Milk&Coconut Spa Set

Ahojte krásky. 

Pred nedávnom mi prišiel balíček od Dmdrogerii v ktorom sa nachádzali 3 produkty na telo od značky Balea. Do tej doby som mala možnosť tieto produkty vidieť maximálne na fotkách a od kedy prišli do obchodov počúvam na ne samé chváli, pretože toto šikovné trio Milk&Coconut Spa Set obsahuje:
Balea prísada do kúpeľa Milk &Coconut 200ml
Balea telový peeling Milk& Coconut 75ml
Balea telové maslo Milk & Coconut 150ml
Cena setu je 4,95€

V predošlom článku ste si mohli tento set všimnúť aj ako typ na vianočný darček.

A ja sa pripájam k tým, ktorý hovoria chváli na  produkty, pretože nie je nič lepšie, než ísť do vane, napustiť si teplú vodu, zapáliť sviečku dať do vody prísadu do kúpeľa Milk&Coconut a relaxovať. Po dobrom kúpeli urobiť peeling celého tela a potom sa natrieť telovým maslom. Necháva pokožku jemnú a ta ich vôňa je  dokonalá. Som si istá, že tento set poteší hlavne milovníkov kokosu a ja čo som si kokos nejako nevšímala a nezaraďovala ho do svojich nákupov, tak od dňa kedy som vyskúšala túto sadu, som si kokos zamilovala a už chápem milovníkov kokosu. 


Očarilo ma balenie a na to si ja potrpím, tí čo ma sledujete dlhšie to viete a pre mňa je balenie dôležité, keď už chcem napríklad niečo darovať. Čo sa týka samotného produktu, v poslednej dobe som si všimla, že DM má na svojich obaloch Vegan, za čo som neskutočne moc rada, pretože ja sama začínam byť pol na pol. Snažím sa obmedzovať mäso a jesť ho len keď je to nezbytné. Chutí mi veľmi vegánska strava a je hlavne aj celkom zdravá. Samozrejme treba tie vitamíny, ktoré chýbajú nejako doplniť ale som jednoznačne za to, že aby aspoň určitá časť vecí u mňa doma mala na obale Vegan a aby to tak aj v skutočnosti bolo. Som rada, že DM sa vybralo takouto cestou a povedzme si úprimne ale v poslednej dobe byť vegán je nejaký trend. Ja sa ho nedržím ale držím sa vlastným pocitom. Máte aj vy radosť z toho, že balea je vegan? 

Aby som nešla až tak veľmi od témy a dokončila to čo som chcela povedať. Samotná značka Balea je pre mňa asi tá NAJ a používam ju každý deň, takže viem aké produkty majú, ktoré sú dobre a ktoré, hmm ktoré nie sú dobré? Skôr, ktoré nie sú pre môj typ či už pleti alebo vlasov. Za malé peniaze veľká kvalita a tohoto sa budem aj nadaľej držať ak sa Balea značka nepokazí, čo si myslím, že sa nikdy nestane, pretože je stále lepšia a lepšia. Stále prichádza s niečim novým a skvelým. 
Chodíte aj vy nakupovať do DM drogérii a odnášate si odtiaľ presne ako ja hlavne produkty značky Balea alebo akú obľúbenú značku v DM drogérii vyhľadávate ? Jednoznačne mi dajte vedieť do komentárov. Prajem vám krásny zvyšok dňa a hlavne pokojné prežitie sviatkov. A čoskoro sa môžete tešiť na článok o veciach, ktoré som si našla pod stromčekom ak teda ho chcete? :) 

Ahojte, 

Vaša Betty


Facebook:https://www.facebook.com/bettybehanovablog/

Odkaz na Giveaway, ktorá stále prebieha na mojom blogu a ktorá bude obsahovať aj produkty Balea <3 https://bettyblogbmk.blogspot.sk/2017/12/nieco-ako-blogmasgiveaway.html

Komentáre

  1. Já miluji vůni kokosu v kosmetice. Nejvíce mě zaujal peeling a tělové máslo. No, kdybych měla vanu, určitě by se mi líbila i přísada do koupele. Takto bych pro ni neměla využití a do DM chodím pro různé značky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára