Recenzia DM produkty #3

Ahojte krásky. 

Vítam vás pri novom článku. Dnes sa pozrieme na pár produktov z DM drogerie, ktorú ja osobne milujem. Milujem ich produkty, pretože ako sa hovorí, že za málo peňazí, veľa muziky. Určite každá z vás pozná DM drogerie a na mojom blogu sa objavila už veľa krát. S DMkom som bola dokonca na Grape festivale minulý rok a dievčatá tam dokázali vytvoriť neskutočnú atmosféru. Ľudia k nám boli už ráno nastúpený a veľa dievčat mi vravelo ako im balea urobila dobre na pleť a prišli k nám aj na druhý deň. Som veľmi rada, keď mi píšete aj na instagrame ako ste radi za nejaký môj článok alebo post na instagrame, kde vám ukážem niečo z DM drogerie. Dostupné a hlavne skvelá cena. 


Prvý produkt ktorý vám ukážem je od značky MOŇ. 
Produkt je vyrobený v spolupráci s topmodelkou Stefanie Giesinger. Aj keď som to na krabičke nikde nenašla, tak tento produkt je vegánsky. Čo ma naozaj teší. 
Jeho cena je 8,39€ a balenie obsahuje 7 ampuliek s priezračnou tekutinou v ktorej sú ako keby zlaté bublinky. Na tie bublinky som sa pozerala asi 15 minút a nechápala ako ich tam dali. (to bola moja detská vsuvka) 


Jedna ampulka má 2ml. Čo sa týka otvorenia balenia, tak mi trošku trvalo na to prísť, že ako. Áno ono je to tam napísané, ale ja som sa bála, že to rozbijem úplne celé. Na otvorenie stačí použiť vrchnáčik a ako keby ampulku zlomiť. Príde mi, že jedna ampulka je na dve použitia, teda ak ju nechcete použiť aj na dekolt. Aj keď by a vraj mal produkt hneď použiť celý, ale to sa proste nedá. Možno by sa dalo, keby to dávam nejakej svojej zákazníčke a popri tom jej produkt poriadne vmasírujem, ale už aj s dekoltom. 

Tento produkt kúpite ako v DM drogérii ale aj na ich eshope: https://www.mojadm.sk/dm-znacka/moi-by-stefanie-giesinger/?userOptIn

Po použití produktu mám pocit,že mi pleť zostala vypnutejšia a nevyzerá tak unaveno. Obsahuje kyselinu hyaluronovú s ktorou som sa stretla ešte na škole a sama som videla aké má skvelé účinky na pleť. Extrakt papáje a kofeín. 


Ďalším produktom je štetec od značky Ebelin, ktorá je značkou Dm drogerie. 
Professional štetec na púder. 
Cena:5,49€
Má okrúhly tvar a hlavne slúži na fixáciu makeupu. 
Štetec som si zamilovala už na Grape festivale, kde som sa babám aj posťažovala, že som ho dlho nemohla zohnať v DM drogérii. Veľmi týmto ďakujem dievčatám, že mi ho zaslali spolu s ďalšími produktmi. 
Keď ma s ním líčila na Grape, pozerala som tak naň a hovorila si, že ten by mohol mať aj viac využití než len na púder. ALE, keď som zistila, aký je skvelý na púder a hlavne pod oči a na miesta ako je nos, brada a nad hornou perou. Ľahko sa s ním dostanem na tieto miesta vďaka jeho tvaru. 
Umývala som ho asi 3x a ani jedna štetinka odtiaľ nevypadla a ani pri nanášaní make upu. Štetinky sú stále jemné a musím povedať, že od kedy mám tento štetec, tak si už zásadne kupujem štetce od Ebelin. 


Poslednými produktmi je toto trio, ktoré som však ešte nestihla otestovať sama, ale aspoň vám prezradím čo je to za produkty. 
Všetky tieto miniatúrky sú ako stvorené na cestovanie a sú od značky Alverde. Alverde je vegánska kozmetika a kedysi dávnejšie, keď som ju objavila, som si ju zamilovala. Má skvelé produkty a preto ani nepochybujem o týchto produktoch. Boli zabalené v krásnej taštičke. Bohužiaľ si nepamätám cenu a ani to, aký materiál je táto taštička. 
Produkty ktoré obsahuje: 
Telový peeling obsahujúci šupky z bambuckého orecha. S výťažkami z mandarinky a tymiánu.
 Pena do kúpeľa s krémovou receptúrou a obsahom sójového oleja. Príjemná korenistá vôňa učaruje vašim zmyslom. 
Telové mlieko s kombináciou výťažkov z mandarinky a tymianu. Ošetruje a chráni pokožku. Bohaté zloženie s bambuckým maslom dodáva pokožke hydratáciu. 
Úprimne teším sa kedy tieto miniatúrky použijem a už vidím, že po náročnom dni na Anime show sa večer vyvalím do vane, dám si penu, urobím peeling a na koniec si natriem telové mlieko a pôjdem spať. Produkty mi ich vôňou pripomínajú jeseň. Balenia majú 50ml. 

Ďakujem, že ste si prečítali tento článok a keď si toto trio vyskúšam na vlastnej koži, dám vám vedieť na instagrame. Prajem vám krásny zvyšok dňa. 

Vaša Betty

Komentáre

  1. Mě zaujal štětec :-) jejich ebelin řada není vůbec špatná, mám doma blending brusch a je skvělý, krásně huňatý, pěkně se s ním pracuje :-) a je za pár korun a hlavně dostupný :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono kedysi ich štetce neboli tak kvalitné ako sú teraz a neskutočne rada ich používam a stále kupujem nové a nové.

      Odstrániť
  2. Mě zaujalo to poslední trio od Alverde, tak jsem zvědavá, co na ty výrobky řekneš. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára