V.I.P. raňajky-novinky Mary Kay Jeseň a Zima

Ahojky krásky. 

Nie je tomu dávno, čo som sa zúčastnila  na V.I.P. raňajkách s Mary Kay a s ostatnými dievčatami blogerkami. Keď mi prišlo pozvanie veľmi som sa potešila, pretože Mary Kay má vždy veľmi krásne eventy a hlavne sa u nich cítim skvelo. Po druhý krát sme mali možnosť ísť do sídla Mary Kay, kde majú prekrásne priestory a všetko nádherne ladí do ružovej, hlavne všade je všetko dokonalo premyslené. Eventy MK majú vďaka tomuto všetkému skvelú atmosféru a Katka s Evkou sa snažia svojou priateľskou energiou nás pozitívne nabiť na celý deň. Vždy mi dodajú energiu a chodím vysmiata od ucha k uchu a ani hodinová cesta vlakom domov mi to nepokazí. 


V.I.P. raňajky by neboli raňajkami bez skvelého jedla. Koláčiky, vynikajúce pomazánky, ovocie a čerstvý džús z pomaranča, vždy si na tom veľmi pochutnáme a čo je super, že Katka s Evkou vždycky toto skvelé jedlo menia a tak máme možnosť vyskúšať niečo iné, nové. Keď už sme hladné, treba najprv všetko pofotiť a až potom sa môže jesť.  
 Hlavnou témou bol multimasking, kde nám krásna Dorotka ukázala ako správne nanášať jednotlivé masky, vysvetlila aké majú účinky a čo všetko obsahuje ich zloženie.Napríklad: na T-zónu+líčka naniesla ClearProof-ktorá obsahuje aktívne uhlie,na ostatné, suchšie čatsi tváre naniesla masku TimeWise, na očné okolie upokojujúcu očnú masku a zakončila to curkovým peelingom Satin Lips. Dorotke robili modelky Katka s Alenkou ( ktorá je redaktorkou časopisu kam za krásou).Bolo milé sledovať Katku počas jej prezentácie ako stojí pred nami s maskami  na tvári.Po umytí masiek Katku namaľovala veľmi šikovná Lenka a Alenku Dorotka. Obidve dievčatá boli namaľované s novými paletkami očných tieňov o ktorých si budete môcť čoskoro prečítať. 





Myslím, že všetky sme sa zamilovali do týchto krásnych štetčekov. 







 Na tieto eventy sa teším hlavne aj kvôli tomu, že tam vždy stretnem dievčatá blogerky, ktoré majú naozaj skvelé beauty blogy a vždy sa skvelo porozprávame, povieme si čo je nové a tešíme sa na každý jeden takýto eventDominikaAlexSaškaVeronikaDrew a Lenka.

Komentáre

  1. super bolo! :) na VIP raňajkách s Mary Kay je vždy skvelá atmosféra :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa na ďalší event, vždy je moc dobre a súhlasím s tou atmosférou, skvelá. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára