Rok 2019 Ďakujem ti

Ahojte krásky. <3 

Rok 2019 mi priniesol toho veľa ale mám pocit, že na oplátku  aj vzal. 
V dnešnom článku si pripomenieme pár momentov z môjho života, ktoré som zažila v roku 2019 a musím povedať, že to bol krásny ale zároveň veľmi náročný rok. Prešla som si skúškami života, oslávila ďalšie narodeniny a meniny, spoznala mnoho ľudí ale veľa ľudí aj odišlo z môjho života. Nebudem písať tak ako sme zvyknutý, napíšem mesiac a udalosť k nemu, to nie. Budem písať udalosti, ktoré ma práve napadnú aby ste videli aspoň trošku ako ten môj rok 2019 vyzeral a ja si ho chcem aj takto pripomenúť a zapísať, aby som nezabudla na nič. Aj keď, na tie najdôležitejšie veci v živote nezabúdame, ale nikdy nevieme. 

Začnem asi tým, že som si práve v januári našla novú prácu. Z počiatku som si pripadala ako stratená rybka vo veľkom akváriu ale postupom času som si na ňu zvykla, zvykla som si na ľudí, kolegov, ktorý boli neskutočne skvelý a tak úžasný kolektív aký vytvorili oni som ešte nikdy nezažila. Mohli ste si z nich robiť srandu a oni z vás a nik sa neurazil. Mohli ste sa posťažovať. 31.12. som bola posledný krát v tejto práci a musím povedať, že po tom necelom roku som si za nimi poplakala a ešte aj veľa krát poplačem, pretože áno boli a aj sú to skvelý ľudia a zanechali po sebe v mojom živote určitú "stopu" na ktorú nezabudnem. 

Ďalšia udalosť bola moja prvá Anime Show v živote a na tú prvú sa nikdy nezabúda a ja už obzvlášť na ňu nezabudnem, pretože sa stalo niečo úžasné, krásne, dojímavé a neviem ešte ako by som to popísala. Môj drahý priateľ ma tam požiadal o ruku a samozrejme povedala som áno, veď ako inak. Bola to životná udalosť, pre mňa teda aspoň. Všetci boli v ten deň strašne milý a priali nám, podávali ruky, objímali ale aj vo všeobecnosti. Keď mám túto marcovú akciu spojiť aj so septembrovým Comics Salónom, boli práve tieto dva festivaly pre mňa nezabudnuteľné. Na comics salóne sme mali nádherné a pritom tak na nič ubytovanie. V jednej veci bolo na nič a to v tej, že nám bola neskutočná zima, ale prežili sme. Tam som prvý krát vyskúšala reakcie ľudí na Harley Quinn vo svadobných šatách a musím povedať, že reakcie ma občas dojímali a do dnešného dňa dojímajú, keď si píšem s niektorými ľuďmi odtiaľ. Uvidíme čo povie Anime Show 2020. 



Čo sa týka tých Anime a Comics objavila som nový cosplay a zároveň novú záľubu vo svojom živote, ktorá ma tak skoro neomrzí. Je to Yennefer, postava z Witcher. Už to nie len je Harley a Joker, ale Yennefer mi prirástla k srdcu, je to zaujímavá čarodejka a uchvátilo ma, ako to všetko s ňou začalo. Asi teraz bude veľa ľudí a milovníkov Witchera a tak si aj myslím, že nie len ja budem na Anime Show za Yennefer ale bude veľa ďalších cosplayerov ktorý budú mať tieto kostýmy. Inak len tak medzi nami, vyzerá to tak, že aj moja drahá polovička bude niečo z tohoto sveta, žeby ďalší párový kostým? 
Zostanem pri tejto Komiks téme a čo sa týka práve komiksov a Pop figúriek za rok 2019 som ich naozaj spolu s priateľom nazbierala nie málo a ukážem vám tu práve figúrky, ktoré patria Harley, Jokerovy a Witcherovy. <3 
A aby toho nebolo málo, som hrdá na to, ako sa mi za rok 2019 podarilo dať dokopy celý kostým Harley, za čo som neskutočne šťastná, pretože ona je moja srdcovka a ešte raz Ďakujem, za všetky tie vaše ohlasy na kostým či už ako nevesta alebo obyčajná Harley z filmu a to ma motivovalo dať si Tetovanie Harley, ktoré zahŕňa poctu starej Harley a uvidíte tam niečo z batmana a Jokera <3. Ja som teda z neho nadšená. 



Rok 2019 mal pre mňa význam nie len v Anime show a Comics Salón ale aj v ďalších udalostiach. Ako prvá udalosť bol Villa Ben v Bánovciach, odkiaľ je moja drahá polovička. Môj prvý stredoveký festival z ktorého som nadšená a teším sa keď v roku 2020 nás bude čakať znovu, znovu tam pôjdeme ako "účinkujúci" a tento rok sa budem snažiť aby môj kostým bol dokonalý k stredoveku. 
Tak isto som sa zúčastnila troch skvelých akcii v Quest bar Trnava. Prvý bol pirátsky večer, ktorý sme si dali rovno dva krát, druhá krásna akcia bol Haloween, kde môj drahý išiel za "kostru" Piráta Jacka, ktorého cosplay aj robí a sekne mu. A moju Harley sme trošku zmenili a "zdokonalili". 
Tretia akcia bol Witcher večer, kde som našla aj svojho Geralta. Síce nie v úplne dokonalej zbroji ale bol tam a to je hlavné. Bála som sa, že budem sama v kostýme ale našťastie sa tak nestalo. 
Quest Bar Trnava, ĎAKUJEME. 



Zúčastnila som sa niekoľkých krásnych eventov. Jeden bol z DM drogérie, ktorý bol DOKONALÝ a dievčatá nám pripravili úžasné prekvapenie, odkaz na článok. Tak trošku nás uniesli a nevedeli sme ani z ďaleka kam ideme, a keď sme prišli na miesto, najprv sme boli trošku v šoku a potom to prišlo. Otvorili sa dvere a my sme uvideli niečo neskutočné. Hrala tam hudba, podávalo sa jedlo, pitie a to najhlavnejšie, bolo tam množstvo kozmetiky. Takže som mala pocit, ako keby som vstúpila do neba. 
Ďalšie eventy pre nás zorganizovali dievčatá z Mary Kay. Jeden sa konal v hotely Sheraton v Bratislave, kde sme mali wellnes a musím povedať, že to bol presne ten deň, kedy som bola ulietaná, unavená a presne takýto wellnes padol vhod. Bolo o nás postarané ako o kráľovné, masky na tvárach, jemné župany na sebe s ešte lepšími papučkami, líčenie na konci celého wellnesu a krásny balíček, ktorý sme si odniesli domov, plný skvelých produktov. 
Ďalším skvelým eventom od dievčat z Mary Kay boli raňajky v nenápadnej ale nádhernej kaviarničke a to bol pre mňa asi ten najkrajší event, pretože dievčatá ma nabili energiou, ale tak pozitívnou, že v tom ťažkom a zároveň moc smutnom období, kedy nás opustil dôležitý človek z môjho života. Dievčatá zo mňa na jeden deň urobili šťastného a pozitívneho človeka plného energie. 



S Tomim sme točili short film-Les smrti-odkaz, točili sme ho približne 3 mesiace a bola to celkom sranda, dokonca nájdete z neho aj nepodarené zábery, ktoré si púšťam keď mám zlú náladu. Samotný film je tak trošku podobný filmu roklina. Ale úprimne, roklina ma sama o sebe moc neoslovila. 
Zahrala som si v hudobnom klipe od Linčanská, kde som hrala "čajku" a myslím, že pesnička sama o sebe mala úspech, plus rada si ju vypočujem, pretože je pravdivá o dnešných ľahkých dievčatách, ktoré si o sebe myslia až moc. 
A stihla som si zbehnúť na koncert speváčky Simi, ktorý sa konal v Bánovciach a  poriadne sme si ho užili. 



Posledná veľká udalosť v roku 2019 je to, že spolu so snúbencom sme si našli vlastné bývanie ako už podľa vlogov na youtube, ste si mohli všimnúť. Bývame tu vyše mesiaca a pól. Býva sa naozaj skvelo a je to dosť veľký rozdiel. Starať sa samy o seba, spoliehať sa naozaj len jeden na druhého a ja táto skúsenosť ma posunula naozaj ďalej a ja som mohla svoj život začať od znovu a práve to som potrebovala. Zmena prostredia, práce, proste všetkého.
PS: stihli sme si zbehnúť do Lúčenca nafotiť obálku novej knhíhy Beštia od Mark E Pocha. Bude na nej môj drahý a bude to celkom "sranda".


A to je k môjmu roku 2019 všetko. Ja dúfam, že sa vám článok páčil a chcela by som vedieť aký bol ten váš rok 2019. 

Prajem vám úspešný rok 2020 a nech je hlavne pre vás lepším, než bol ten predošlý. Prajem vám veľa zdravia, šťastia, lásky a hlavne aby ste si splnili všetky vaše sny a plány, ktoré máte na tento rok. Nikdy nenechajte nič len tak a nezahoďte príležitosti. Nebojte sa nových vecí a opustiť tie staré. 
Ste strojcami svojho šťastia, tak sa toho držte. <3 

Vaša Betty

Komentáre