Catrice Novinky

Ahojte krásky.

Síce som písala v predošlom článku, že tento článok s Catrice novinkami vydám o dva dni ale čas mi to nedovolil. Nejde však o to kedy mal byť vydaný ale o to, čo je obsahom tohoto článku. Ako som spomínala v tom predošlom, tak vždy keď idem do DMdrogérie sa obzerám hlavne po týchto dvoch značkách a mám od nich doma asi najviac vecí. Dnes vám napíšem o 5tich novinkách ktoré tak isto ako essence prišli nedávno na "trh" a na ich testovanie som bola viac než dosť zvedavá. Takže ideme na to a ja dúfam, že sa vám článok bude páčiť.



Paletka na Obočie Matt & Glow v odtieni 020 HotChocoholic
Chocoholic ? Očividne tá paletka naozaj patrí ku mne, keď to už aj samotný názov dokazuje. Je to paletka na obočie 3v1 obsahuje modelovací vosk a púder a má ako je aj zvykom pri týchto paletkách na obočie aj aplikátor. Avšak tento je trošku špeciálny keďže je duo a tak je to aj skvelý pomocník na cesty, nemusím si so sebou brať ďalšie dva veľké štetce. Čo sa týka balenia tak to ma oslnilo už na začiatku je jednoduché a dobre sa skladuje, ani nespoznám, že si ho vezmem keď ho hodím do kabelky alebo kozmetickej taštičky. Čo sa týka výdrže a farby nemám s tým žiadne problémy, dobre sa s nimi pracuje a výdrž je tiež dobrá aj keď ja mám vo zvyku všetko fixovať ešte gélom na obočie od essence. Na to ako ja chodím von a potrebujem sa namaľovať to bohato stačí. Paletku v tomto odtieni by som skôr odporučila pre tmavovlásky. 
Cena: 5,29€

Hnedá kolekcia lakov na nechty s vysokým krytím. Obsahuje acai olej,poskytuje vysoký lesk. Ja som neni až tak zástanca tmavých lakov na nechty ale tento je ako na jeseň stvorený. Nádherná farba, dobré krytie a pôsobí dosť luxusne. Je to taká tmavohnedá farba ktorá ma v sebe trblietky. Má široký štetec takže nanášanie je jedna radosť a dobre kryje už po prvom nanesení. Za mňa lak ktorý nesklame a ktorá máte rada hnedú farbu len doporučujem. 
Dá sa zohnať v 4 odtieňoch.
Cena: 2,89€


Vode odolná linka Glam&Doll Super Black
Linka s inovatívnou, flexibilnou špičkou v tvare tulipánu pre vodeodolné a dlhotrvajúce čierno čierne očné linky. 
Áno ja expert na očné linky. Keďže je to linka v pere tak sa mi s ňou pracuje o trošku lepšie než s tou od essence ale nemôžem si stažovať na ani jednu. Krásne kreslia obidve. Je vodeodolná takže pre mňa ako stvorená. Keď mám chuť si dať očnú linku, tak nech už je to taká, ktorá aj niečo vydrží. Táto linka zvládla môj tréning kickboxu kde mám vo zvyku sa neuhnúť a dostať do oka. :D Táto linka to všetko vydržala a aj to moje neustále pretieranie očí a všetok pot. Keď sa mi minie už viem, ktorú očnú linku znovu kúpim. 
Cena:3,49€

Catrice Light Correcting Serum primer v odtieni 010 Candlelight
Je to rozjasňujúce podkladové sérum/primer. Je vhodný na všetky typy pleti. Je tekutý a má takú krémovú farbu. Pred použitím je dobré ho pretrepať a naniesť podľa potreby na pleť. Dobre sa rozotiera a nezaťaží absolútne pleť. Pleť zostane rozžiarená a trošku vyhladená. Krásne na neho make up prilne až by som povedala, že sa spoja. Vďaka tomu, že má "kapátko" lepšie sa s ním pracuje a z fľaštičky ho môžete rovno naniesť na pleť. Dá sa použiť aj ako báza pod make up alebo aj samostatne ak sa nechcete moc líčiť ale len pleť rozžiariť a vyhladiť. Je to môj skoro každodenný pomocník a keď sa mi minie budem nútená sama sebou ho znovu kúpiť.
Cena:4,69€


Posledný produkt ktorý tu mám je Liquid Lip Powder.
Dá sa zohnať v 6tich krásnych odtieňoch. Pery necháva ako namočené v metalickom púdre a získa si vás dlhotrvajúcim a matným efektom. Tento "lesk" mám v odtieni 020 Frame Of Roses, je to krásna jemná farba, má skvelý aplikátor vďaka ktorému tento lesk dokážem naniesť aj ja :D, po nanesení zaschne do matného efektu ale pery zostanú trošku lepkavé. Viete, že ja to moc nemám rada ale vďaka farbe som to tomuto lesku odpustila. Má v sebe trošku trblietok ale nie tak veľmi, že by to prekážalo. Mám z neho radosť a hlavne rada ho nosím ku každodennému líčeniu. 
Cena: 4,19€

Ako sa vám páčia Catrice novinky a čo na ne hovoríte? Určite mi dajte vedieť do komentára, pretože ja som s nimi spokojná maximálne a teším sa, čo Catrice znovu prinesie. Ak by ste mali aj vy na svojom blogu článok o týchto produktoch určite mi ho dajte do komentára aby som si prečítala vaše názory na produkty. Krásny zvyšok dňa vám prajem. <3

Vaša Betty

Komentáre

  1. Taky jsem o těchto novinkách psala, ale měla jsem trochu jiné výrobky. Líbí se mi kvalitou lak na nehty a z jejich novinek, kterou tu nemáš jsou oční stíny. Do těch jsem se naprosto zamilovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozerala som si aj tvoj článok a ten tieň vyzerá tiež super. :) ďakujem.

      Odstrániť
  2. Ten primer vyzerá veľmi zaujímavo, asi sa po ňom pozriem, keď pôjdem najbližšie do dm-ka :) Inak pekný článok :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi ďakujem. :)
      Ja si ten primer chválim stále ho používam :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára