Mary Kay TimeWise- zázračná kolekcia

 Ahojte krásky. 


Dnes by som vám chcela predstaviť zázrak pre moju pleť. Mary Kay  kozmetika je pre mňa už dlhé roky číslo jedna. Nikdy som nenatrafila na produkt, kt. by nebol pre mňa vhodný. Kozmetiku MK používam snáď od svojho prvého pupáčiku, zhruba 12 rokov. Vždy keď som mala problém s pleťou, zachránili ma ich produkty. 
 Poďme sa pozrieť na produkty ktoré tu máme. 


Čistiaci gél 4v1: ja som si obľúbila už ich čistiaci gél z predošlej timewise rady a musím povedať, že tento produkt je presne taký, aký som hľadala. Žiadne veľké nánosy produktu, stačí naozaj málo, zmiešať s vodou a následne vyčistiť pleť. Či už s čistiacou kefkou alebo rukami. Gél pleť poriadne vyčistí a zároveň rozžiari. Navyše je bez oleja a parfumácie, klinicky testovaný na podráždenie a alergie a je vhodný pre citlivú pleť. Zameriava sa na rovnomernejší tón pleti. 
Antioxidačný hydratačný krém s 3D komplexom: Ma bohaté zloženie na antioxidanty, podporuje hydratáciu pleti a za mňa je to naozaj skvelo vymyslený produkt. Podporuje zdraví jas pokožky a zanecháva ju jemnú. Zároveň pomáha redukovať jemné vrásky. Keďže pri dvoch deťoch moja pleť dostáva viac než dosť nálože a často dehydratácie a nedostatok pozornosti, viem, že po ťažkom dni a noci mi tento krém urobí zázrak s pleťou. Navyše počas už krátkeho používania týchto produktov uvidíte viac než veľkú zmenu a to aj hlavne vďaka tomuto krému, ktorému prikladám najväčší úspech. 
Očný krém s 3D komplexom: Poskytuje rovnako tak hydratáciu pleti 12 hodín, zároveň po jeho nanesení zmierni kruhy a opuchy okolo očí. Ak máte tmavé kruhy pod očami, vie vám tento produkt zjemniť ich tmavý tón. Takisto pomáha zjemniť jemné vrásky a pevnosť pokožky. Oči sú po noci s ním na pohľad ale aj citeľne, menej unavené a očné okolie rozžiarené. 

Deň a noc. 
Ako na prvý produkt sa pozrieme na ochrannú dennú emulziu s SPF30: Väčšinou sa stretávame pri takýchto produktoch s tým, že SPF nebýva 30 ale 15, možno 25. Svojím účinkom spomaľuje viditeľné znaky znaky stárnutia. Ochrana pred UVA/UVB žiarením a posilňuje hydratačnú bariéru pleti. Je obdivuhodné na Mary Kay, že ich vlastne napadlo rozdeliť produkt. Nedali tieto cele zložky do jedného krému ale do dvoch rôznych. Tým pádom hydratačný krém viete použiť v oboch prípadoch ako pod denný ochranný faktor, alebo na
 Nočný obnovujúci gél: Tento produkt je priam vitamínová bomba pre pleť. Obsahuje výťažok z harmančeka. Vďaka jeho mikroperličkám sú tieto vitamíny v nich "ukryté" a po ich nanesení ako keby prasknú a tak sa do pleti dostáva veľké množstvo toho, čo pleť naozaj potrebuje. Obsahujú resveratol a zmes vitamínových derivátov. Vďaka nemu sa mimické jemné linky zjemnia a vy budete mat ráno pocit sviežosti na pleti. 

Ich balenie hodnotím 10/10. Pôsobí minimalisticky ale za to elegantne. 
Postupnosť nanášania na pleť. 
Ráno: Čistenie pleti
Ja osobne dávam očný krém, kt. poriadne a jemne vmasírujem do pokožky. 
Hydratačný krém
Ochranná emulzia SPF 30

Večer je to celkom podobné avšak treba nočný obnovujúci gél dať pod hydratačný krém. 

Zároveň by som vám chcela aj povedať o tom, že Mary Kay podporuje mladé talenty a tento rok sa spoločnosť rozhodla udeliť grant mladej, talentovanej Ľudmile Kvašnovskej, ktorá ma 18rokov. Zaoberá sa výskumom lipozómov a ich schopnosť dosiahnuť efektívnu liečbu rakoviny prsníka. Túto mladú ženu sme mali možnosť spoznať aj osobne a ja jej veľmi držím palce v jej výskume. 

Mary Kay zároveň tento rok oslavuje 60rokov. 

Prajem vám krásny deň a ďakujem že ste si prečítali môj článok. 


Komentáre