Obľúbenci za poslednú dobu

Ahojte krásky. 

Dnes ráno som sa vás na instagrame pýtala či by ste chceli článok o mojich obľúbencoch alebo radšej o výlete do Bratislavy, kde som bola tento víkend. Som rada, že veľké množstvo z vás hlasovalo za obľúbencov, pretože som sa na to chystala už dlhšie a nevedela som či áno alebo nie. Tento typ článku som robievala častejšie ale tento rok by som chcela vydať len nejakých 2-3 obľúbencov, ale ak by ste chceli a videla som záujem o tento článok, budem rada ak mi dáte vedieť do komentárov a môže vychádzať každý mesiac, alebo každé dva mesiace. Títo obľúbenci budú od začiatku roka 2018, keďže skôr som žiadnych nestihla napísať. 

Dnes vám ukážem svojich šiestich obľúbencov. 5 vecí budú z kozmetiky a jedna vec, ktorou je kniha je od môjho práve teraz najobľúbenejšieho spisovateľa Marka E. Pochu. 
Budem veľmi rada, za každý jeden váš komentár alebo hocijakú inú spätnú väzbu. 
Dúfam, že sa článok bude páčiť. 

Ako prvými produktmi, ktoré tu mám je moja práve obľúbená dvojka od Pupa Milano. Je z kolekcie Sport Addicted. Už v nákupoch ste mali možnosť vidieť tieto dva produkty a ja som sľúbila, že vám k ním napíšem niečo viac. Dobre viete, že si potrpím dosť na obal. Či už u kozmetických produktov alebo len obyčajné poháre a podobné veci. To je vždy u mňa druhom mieste, samozrejme po kvalite produktu. Myslím, že táto rada Sport Addicted je práve venovaná tým ženám, ktoré aj pri cvičení chcú vyzerať skvelo. Čo sa týka púdru, neviem čo si mám myslieť moc. Nedá sa povedať, že by nespĺňal moje požiadavky, ale po cvičení mi ho na pleti zostane viac, než obyčajný púder. Skôr ho používam po fitku, kedy potrebujem svoju červenú tvár zakryť, aby sa ma v autobuse nezľakli. Špirála je už o niečom inom, je vodeodolná, takže môj strach z toho, že keď si pretriem oči popri cvičení a pozriem sa do zrkadla tak sa nemusím báť, že sa zľaknem a budem musieť utekať do šatne rýchlo utrieť oči. Zahustí a predĺži riasy a odličovanie je síce zdĺhavejšie ale stojí mi to za to. 

Čo sa týka dekoratívnej kozmetiky mám tu značku catrice, ktorá je u mňa dosť známa a najviac ma od nich pár mesiacov do zadu učaroval make up, ale mám taký zlý pocit, že ho prestali vyrábať, pretože som ho nemohla zohnať v žiadnom DMku. Avšak, mám tu dva produkty, ktoré sú ospevované blogerkami a to korektory. Vzala som si aj tuhý aj tekutý. Tekutý korektor som používala už nejaký ten čas do zadu a nevedela som si ho vynachváliť rovnako ako aj teraz. Zakryje mi kruhy pod očami, ktorých sa ja nemôžem zbaviť, pleť vyzerá skvelo a ak sa dá na tuhý korektor ešte aj tekutý, za mňa je to skvelá dvojka. Nehovorím, že mi zakrylo kruhy pod očami tak, že ich nebolo absolútne vidieť, ale prekryli mi ich tak, že som bola sama so sebou spokojná a nehanbila sa ísť von a hlavne som sa nehanbila za svoje fialové kruhy pod očami. Občas sa mi smejú, že či som dostala a mám monokel. Ale to už tak bohužiaľ je a ja sa snažím aspoň takýmto štýlom bojovať proti kruhom. 

Očné tiene od Mary Kay, na ktoré som robila aj samostatný článok TU. 
Od kedy ich mám od vtedy ich používam neustále, teda ak nejdem do školy, pretože sa do školy vôbec nemaľujem. Naposledy som ich mala v sobotu v Bratislave a na to aké podmienky ich tam čakali tak sa s tým popasovali šikovne a ja som prišla domov a zotierala očné tiene ako keby so ich tam naniesla pred hodinkou. Samozrejme používam aj podkladovú bázu, pretože bez nej by sa mi tiene o chvíľu zmazali, keďže mám mastnejšie viečka. Viac si o tieňoch môžete prečítať v článku na ktorý som vám dala odkaz. 

Presúvam sa k pečujúcej kozmetike a bude tu znovu prevládať značka Mary Kay. Ešte vo februári nám dievčatá z Mary Kay poslali krásny valentínsky balíček v ktorom bolo tričko, pohladnica a tieto dva produkty. Prvý krát som sa s nimi stretla na evente a od vtedy som po týchto dvoch pomocníkoch túžila Ide o peeling a balzám na pery Satin lips. Nemôžem sa vôbec sťažovať, pretože ak si chcem dať rúž a ja veľmi lenivý človek, ktorý nosí v taške asi 5 balzámov na pery ale nepoužíva ani jeden, si ten rúž dať nemôžem. Popraskané a hlavne šupinaté pery plus rúž nejdú do kopy. Ak mám šupinky, tak tento peeling je ako stvorený. Natriem na pery, chvíľku si s ním cele pery pretieram, zotriem vodou a nanesiem balzám. Výsledok je za mňa super a potom sa nemusím hanbiť za svoje pery keď si dám rúž. 

Ďalšie produkty o ktorých ste si mohli na mojom blogu prečítať sú taktiež od Mary Kay a to rada Satin Body. Tieto produkty sme dostali na evente a ja si urobím raz do týždňa deň, kedy špeciálne používam práve tieto produkty. Sada obsahuje sprchový gél, peeling, telové mlieko a telové maslo, ktoré bolo myslím, že v limitovanom počte Pokožku mám jemnú a vláčnu a čo sa týka telového krému a aj masla, musím oceniť ako rýchlo sa vpijú do pokožky a pokožka nezostane mastná. Článok o týchto produktoch TU.

A posledný obľúbenec je kniha od Marka E. Pochu. Doslova ma táto kniha pohltila a ja som ten typ človeka, ktorý si predstavuje to čo číta a ako zážitok to bol pre mňa skvelý. Knihy od Marka sú nie tak zvyčajné aké by ste si len tak kúpili a ak by som vám mala prepísať aspoň úryvok, neviem čo by ste si pomysleli. Sú dva typy ľudí, ktorý majú názor na túto knihu. Buď ju "žerú" ako ja alebo ju proste nemajú radi, pretože sa nevedia stotožniť s tým čo je v nej napísané. Práve kniha na dušičky zomrieš vyšla nedávno a hlavne je od 18tich rokov. Takže ak máte radi v knihách trošku psychopatické sklony autora táto je pre vás ako stvorená. A verte mi Mark nie je len tak obyčajný spisovateľ. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Som veľmi rada, že ste zahlasovali za možnosť obľúbenci a moc ďakujem. Ak by som poradila týmto článkom čo i len jednej osobe, urobí mi to obrovskú radosť Prajem vám hlavne krásny zvyšok dnešného dňa a úspešný štart do nového týždňa. 

Ahojte, 

Vaša Betty

Komentáre

  1. Hrozně mě láká kosmetika od Pupy. Měla jsem jen jejich laky na nehty a byly super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára