Srdce ženy a školský motivačný diár

 Ahojte, 


tak čo ako sa máte ? Rok ubehol ako voda a ja sa nestíham diviť ako ten čas beží, doslova. 
Dnes tu mám pre vás ako každý rok recenziu na dva diáre o ktoré môžete súťažiť na mojom instagrame. Tak sa poďme pozrieť čo ukrývajú. 


Školský motivačný diár. 
Ja chápem, že chodenie do školy nie je najväčšia zábava a tak by si radšej bol/a doma alebo vonku s kamošmi ale každý do nej musíme chodiť a ty si to vieš buď znepríjemniť alebo pravý opak. Mne osobne v škole pomáhalo veľa farieb v zošite, zmena písma v nadpise a v samotnom učive, opisovanie z tabule som nenávidela ale vždy som sa vďaka tomu aj niečo naučila. Nosila som si do školy vlastný diár a zapisovala čo urobiť doma alebo aký projekt/písomka ma čaká. Teraz máte skvelé vymoženosti a diáre ktoré sú určené na rôzne životné obdobia. Napríklad ako tento školský. Hneď na začiatku máš rozvrh hodín aby si na nič nezabudla a vedela sa pripraviť tak ako máš. Nasleduje stránka ktorá o tebe niečo chce vedieť a vďaka ktorej diár nájde svojho majiteľa ak by sa stratil. Obsah s jednotlivými stránkami a že ich je. V určitých častiach diáru máš napísane niečo motivačné podľa čoho ti radím sa držať. Návod na používanie nesmie chýbať, ročný prehľad výziev ktoré ta s diárom čakajú, nástenka snov, cieľov  vízií, školské prázdniny, ročný plánovač, mesačný plánovač a potom týždeň po týždni a dokonca aj omaľovánku ak by si ta našla zlá nálada a ty sa mohla odreagovať, zhodnotenie mesiaca, zhrnutie uplynulého školského roka, zhodnotenie mesiacov, miesto na poznámky, miesto na obľúbené citáty ktoré ti môžu pomôcť dvihnúť náladu ak by sa stalo, že nemáš dobrý deň, och a stránky ktoré milujem. Stránky na ktorých máš dôležité zhrnutia z predmetov. 


Ani nechápem ako sa toľko toho dokáže zmestiť do jedného diáru ale zmestí a ty môžeš vďaka nemu si svoj školský rok urobiť krajší a príjemnejší a možno ti pomôže aj v lepšej známke, lebo vďaka nemu nezabudneš na písomku. 






A čo ak už nie si v škole ale je z teba žena ? My ženy sme bytosti ktoré majú radi poriadok a zároveň chaos v ktorom sa vyznáme a aj keď sme svojím spôsobom bohyne nemôžeme naozaj myslieť na všetko a občas si zabudneme dať ten papierik na chladničku. Nepremýšľala si nad niečím čo by ti mohlo pomôcť mať veci na jednom miesto než na milión papierikoch? Od kedy som mama nemám čas fakt, že na nič. Ale vieš na čo by si si mala čas nájsť? Na plánovanie. Plánovanie si dní aby boli skvelé a nie nudne a smutné. Srdce ženy by ti mohlo pomôcť tak sa poďme pozrieť čo sa v ňom ukrýva. O samotnej obálke nemusím asi písať veľa. Som zamilovaná. 
Osobné údaje ktoré môžu poslúžiť na to aby si ta diár našiel ak ho stratíš ale aj na to aby si si sama uvedomila napríklad kedy si bola naposledy u gyn. akú máš špz alebo aká si krvná skupina. 
Prvá nádherná stránka s malou ukážkou čo ťa čaká so srdcom ženy v roku 2022, návod na použitie ale aj kruh života, cyklický time-management, menštruačný kalendár, ktorí je fakt, že dôležitý a nie meškajúca menštruácia nemusí znamenať tehotenstvo ale aj to, že niečo nie je v poriadku a ty by si mala ísť k lekárovi. Ako využiť silu Luny vo svoj prospech, štátne sviatky  a školské prázdniny, kalendár mužských a ženských mien, kto má kedy narodeniny aby si nezabudla napríklad na kamošku, ročný plánovač, mesačný plánovač, "výzva" na určitý mesiac a potom už samotný týždenný plánovač, zhodnotenie mesiaca, kopec  miesta na poznámky, moje lepšie ja a úplne vzadu omaľovánka keby máš v práci zlý deň. 





Tak ako sa ti páčia diáre? Je to niečo pre teba alebo radšej hektické písanie lístočkov ktoré necháš práve na tom najnevhodnejšom mieste? 

Ja dúfam, že sa ti dnešný článok páčil a že som ta možno inšpirovala ku kúpe jedného z diárov. Prajem tá krásny zvyšok dňa. <3 

Komentáre

  1. Já mám diáře moc ráda. Používám je skoro každý den. Baví mě si cokoliv zapisovat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára