Čo som si našla pod stromčekom

Ahojte krásky. 

Ako sa máte ? A aké ste mali Vianoce ? 
Keďže ste si odhlasovali na mojom instagrame, že chcete vidieť veci, ktoré som si našla pod stromčekom v samotnom článku, tak vám dnes aj ten článok píšem. Ja osobne MILUJEM takéto články a aj videá a som rada, že sa vždy páčia. Dnes som si aj hneď ráno zopár takýchto článkov a videí pozrela a nechala som sa tak trošku inšpirovať, čo na budúci rok už kúpim. Neskončili ani tieto poriadne a ja už plánujem ďalšie? To som celá ja. 
Veľmi by som sa chcela poďakovať všetkým, či už za darčeky ale aj za krásne priania k veselým Vianociam,milujem Vianočnú atmosféru pri štedrovečernom stole, keď sme hlavne všetci spolu. 
V dnešnom článku vám teda ukážem veci, ktoré som dostala, nebudem menovať čo od koho a čoskoro bude aj článok s nákupom za možno aj november aj december alebo každý zvlášť? Urobím anketu na instagrame a uvidím ako mi pomôžete sa rozhodnúť. <3 
Krásny zvyšok tohoto roka vám hlavne prajem a aby ten ďalší bol o niečo zas lepší než je rok 2017.
A aby som nezabudla do 31.12.2017 prebieha ešte Giveaway, ak si sa nestihla zapojiť máš ešte čas. https://bettyblogbmk.blogspot.sk/2017/12/nieco-ako-blogmasgiveaway.html

Keď som len nakukla do taštičky, kde sa schovávali tieto darčeky nemohla som ani poriadne dýchať. Pretože JEDNOROŽEC a krásna vôňa od sviečky plus kozmetická taštička s miniatúrkami sprchových gélov, odličovaču a voňavky. Milujem Yves Rocher, pretože majú naozaj skvelé produkty čo sa týka pečujúcej kozmetiky. 
Krásna sviečka, ktorú nemusím ani zapaľovať a krásne vonia aj tak. Gumičky s dúhou a jednorožcami? Akože vážne? Môj dospelácko-detský sen. Zápisník a ceruzky s gumami tak isto jednorožec? Proste tento balíček je sen. 

Priateľ je proste najlepší a kúpil mi ešte dodatočne jednorožca ktorého mi dal v jednorožcovej taške. Asi to trošku preháňam však? Prečo sa nevrátiť do detských čias? A od priateľa som ešte dostala zimnú bundu a tetovanie ktoré ste mohli vidieť v jednom z článkov. 

Moja vytúžená sovička od Pupa. Nachádzajú sa v nej dva lesky a tri rúže na pery. Proste k tomuto neviem čo dodať. Ja milovník sovičiek, jednorožcov a boh vie čoho ešte, sovička je skvelá aj v tom, že keď produkty miniem, môžem ju používať aj ako ozdobku.


Trošku sme srandovali pri tomto balíčku. 
Skvelý gél na holenie od Balea spolu s žiletkami? Asi mi ježiško chcel niečo naznačiť. :D Sprchový, protistresový gél je na obdobie maturity. Ponožky nesmú chýbať, čo by to bolo za Vianoce bez nich? A kniha kontakt od Mark E. Pocha od ktorého mám krajinu kanibalov. Milujem jeho knihy. 

Šálka ktorú má aj priateľ od ježiška, že vraj keď sa konečne odsťahujeme do svojho, tak nech máme rovnaké. Snehová guľa s polárnymi medveďmi je aj moja prvá snehová guľa a ja som sa jej dočkala skoro po 20 rokoch môjho života, kedy som po nej túžila každé vianoce. Sviečka s nápisom I Love You, je asi tá najkrajšia vôňa a tak isto nemusím ju ani zapaľovať a nádherne vonia. Jahodové Vínko na večer k filmu? Pre ženu to najlepšie. Adidas voňavka a ako to ja hovorím "podpazušák" nesmie tak isto chýbať a vôňa je prekrásna. Vankúšik, ktorý mám od toho večera na posteli a skvelo sa na ňom leží je tak isto s nápisom I love you. 


A môj posledný ježiško je mikina Ego spolu s Albumom Precedens. Tak veľmi som sa tešila na tento album a keď sme sa konečne dočkali, všetci, tak sme nadšený a je to podľa mňa jeden s najlepších albumov vôbec. 



To je k dnešnému článku všetko, ja dúfam, že sa páčil a dajte mi hlavne do komentárov vedieť, čo ste vy dostali pod stromček. <3 Krásny deň vám prajem. Ahojte

Vaša Betty

Komentáre

  1. Jeee, krásné dárečky jsi dostala. Ten plyšový jednorožec je roztomilý a taky by mě potěšil, i když už jsem dospělá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čím sme starší tým sme vlastne mladší a nahradzujeme si to čo sme napríklad v detstve nemali. Aspoň ja to tak mám teda. <3
      Ďakujem za tvoj komentár. <3

      Odstrániť
  2. Kraasne darčeky! ♡ A tie jednorožce ♡♡

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Dominika <3 Dúfam, že si nemyslíš o mne, že už som naozaj uletená :D :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára