Kozmetický Haul

Ahojte krásky. 

Pri poslednom haul článku som si všimla, že sa vám páčil a moc sa ospravedlňujem, že za predošlé 3 mesiace haul alebo nákupový článok nebol a to z toho dôvodu, že som nemala chuť písať a vlastne na nič nebola nálada. Avšak ako náhradu som dostala nápad a to taký, že z kúskov ktoré som si kúpila za tie 3 mesiace budem postupne robiť outfitty a niekde dole napíšem, že oblečenie je z toho a toho mesiaca a obchodu, čo vy na to ? Čo sa týka kozmetiky budú obľúbenci za posledné mesiace a tam budú produkty ktoré som si z kozmetiky  najviac obľúbila a budú recenzie. Páčilo by sa vám, keby to takto nahradím? Bola by som veľmi rada keby ste mi dali vedieť aký máte na to názor a či by ste súhlasili s týmto mojím nápadom. 

Začnem mojou naj naj kozmetikou a to je Essence. Dobre viete, že ja od tejto značky mám mnoho kozmetických produktov a som s nimi viac než spokojná a aby toho nebolo málo, bude samostatný článok o tejto kozmetike ale o ich novinkách, s ktorými značka Essence prišla na jeseň. Článok by som chcela vydať už v pondelok. 
Od tejto značky mám riasy ktoré som si kupovala na halloween ale ani som ich nevyužila a tak čakajú na príležitosť, kedy ich využijem. 
Štetcov nikdy nie je dosť a som toho zástanca, pretože zašpiním jeden a hneď ho treba umývať a to sa mi fakt nechce, nie, že by som bola lenivá ale tak poznáte to samé. Odniesla som si štetec na púder, 2 štetce na očné tiene a jeden štetec na rúž. 
A tá tubička? Nutne som potrebovala podkladovú bázu pod očné tiene, našla som túto jedinú od Alverde. Som s ňou naozaj moc spokojná aj z toho dôvodu, že nemusím konečne používať korektor pod očné tiene.

Rúž je vec, ktorú ja využívam pomenej ale keď už, tak nech mám po ruke taký odtieň, ktorý sa mi hodí ku všetkému a keď sa nebudem vedieť rozhodnúť vezmem tento. Nešla som ho kupovať so zámerom ale skôr som na neho natrafila náhodou a teší ma, že som si ho vzala, pretože je to naozaj krásny odtieň a hodí sa ku každému líčeniu, je skrátka prirodzený. 

Obal na štetce po ktorom som túžila? Prečo nie. Tento obal mi kúpil priateľ a urobil mi ním obrovskú radosť. Nie len, že nemusím ťahať so sebou veľký obal alebo dávať štetce do malej kozmetickej taštičky a čakať, ktorý sa mi zničí. Do púzdra sa mi zmestia aj iné štetce a nie len tie od essence. 

Kozmetika Trend It Up ktorá patrí pod značky DMdrogérie. Ako iné blogerky tak aj ja som ju chcela vyskúšať a po nalíčení s ňou na Ufeste som sa rozhodla ju naozaj vyskúšať. Vydržalo mi líčenie celý Ufest a rúž som si bola dať "opraviť" len raz. Večer som vyzerala ako čerstvo namaľovaná a to som mala za sebou beh na zastávku, beh na vlak, vo vlaku som sa spotila a na Ufeste ani nehovorím. 
Bronzér, modrá špirála, laky na nechty, biela očná linka a "balzámový" rúž. Chceli by ste samostatný článok na tieto produkty? 

Paletka očných tieňov a štetce z Pinkpanda.sk. Využila som akciu a kúpila som si tieto dve veci spolu za približne 26€.  Paletku som videla u veľa blogeriek a už chápem prečo ju tak ospevovali, je naozaj krásna, či už balenie na ktoré si ja potrpím ale očné tiene sú naozaj krásne a líči sa mi s ňou skvelo. Na štetce môžem povedať len jednu vec a to, že som čakala trošku viac od nich ale využívam ich stále, takže je to u mňa tak 50 na 50. 

Riasenka ktorá je u mňa v kozmetike už myslím, že 4 balenie. Vodeodolná riasenka od Miss Sporty patrila medzi moje prvé riasenky a používam ju do dnešného dňa. Takže už sa nejakú dobu poznáme. Nosím ju hlavne v dni kedy mám tréning kickboxu a zvyknem si pretierať tvár neustále, keďže sa dosť spotím a ona drží a ani kúsok náznaku, že by sa rozmazala. 

To je k dnešnému kozmetickému Haul článku všetko, ja dúfam, že sa vám článok páčil a čoskoro bude nákupový článok za mesiac November. 
Krásny zvyšok dňa vám prajem. 


Vaša Betty

Osobný Instagram:
Blog Instagram:
Blog Facebook: 

Komentáre

  1. Ta paletka vypadá parádně a podobné štětce mám už nějaký pátek vyhlídnuté.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A je aj moc pekna ta paletka, ma zaujimave farby a co sa tyka pigmentacie tak super podla mna :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára