Mary Kay- Timewise

Ahojte krásky. 

Ako prvé, by som sa vám chcela ospravedlniť za moju neaktívnosť, tu na blogu. Keďže píšem vlastnú knihu, tak jej venujem aj maximálnu pozornosť a na blogu som si dala menšiu pauzu. Teraz som však prišla na to, ako skĺbiť tieto dve veci dohromady a tak sa snažím stíhať aj jedno a aj druhé a k tomu som pridala aj youtube. Ušila som si na seba peknú "búdu" ale predsa, žijeme len raz a tak treba pracovať na sebe aby sme tu po sebe niečo zanechali. Dnes vám ukážem pár produktov, ktoré mi prišli od Mary Kay a do ktorých som sa okamžite zamilovala. Ako aj v predošlom článku tak aj v tomto sa budem snažiť písať trošku menej, pretože som si všimla, že dlhokánske články vás moc nebavia. 


Od Mary Kay sme dostali na krásnom Evente radu TimeWise do ktorej som sa okamžite zamilovala. Ja mám radu na zmiešanú až mastnú pleť a z počiatku som neverila tomu, čo bolo písané a čo som čítala od iných blogeriek. Keď som túto radu začala používať zostala som už po pár dňoch v úžase. 

Prvý vám ukážem Čistiaci krém/gél. Odstraňuje nečistoty z pleti a ja ho najradšej používam ráno keď sa zobudím, pretože ráno mám naozaj dosť zlú pleť a večer keď prídem či už z práce alebo z vonku. Vyčistí mi pleť pomocou malých "peelingových" guľôčok, takže mám či už čistenie pleti alebo aj menší peeling v jednom. Pleť po jeho použití zostane rozjasnenejšia a cítim ju tak "čistú." Čo ja si všímam je aj to, že sa mi potom už toľko nemastní ako predtým. A majú aj samy na stránke písané, že sa môže používať dva krát do dňa plus stačí ho naozaj málo a vyčistíte si s ním celú pleť. 


Očný krém bol pre mňa vždy tabu. Nedávala som im nejakú pozornosť a skôr používala len obyčajné denné a nočné krémy. A áno bola to chyba. O chvíľu budem mať 21 a to je fakt najvyšší čas začať sa starať o svoju pokožku viac. A ja ako kozmetička, keď uvidím niečo na svojej pleti, hneď začnem šalieť. Očný krém rovnako ako všetky produkty je z rady TimeWise 3D. Používam ho rovnako tak dva krát do dňa, ráno a aj večer. Čo je super, je to, že sa celkom rýchlo vpije do pokožky a neviem či sa mi to len zdá, alebo mi naozaj trošku zmierni hlavne opuch ale aj kruhy pod očami s ktorými mam ja problém už dosť dlhú dobu. Je ľahký, pleť vôbec nezaťažuje a príde mi, že celkovo to očné okolie je vyhladené a žiarivejšie. 


Denný a nočný krém ma uchvátili vďaka tomu, že sa rovnako tak rýchlo vsiaknu do pokožky, nemám po nich pocit, že by pokožka zostala mastná ako po niektorých krémoch, ktoré som mala doma z iných značiek. Po pár dňoch som si všimla na pleti, že je vypnutejšia a keď som šla okolo zrkadla, musela som sa stále na seba pozerať, pretože som nechápala ako je možné, že za tri dni používania je moja pleť taká vypnutejšia a vyzerala o dosť zdravšie. Obi dva tieto krémy vám zanechajú či už rozžiarenú ale aj hladkú pleť a máte pocit, že ju máte hladkú ako bábätko. Takže za mňa tieto všetky skvosty áno a podľa mňa sa oplatia tie peniaze za to dať. Nebudem vám tu písať žiadne profesionálne názvy ale laicky povedané všetko ako sa hovorí tak sedliacky. A od kedy používam tieto krémy nemám problém si ich nanášať a nie som tak lenivá. Vidím výsledky, tak sa starám o ňu viac a viac. Navyše nezabúdam ani na to, že aby ste ich použili stačí naozaj malá "kvapka" aby ste ju mali na celú pleť. Bála som sa, že keď je balenie menšie, tak aj menej vydrží ale keď nám Dorotka vysvetlila, že stačí naozaj "kvapka" bola som nadšená a obavy o rýchle minutie produktov sa vyparili. 

Všetky tieto prípravky obsahujú Age Minimize 3D komplex  ktorý zahŕňa resveratrol v kapsulách, vitamín B3 a peptid pôsobiaci proti starnutiu. 

Osviežujúci sprej na tvár Skindinavia.
Priznám sa, že tento produkt som skúšala len pár krát, keďže tieto produkty preferujem až na jar a leto. Má prekrásnu vôňu a môžete ho použiť pred nanesením make upu, obsahuje kokos a elektrolyty. Dodá pleti hydratáciu, vitamín B a tri minerály. Podľa mňa super produkt do kabelky a keď budete mať chuť sa osviežiť stačí siahnuť do kabelky a máte rýchle osvieženie. 

Vždy som si obočie upravovala len u nás na praxi v "salóne". Doma som sa toho trošku bála a nevedela som si ho poriadne vykresliť. Ehm, moja chyba bola jedna. Nemala som na to tie správne produkty a vždy som si to proste pokazila. Od kedy používam túto ceruzku na obočie spolu so štetcom a hrebienkom naň tak mi to ide jedna radosť. Vždy keď si obočie nafarbím s ceruzkou, ktorá je pre brunetky, so štetcom si ho trošku "vymaľujem" a na záver použijem kefku. Keď som mala túto ceruzku na jednej akcii a ja som si neuvedomila, že ju mám po pár hodinách, proste som sa poškriabala na obočí ale, že naozaj dosť a potom som premýšľala, sakra, veď mám obočie namaľované, myslíte si, že som si ho rozmazala? Samozrejme, že nie a farbu malo stále krásnu a upravené bolo rovnako ako keď som sa doma líčila. 

Posledným produktom je tento štetec na make up alebo podkladovú bázu. Osobne ho používam na make up a občas aj na farbu na tvár keď si robím svoje kosýmové líčenia. Make up som  s ním najprv nevedela pracovať, pretože som bola zvyknutá na beautyblender. Po čase keď som sa naučila ako s ním pracovať, je mojím pomocníkom a vďaka jeho tvaru sa dostanem ľahšie na miesta ako napríklad pod oči. Štetinky má husté a hlavne pevné, nestáva sa mi, že by sa nejako prehýbal alebo by nedajbože z neho štetinky vypadali a zostávali na tvári ako pri niektorých štetcoch. 

Ďakujem, že ste si prečítali môj článok a dúfam, že sa páčil. Všetky produkty odporúčam a čo sa týka značky Mary Kay, tak som na ňu nepočula ani jedno zlé slovo a dokonca mi táto kozmetika pomohla veľa krát keď som mala nejaký problém s pleťou a používam ju už asi od svojich 11-12 rokov a začínala som pri takej modrej maske na akné. Kozmetiku MK poznám už fakt dlhú dobu a keď vidím ako sa stále zlepšujú a vyvíjajú nové a nové produkty som nadšená. <3 

Majte krásny deň. 

Vaša Betty

Komentáre