Haul Bratislava

Ahojky krásky. 

Dnes by som vám chcela ukázať zopár vecí, ktoré som si kúpila v Bratislave a tento článok som vám sľubovala už dávnejšie ale nešikovná Betty to jednoducho nestihla. Výhovorky neplatia a ja vám dnes píšem tento článok a som zvedavá na vaše reakcie naň. Vždy keď navštívim Bratislavu a mám čas, najradšej zabehnem do Auparku, naprv si dám čaj alebo milkshake a potom sa môžem vydať na nákupy. Veci sa snažím vyberať podľa toho čo mi chýba, čo potrebujem ale keď narazím na vec ktorá sa mi neskutočne páči nemôžem odolať a vezmem si ju. Po ceste do BA som si tak plánovala, čo by som si mohla kúpiť, čo by sa mi tak zišlo,páčilo a čoho nikdy nie je dosť. 
Po odskúšaní kozmetických vecí, ktoré som si kúpila, by som možno chcela urobiť článok o tom, aké pocity som mala z produktov a či mi  aj  pomohli  alebo nie. Takže by to bola taká menšia recenzia. 

Prvým obchodom ktorým by som chcela začať je Forever21. Mám obrovskú radosť, že tento obchod je na SK. Vždy som závidela Lucke z A cup of style, keď boli v Kalifornii s Natalkou, že išli do Forever21 a veci ktoré ukázali sa mi moc páčili ale tak to bolo aj pri iných YT videách alebo aj článkoch na blogu. Ja som si tam kúpila takú tu klasiku v podobe gumičiek, pretože tie sa najrýchlejšie trhajú a strácajú. Malé a šikovné pilníky ktoré dáte aj do malej kabelky sa hodia vždy, papieriky ktoré vám odsajú mastnotu z tváre sú "kozmetickou" pomôckou, ktorú je vždy dobré mať pri sebe. Posledná vec z tohoto obchodu sú jednorožcové ponožky. Áno ja a tie jednorožce. 


 
Stradivárius je obchod ktorý taktiež poznám od Lucky z ACOS a páčili sa mi veci ktoré odtiaľ ukazovali, zháňala som šál k riflovej bunde, ktorý mi sadne farebnosťou jak k bunde tak aj k čiapke. Našla som krásny, teplý šál a na druhý deň po jeho kúpe som ho už mala na krku. Výhovorka bola, že som chorá ale ono to bola aj celkom pravdivá výhovorka. Diár ktorý je skvelou pomôckou hlavne pre blogerky a youtuberov, ale aj pre pracujúcich ľudí, či študentov. Tento je skvelý v tom, že nemá napísané dátumy a tak si ich píšete samy. Milujem farebné perá a už vidím, ako sa mi budú v diári na každej strane objavovať farebné dátumy. Diár som videla už u viacerých hlavne blogeriek a áno ten rovnaký ako mám ja a po otázke, čo naň hovoria, mali rovnaký názor naň ako ja. Praktický, elegantný a skvelé zoradenie. 




Dermacol je obchod do ktorého som zavítala po druhý krát v živote asi, inak si dermacol produkty kupujem v DMke. Deň kedy som bola na nákupoch bol tým dňom kedy som mala chuť pokúpiť všetky masky sveta, prísť večer domov, dať si teplú vaňu, masku na tvár a oddychovať pri sviečkach. Skutočnosť bola taká, že som prišla domov, dala rýchlu sprchu a šla spať. Ale o tom asi inokedy. Takže nazvime tento deň, maskový deň. Keď už teda som mala taký deň, zohnala som si masky na tvár hlavne proti akné, aby mi to akné trošku vytiahlo a moja pleť sa začala konečne čistiť. Nemám ju odskúšanú ešte, pretože áno šetrila som ju na fotku. Druhým produktom je obyčajný balzám na pery, ktorý keď som videla, povedala som si, že jednoducho musí byť môj. Je trblietavý, takže keď si s  ním natriete pery, bude to vyzerať, že máte na nich drobulinké trbielky. 


Posledný obchod je Douglas kde veľmi rada chodím a to vďaka veľmi milým slečnám, ktoré tam pracujú. Vždy mi vedia skvelo poradiť a odtiaľ som si odniesla znovu masku na pleť, pásky na vytiahnutie čiernych bodiek z nosa ale aj eos balzám. Pani, ktorá ma obsluhovala mala už určite cez 40 rokov ale tak dobre mi poradila, bola hrozne milá a k nákupu mi pribalila krém na ruky, ktorý som si okamžite zamilovala. 



Ďakujem vám, za prečítanie článku a dúfam, že sa vám článok aj keď taký malý, páčil. Ak by ste mali niektorá z týchto produktov doma niečo, dajte mi vedieť ako ste s nimi spokojné. 
Krásny zvyšok dňa vám prajem.<3 

Komentáre

  1. Taky bych brala, kdybych měla obchod Forever21 v blízkosti. Ty ponožky jsou úžasné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja by som si už mala zaobstarať nejaký ten diár,lebo na veľa vecí zabúdam a tento vyzerá úplne super,ten obal je veľmi pekný :) . Popravde ani jednu zo spomenutých produktov doma nemám,ale vyzerajú veľmi dobre. Pekný haul! :))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež veľa zabúdam a tak tento diár mi bude robiť dobrého kamaráta. Veľmi ti ´dakujem :)

      Odstrániť
  3. Ty ponožky jsou opravdu boží! V sobotu jedu do primarku, tak doufám, že něco podobného taky seženu. Jinak se mi moc líbil ten deník! :)
    https://vita-brunettes.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára