Blogmas#2, prečo som sa rozhodla písať, priebeh

Ahojte krásky. 

Tieto články budem nazývať Blogmas keďže lepší názov ma nenapadá. Dúfam, že mi to odpustíte a nebudete sa hnevať za názov. Celkom som sa aj rozhodovala či vôbec začať s týmto typom článkov ale povedala som si, že to môže byť zaujímavé ale ako som už spomínala, články nebudú vychádzať každý jeden deň. Sľúbila som si, že sa budem pokúšať o to aby som vydávala články čo najčastejšie a hlavne aby som zostala stále s vami v spojení, pretože nie je nič lepšie než keď mi napíšete, či už do správy na facebooku alebo na instagrame, že sa vám páči to čo robím. Veľmi vám ďakujem, za všetku vašu podporu a práve VY ste tí ktorý ma do toho ženú a sú mi obrovskou motiváciou, bez vás by toto nevzniklo, za všetko ďakujem len a len vám. 
Avšak v dnešnom článku by som sa chcela  venovať jednej téme a to, prečo som sa rozhodla písať, písať vám sem na môj blog, ktorý som si založila v roku 2014. 
Prečo jednorožec? Pretože ich milujem. 

Všetko to začalo jedným krásnym dňom kedy som sedela doma za počítačom a pozerala videá na youtube a práve som pozerala youtuberku Lenku a povedala si, aké by bolo super mať tiež také spojenie s ľudmi, ktorý sú odo mňa ďalej, ktorý ma nepoznajú ale bavilo by ich čítať si môj blog. Zo začiatku som bola veľmi nedočkavá kedy prídu nový čitatelia a kedy to všetko začne. Pridávala som svoje prvé články a dúfala, že sa niekto ozve, že si ich vôbec niekto prečíta. Deň čo deň som pozerala iné blogy a snažila sa aby aj ten môj bol raz tak dobrý ako ten ich. Chcela som mať pod článkom aspoň 100 komentárov a myslela si, že budem mať tisíce pozretí za deň. To bola doba veru. :D Ale vrátime sa do reality a ja som zistila, že mi bohato stačí keď budem mať 2-3 úprimné komentáre a tých 100 pozretí za dva dni. Každého čitateľa som si hrozne moc cenila a aj stále cením. 

Postupom času prichádzali prvé spolupráce kedy som si povedala, wow môj blog sa niekomu naozaj páči. Mladá Betty, (je to vtipné keď si vezmem, že budúci rok niekedy na začiatku to budú 4 roky) si povedala, že bude robiť články o móde, o svojich dňoch a podobne. Nie, nie, nerobila som také články ale svoj blog som sa vždy snažila robiť tak, aby zaujal niekoho ale zároveň bavil mňa. Vedela som, že tá blogerka ktorá sa venuje jednej veci má naozaj dosť sledovateľov ale aj tá blogerka ktorá píše o lifestyle ma rovnako dosť odberateľov. Začala som písať o všetkom možnom, o tom čo som práve mala na srdci, o tom na čo som mala náladu ale hlavne o tom čo mňa samú baví. Do dnešného dňa som svoj blog neprirovnala k žiadnej konkrétnej téme a som za to rada. Píšem o tom čo sama chcem a som veľmi vďačná za ľudí, ktorým sa to páči rovnako ako mne. 

Nikdy som však nemala čitateľov a odberateľov ktorý mi priali, boli aj taký, čo písali nenávistné komentáre na ktorých som sa však zasmiala, pretože boli Anonymné a podmienka u mňa? Anonymný komentár je hneď zmazaný pokiaľ je negatívny. Človek ktorý píše hlúposti a skrýva sa, nezaslúži si byť na mojom blogu. Boli dni kedy sa nedarilo a kedy ja sama som sa ocitla v kríze a nevedela, o čom písať. Tieto dni prešli a ja som znovu plná energie a elánu. 
Páčil sa vám dnešný článok? Budem rada, za každý váš komentár alebo odber. A nezabúdajte, že na blogu prebieha giveaway o tajomný vianočný balíček/darček ktorý môže dostať jedna z vás.

Ďakujem vám, ešte raz za to, že vďaka vám som stále tu, stále píšem a robím čo ma baví. <3 Krásny zvyšok dňa vám prajem. 

Vaša Betty


Komentáre

  1. Prvá vec - ten jednorožec ♥ A inak tebe ten tmavý rúž fakt pasuje, si na tej fotke neskutočne krásna ♥♥ A ako tak čítam, mali sme s blogovaním podobný začiatok :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hrozne moc moc moc ti ďakujem ❤️❤️ A ten jednorozec je z tiger v auparku BA. Musis mi ten tvoj niekedy povedať ❤️

      Odstrániť

Zverejnenie komentára