Aký bol môj rok 2018

Ahojte krásky. 

A už je to tu. Rok 2018 sa nám pomaly končí a ja som si ešte nestihla uvedomiť, koľko vecí som chcela urobiť v tomto roku a pamätám sa na začiatok roka, ako som si dala niekoľko predsavzatí a nesplnila ich a teraz to ľutujem. V roku 2019 som odhodlaná robiť veci inak, robiť veci, ktoré som sa bála robiť a hlavne pôjdem si za každým svojím snom ktorý si zaumienim. Nevzdám sa ale budem bojovať. 

Chcela by som vám poďakovať za krásny rok 2018, ďakujem, za vaše čítanie mojich článkov, komentovanie ich, ďakujem za každú jednu správu od vás a ďakujem, že sme sa tak rozrástli na instagrame. Ale najväčšie ďakujem je za vašu pomoc, bez vás by som nerobila to čo robím a v januári blog oslávi svoje 5 narodeniny. 

Som naozaj zvedavá čo nás čaká v roku 2019 a tak trošku sa ho bojím. Ale idem doň s väčším odhodlaním aké som mala doteraz, idem doň so silou ktorá mi chýbala v roku 2018 ale idem doň celá nová a pokračujem v tom čo som začala a už nechcem sama od seba počuť kašlem na to. 
A teraz sa poďme pozrieť aký bol môj rok 2018.


Január
Ako každý sme si dali predsavzatie, že začneme cvičiť. Dodržiavala som to, zo začiatku. Bola som plná motivácie ale zistila som, že niektoré veci sa nesmú robiť na silu a tak prvé tri mesiace roku 2018 boli len o cvičení a o škole. Nič viac. Proste nezáživné a hlavne nevyužité tri mesiace z nového roka. Nehovorím, že cvičenie je zlé, práve naopak, je to liek ako na telo tak aj na dušu a psychika sa zlepšila. Rovnako tak cvičím aj teraz ale nedávam vám to na oči, keďže som sa rozhodla bojovať sama a tak či tak, tie fotky na instagrame mi priniesli len výsmech od ľudí pretože podľa nich budem tak či tak tučná. 
Nesmiem však zabudnúť na môj malý výlet do Bratislavy kde sme sa stretli s Dominikou alá Candygrant a užili sme si deň. A tak isto nesmiem zabudnúť na fotenie fotiek na "oznamko" ale aj "army" fotiek do zbierky. A aby toho nebolo málo v januári sme mali krásne V.I.P. raňajky s Mary Kay.

Február
Február bol tak isto o cvičení ale vtedy som našla svojho pomocníka a to korzet od Queenbee. Nie len, že pomáha potiť pri cvičení ale nosím ho aj cez bežné dni, kedy mi neskutočne pomáha na chrbticu a verte mi, keby ho nemám tak do dnešného dňa trpím veľkými bolesťami chrbtice. Takže február bol pre mňa mesiac naozaj skvelého objavu. 

Marec
Začala som čítať knihy za čo som nesmierne rada, pretože od vtedy som si ich kúpila veľké množstvo a je to pre mňa skvelá forma relaxu, kedy si vezmem knihu, ľahnem do vane alebo do postele a vychutnávam si každé jedno písmenko v knihe a o tom čaji ktorý popri tom pijem ani nehovorím. <3 Aký druh relaxu máte vy ? 

Apríl
Mesiac na ktorý som sa tešila, pretože som bola na meet so Sharlotou, ktorá je reperka-speváčka Blackvoodu z CZ. Pre mňa je ona niečo ako bohyňa a milujem jej štýl v ktorom dáva na javo to aká je a nestará sa o názory druhých ale ide si svoje. 

Máj
Máj lásky čas ale skôr čas mojich narodenín. Takže to znamená nové tetovanie keďže na každé svoje narodeniny si dávam tetovanie tak ani tento rok som nemohla vydržať a na ruke mi pribudol nápis Fighter. 

Jún
Avon pochod som si nemohla nechať ujsť a myslím, že tento ročník bol ešte lepší ako ten predošlý. A určite idem naň znovu aj v roku 2019. Podporíte správnu vec a užijete si skvelý deň. 

Júl
Dovolenka na Chalmovej a výlet do Bojníc. Bol to naozaj krásny mesiac. Týždeň sme boli na Chalmovej, chodili na rôzne výlety a robili rôzne aktivity. Ale aj tak sme najradšej hrávali karty aj do druhej rána. 

August
Ďakujem DM drogerie za skvelú príležitosť robiť im kozmetičku na Grape Festivale kde sme sa s babami spoznali ešte lepšie a ďakujem, že som tam mohla spoznať skvelých ľudí, za ktorých som do dnešného dňa moc rada a za ktorých budem vďačiť asi do konca života, pretože mi naozaj prirástli k srdcu. 

September
Opravná maturita, ktorú som dala ale najprv som si myslela, že som to znovu pokazila a keď sme šli po výsledky len som sa pozerala na našu p. učiteľku ako sklamane hladí ale keď otočila hlavu na mňa a prikývla, tak som sa začala tešiť ako malé dieťa. Po príchode domov som si uvedomila, že sakra, ono to naozaj už skončilo a nezabudnem ako som nabehla do riaditeľne so slzami v očiach a ďakovala našej pani riaditeľke za to, že ma na tej škole udržala aj keď som chcela odísť. 
Nezabúdam ani na Roadshow Trend It Up, kde dievčatá chodili do Dm drogérii po SK a líčili tam a rozdávali balíčky za fotku s autíčkom. Ja som stihla dve tieto akcie a som naozaj rada, že som tam mohla s nimi stráviť nejakú tú chvíľu.

Október
Krásna akcia od Mary Kay, ktorú sme si neuveriteľne užili s dievčatami a v januári sa môžete tešiť na článok, kde vám ukážem produkty, ktoré testujem. 
Ale v októbri sa mi stala jedna vec, ktorá zmenila môj život. Je to pre niekoho naozaj hlúposť ale pre mňa to bol deň kedy sa všetko zmenilo a ja som si niečo uvedomila. Bol to 27 október a Dark Fantasy Walk. Spoznala som tam množstvo bláznivých ľudí ale jeden človek mi utkvel v pamäti najviac. Keď by ste sa ma opýtali kedysi aké postavy neznášam povedala by som Clownov. Ale keď by ste sa ma pýtali aké postavy mám teraz rada poviem vám ich veľa ale najviac Clownov v štýle Joker. A práve taký jeden tam bol a ten sa mi zaryl do hlavy a nechcel z nej odísť. 

November
A práve tu to bolo. Práve tu bol ten deň kedy ten Clown naozaj nechcel odísť z mojej hlavy a tak sme dohodli fotenie, ktoré vyšlo podľa mňa skvelo a užili sme si ho. Ja som si týždeň na po fotení dala nové tetovanie, ktoré má pre mňa naozaj hlboký význam a ak by ste chceli článok o tetovaniach určite mi dajte vedieť. A potom 10.11. sme sa dali s Clownom dokopy a od vtedy tvoríme pár. Mohli ste si všimnúť na instagrame Betty.Behanova, že sa tam trošku veci pomenili a ja som sa začala líčiť viac ako upírkla, Harley Quinn. 
Nezabúdam na knihu ktorú konečne vydal Mark E. Pocha a ja som si ju mohla na plno užiť a ešte stále užívam. Ďakujem Mark.

December
Tento mesiac bol celkom bláznivý, stále sme niečo vymýšľali. Nafotila som ďalšie fotky Harley, urobila som zo seba Clowna alá Joker a urobila som so seba Vikinga. Boli sme na výlete v bojniciach a točili sme špeciál za 1000 odoberateľov na kamarátov airsoftový kanál. Bola som v Senici u svojej sesternice ale zároveň sme boli s jej synom na párty kde som stretla starých dobrých kamarátov, zaspievali a zarepovali sme si vonku, ja som ukľudnovala chalaniska čo sa chcel mlátiť, pomáhala som jednému z odseknutým kúskom prstu ale užila si krásne sviatky a hlavne posledné dni roku 2018 som strávila s mojou láskou a chcela by som sa srdečne poďakovať všetkým, ktorý vstúpili do môjho života v tomto roku ale aj všetkým ktorý mi ublížili. Ďakujem za nádherný rok 2018 a s otvorenou náručou vítam rok 2019. 


Prajem vám do rou 2019 len to najlepšie a hlavne chodte si za svojími snami, tie vám nikto nemôže vziať. Držte sa ich pevne a nezabúdajte na veci a ľudí, ktorý sú pre vás dôležitý. 
Ďakujem.<3 


Komentáre

  1. Jééé, Avon pochod! Na ten se chystám už 2 roky a nikdy to nevyšlo. Tak snad v roce 2019 ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite chod, je to skvelý zážitok a hlavne podporíš krásnu vec. <3

      Odstrániť
  2. Aj tebe nech sa len darí v roku 2019 ^_^

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára