Čo som si našla pod stromčekom

Ahojte krásky. 

Viem, že tento typ článku moc ľudí asi ani rado nemá, ale ja osobne ho mám moc rada, pretože sa nechám inšpirovať darčekmi pre druhých a sem tam si nejaký ten darček napíšem do môjho diáru a potom ho aj kúpim dotyčnej osobe a tak trošku sa aj z tých darčekov dozviem niečo o tej danej blogerke. Robím to len ja alebo aj vy ste "radi" keď môžete aj takýmto štýlom niečo zistiť o tej osobe? Ale občas mám pocit, že som jediná. Tento článok ste si aj odhlasovali na instagrame, že by ste ho chceli vidieť na mojom blogu a trošku ma mrzí, že vychádza až teraz 8 januára ale sviatky som si chcela na plno užiť s blízkymi a byť aj s mojím drahým, takže majte pre mňa pochopenie prosím. Každopádne môžete sa mi aj vy pochváliť aké darčeky ste dostali, prípadne aký darček vám urobil najväčšiu radosť. Ale nesmieme zabúdať, že vianoce sú o rodine a o tom aby boli všetci pokope a nie len o darčekoch. 


Posledný rok sa zo mňa stal celkom dosť veľký čitateľ a milovník kníh a tieto som si aj tak trošku vypýtala. Som mama od Kristíny Farkašovej som si kúpila a dala sama pod stromček keďže som túto knihu videla u jedného môjho známeho v aute a keď som sa ho pýtala či ju číta zvalil to na svoju ženu. :D Hmm no neviem neviem. A príde mi to aj celkom vtipné, pretože pár dní na to som volala s mojím kamarátom ktorý je veštec a povedal mi, že budem mať dvojičky. :D Takže ďalšia taká sranda a spojenie z tou knihou. Samotný seriál som mama milujem a tak som zvedavá na knihu. Kde všade som (ne)zomrel je od Pppítera a vraj je to kniha ako stvorená pre ľudí, ktorý sa smejú na cudzom nešťastí. No tak trošku dosť kniha pre mňa. :D A posledná je kniha Rozprávkar o ktorej som počula len dobré, takže som fakt zvedavá aká bude a je to trošku iný žáner ako tie dve. Snáď sa pri nej budem aspoň trošku báť. 
A aby to nebolo len pri knihách dostala som aj hrnček s jednorožcami a ak ste neprešli ešte dolu, tak tu môžete vidieť, že som fakt decko. 

Môj priateľ proste vie čo milujem a keď som toto uvidela viete si predstaviť tú detskú radosť. Po Minnie túžim už dosť dlhú dobu a vraj aby som mala spoločníka do postele. Ehmmm, moje jednorožce teraz pozerajú na mňa a sú nahnevaný, že ich nahradila Minnie. A ten maličký zlatý jednorožec mi "sedká" na nočnom stolíku a stráži moje sny.
 Pane bože, ja som fakt dieťa. 

Ďalším darčekom od priateľa je tento DOKONALÝ záchranársky nožík po ktorom som túžila celkom, no dobre viac než veľmi veľa, nie len, že je to klasický nožík ale je tam aj nôž na pás a taká "somarinka" na rozbitie skla. A keďže ja som väčšinou všade kde sa niečo stane alebo sa to stáva pri mne, nie je na "zahodenie" takýto nôž. A ako plus je k nemu aj púzdro a "psia" známka. Takže mám vlastne taký pravý záchranársky nôž a moja obava je, že ho stratím, čo fakt dúfam, že nie. 

Posledný darček od mojej lásky je tričko s kým iným než Harley Quinn. A myslím, že sa fakt dobre poznáme, keďže on dostal odo mňa, pardon od môjho ježiška tričko Joker. A čo musím moju drahú polovičku fakt pochváliť je prvý človek asi na tejto zemi, čo si všíma pri čom "hýkam" a hovorím aké to je krásne pretože som sakra fakt decko. :D Ale tak Harley Quinn je pre mňa láska a keď sa povie jej meno, môj drahý si hneď spomenie na mňa, respektíve predstaví mňa. Takže láska moc moc Ďakujem.

Na mojej babine milujem keď mi dá ona niečo. Nie preto, že mi to vlastne dá, ale preto, že vždy dáva veci, ktoré sa zídu aj keď občas som z toho smutná, pretože je to tak krásne, že mi je ľúto to používať. Avšak servítky, utierku a sadu do kúpeľa som si ešte odložila, keďže si to nechcem za 1. zničiť a za 2. vianoce sú budúci rok až a utierku mi je fakt ľúto používať. Čo sa týka vecí do kúpeľa musím minúť tie čo mám ale toto je fakt neskutočne krásne balenie. 
Šálky ktoré mi dala je jedna moja a druhá pre Tomiho a tá voňavá somarinka mi už rozvoniava po izbe. Ďakujem babi. 

Posledný darček je CD od Simi aj spolu s mikinou. Sima ako speváčka ale aj ako človek ma fakt zaujala a milujem jej skladby a všetku tvorbu. Je pre mňa niečo ako inšpirácia a obraz ženy, že nie každá čo vyzerá fakt skvelo musí mať v hlave, ehm.....chápeš? 
CD je fakt skvelé a ja si idem jej pesničky stále v aute a myslím, že už sa ich začína učiť aj moja drahá polovička, keďže jazdíme aj na mojom aute a nie len ja jeho. Prepáč. :D A mikina je proste TOP. Vyšité z predu Podľa seba a v zadu je to ako keby "gumou" ak teda viete čo myslím. 




To je k dnešnému článku všetko, ja dúfam, že sa páčil a určite mi dajte vedieť čo ste si našli pod stromčekom vy. 
Krásny zvyšok dňa vám prajem. 

Vaša Betty

Komentáre