Mary Kay Jeseň-Zima

Ahojte krásky. 

Dnešný článok  bude o skvelých a krásnych novinkách Mary Kay. 
Tieto všetky produkty sme dostali na V.I.P. raňajkách (článok), kde nám boli tieto krásne novinky predstavené a ktorá ma najviac zaujala? Každý samotný produkt má svoje čaro ale to najväčšie čaro u mňa je Parfumová voda Live Fearlessly . Produkt ktorý je všetkým dobre známy je "hubka" na make-up, osobne používam jeden a veľmi som sa tešila, keď vyskúšam aj tento. Paletka očných tieňov vo farbách Jesene do ktorej som sa zamilovala práve vtedy, keď Lenka z blogu Beauty By Lenka, nalíčila Katku s týmito krásnymi očnými tieňmi, krásne sa s tým vyhrala. Maska na pleť a lak na nechty vždy urobia veľkú radosť. 
Poďme si povedať už o každom samostatnom produkte zvlášť. 
Live Fearlessly- Parfumovaná voda.
Mary Kay Ash verila, že všetky ženy môžu byť neohrozené. Keď jej všetci hovorili, že to nedokáže, ukázala im, že to dokáže. Vôňa Live Fearlessly™ je inšpirovaná životným príbehom Mary Kay Ash a oslavuje vlastnosti odvážnej ženy, akou je aj Lynsey Dyer. 
Keď sme si pozreli video v ktorom nám bola táto  parfumovaná voda predstavená freeride lyžiarkou Lynsey Dyer, zapáčila sa mi ešte viac. Je to odvážna žena (pretože freeride lyžovanie naozaj nie je pre každého),vždy po nanesení tejto parfumovej vody mi pripomenie jej vôňa, aby som bola aj ja tá odvážna, nebojácna žena. Vyžaruje sebavedomie s tónmi energizujúceho zázvoru, výraznej ruže a hrejivých pražených tonkových bôbov. Svojou vôňou mi z časti pripomína ich letnú vôňu Eau So Cute. Jej balenie mi pripomína diamant, ktorý sa mňe momentálne aj veľmi hodí k blogu a výdrž vône ma príjemne prekvapila, keďže som po rannom nanesení, cítila jej "zvyšky" ešte večer. 


Paletka očných tieňov- Rosé Nudes
Ako som už spomínala touto paletkou líčila Lenka, Katku a vtedy som sa do nich "zamilovala". Zaujali ma ich farbou ale aj kombináciou saténových a matných, perleťových odtieňov. S touto paletkou vytvoríte krásne denné líčenie ale aj večerné líčenie, čo si myslím, že je veľmi praktické a takáto malá pomôcka sa hodí každej žene. Ja som to chcela vyskúšať a tak som si s ňou urobila denné líčenie a večer som doplnila tmavšie tiene. Moja spokojnosť bola veľká a keď pôjdem niekam  určite beriem túto paletku so sebou. Je na výber v dvoch kombináciách Rosé Nudes (ktorú mám ja) a druhá Simply Smoky ktorá pôsobí chladnejšie a je ladená do modrej farby. 

Hubka na Make-up
Tieto hubky mám veľmi rada a dosť som si na ne zvykla. Zatiaľ som mala doma dve ružové, klasických tvarov. Táto je však trošku iného tvaru a ja som nebola zvyknutá naň ale po prvom nanášaní make-upu som sa s ňou pohrala a zistila, že je dosť praktická a skvelo sa s ňou pracuje, stačí ju namočiť do vody,vyžmýkať a môžeme nanášať make-up. Čo som si všimla na tejto hubke je to, že je vyrobená z kvalitného materiálu, pevná a ako každá sa po namočení zväčší. Čo ma tento krát prekvapilo je to, že Mary Kay majú čiernu a nie ružovú hubku na make-up. 

Lak na nechty- Rosé Blush
Krásna jemná romantická, staro ružová farba.
Laky na nechty ktoré ma teraz Mary Kay najnovšie ma okúzlili a tento mi urobil veľkú radosť tým, že farba je jemná a na moje nechty, ktoré sú naozaj v zlom stave je ako stvorený. Jemná farba sa hodí ku všetkému a dlhú dobu obdivujem staro ružovú, takže keď som uvidela aký odtieň som mala v taštičke moc som sa potešila. Všetky sú ladené do farieb (odtieňov) lesného ovocia. Odtiene ktoré môžete nájsť:Violet Silk,Pink Escape,Mulberry Muse a Reosé Blush. 
Na ich stránke nájdete všetky štyri odtiene a verím, že sa vám budú moc páčiť. 

TimeWise repair-Liftingová biocelulózová maska 
Celé balenie ktoré by ste si u MK kúpili obsahuje 4ks masiek. Túto masku sa priznám, že som ešte neskúšala, keďže je skôr pre moju maminu. Avšak ja sa ešte rozhodujem, či ju sama skúsiť alebo nie. Masky veľmi obdivujem a dosť často bývam unavená a tak ma napadlo, či by to ukázalo svoje čaro na unavenej pleti. Ako sme sa dozvedeli o maske, zanecháva pleť už po prvom použití jasnejšiu,o štyri týždne sa zníži výskyt jemných liniek a vrások. Ideálna na použitie pred dôležitou akciou alebo večierkom. Podľa mňa je to skvelý nápad na darček pre maminu, babku na relax ale aj skrášlenie. 

Ako sa vám páčia novinky Mary Kay? Máte aj vy doma nejaký z týchto produktov? Určite mi dajte vedieť ak máte s nejakým produktom skúsenosť. 
Krásny zvyšok dňa vám prajem. A nezabúdajte, ste silné ženy. 


Komentáre

  1. :D Moja si to nevšimla ani. Ona dostala minule odo mňa jednu tak asi jej stačila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tá maska bola skvelá! som rada, že som ju vyskúšala na sebe, pretože ten pocit pleti po jej aplikácii bol neskutočný! naozaj jemný a hladký :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tou maskou. Ja som si ju dala dnes na úplne unavenú pleť, cítila som sa hrozne a ked som ju dala tak pekná hladká pleť. Prekvapila ma :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára