Malý kozmetický Haul

Ahojky krásky. 

Za mesiac máj a jún tu mám pre vás prvú časť Haul článku. Za mesiac júl už bude samostatný článok ako Nákupy za mesiac júl ale keďže sa mi to toho za tieto dva mesiace nazbieralo chcela by som to pojať takýmto štýlom. Dúfam, že vám to takto neprekáža a dnes začínam prvý Haul kozmetikou, ďalší budú doplnky a na záver oblečenie. Tento mesiac som však kozmetike nevenovala až takú pozornosť a kupovala veci ktoré sa mi buď len minuli alebo sa mi jednoducho hodil na letné obdobie. Podarilo sa mi vyhrať menší kozmetický balíček od jednej skvelej blogerky, takže aj takýmto štýlom mi niečo pribudlo. 

A ako som spomínala, že sa mi podarilo vyhrať aj niečo, tak je to takýto malý kozmetický balíček s kozmetikou od Avon ale aj tu mám lak na nechty od She a Catrice. Tieto super veci som vyhrala na blogu Nails by Dominika a chcela by som sa jej ešte raz poďakovať za tieto krásne veci. Avon značka sa stala mojou srdcovkou pred nedávnom a milujem rúže mark a tento je taký oranžový a krásne vyzerá na perách. Zabudla som však do fotky pridať aj linku v pere ktorá je samozrejme tiež moc dobrá ale najväčšiu radosť mám z dua na obočie. Veľmi ďakujem ešte raz Dominika. 

Tento Avon nákup som si už urobila sama práve pre to, ako som spomínala vyššie som si túto značku obľúbila a keďže sa mi minul púder ale chcelo to aj novú riasenku a aby nebola nuda tak aj ten rúž ktorý má krásnu fialovú farbu sa jednoducho zíde vždy. Zostala som zavisla na rúžoch, ale musia byť tmavšie. Nemám rada nejaké moc svetlé ktoré na mne nevyzerajú ani moc lákavo. A samozrejme po prvej skúsenosti zo štetcom od Avonu ktorý používam na bronzér som sa rozhodla si zaobstarať ďalší a na púder, keďže som si už aj ten púder kupovala. 

Zašla som aj do DM drogerie a vybrala si dva produkty od značky Essence ktorá bola aj mojou prvou značkou keď som začínala s kozmetikou. Veci z časopisu Sabrina a jej kufrík na maľovátka sa nerátajú ako prvé kozmetické produkty. :D Kúpila som si rúž od essence v hnedkastej farbe a ak by ste chceli vedieť odtieň je tam len číslo 28. Najprv som voči nemu bola skeptická ale keď som ho vyskúšala po prv krát po druhý krát a po tretí stal sa mojím top produktom a ja ho nepustím z rúk. Druhý produkt ktorý mám od značky essence je štetec ja ho konkrétne používam na rozjasňovač a nemôžem k nemu nič zlé povedať, páči sa mi či už tým ako vyzerá ale aj tým ako sa s ním pracuje.

Nemusím dva krát hovoriť ako mám rada značku Balea. Tú používam snáď od doby keď som mala nejakých 7 rokov. Tento krát som si odniesla sprchový gél Bye Bye Unicorn ktorý je myslím, že ss vôňou obláčikov a hviezdičiek? Nie som si až tak istá, gél na holenie krotý sa teraz v lete naozaj moc moc zíde veď ženy poznáme sa. A mám tu aj dva krémy na tetovanie. Ten menší je na to aby sa vám tetovanie dobre hojilo ale aj používam aj tak bepanthen ale tento krém som začala používať až nejako po týždni a druhý je na tetovanie s ochranným UV filtrom proti slniečku a keď si ho dáte na tetovanie tak mi príde, že ho aj trošku zvýrazní. 

A posledné dve veci sú len maličkosti ktoré sa radia do denného používania a to antiperspirant od Adidas ktoré veľmi obľubujem a suchý šampón Batiste ktorý je môj prvý a myslím, že budem kupovať už len ten. Raz som si ho vyskúšala u sesternici a povedala som si, že taký jednoducho mať musím. 

Ďakujem za prečítanie článku aj keď je kratší ale ďalším takýmto článkom budú doplnky a ja dúfam, že sa vám aj ten bude páčiť. Aké kozmetické produkty ste si vy kúpili na leto ? Napíšte mi do komentára alebo ak máte svoj blog dajte mi aj ten dolu do komentárov. Krásny zvyšok dňa vám prajem. 

Betty

Instagram: Betty Behanova Facebook: Betty Blog

Komentáre

  1. Batiste má nejlepší šampony a Balea nejlepší pěny na holení ! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Batiste šampóny milujem, u mňa víťazí hlavne Oriental :) Rovnako som si zamilovala aj DUO na obočie z AVONu, ostáva po ňom pekne prirodzené :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už aj ja som sa do nich zamilovala a jednoznačne tento ktorý mám tak je podľa mňa TOP. :) Som rada, že si spokojná s tým Avonom :)

      Odstrániť
  3. Grratuuluju k vyhre :) miluju balea vecicky a ty co mas na fotce jsou krasne barevny :) uuu nas je to vetsinouu hned vyprodany :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi Ďakujem :) <3
      Treba vystihnút dobrý deň kedy nabehneš a berieš :D

      Odstrániť
  4. ja myslím, že je trošku väčší, ako malý :D.
    inak, gratulujem k výhre!
    a súchý šampón je super a krásne vonia! a tiež milujem tie limitky sprcháče od Baley! vždy tak nádherne voňajú! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Pre mňa je malý skrz pomery vecí na ktoré som zvyknutá :D
      Veľmi ďakujem :) <3
      Súhlasííím s tebou <3

      Odstrániť
  5. Nemáš vôbec zač :), ja som veľmi rada, že si sa zúčastnila súťaže a, že sa ti páči môj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten sprcháč od Baley je nejlepší :) Párkrát jsem k němu čuchala a fakt nádherně voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sprcháče od Baley mám rada, a ten hnedý rúž vyzerá brutálne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten rúž je fakt moc krásny na perách. Mám ho na fotke ktorú tu mám na blogu ( je na pravej strane hned hore) <3 Ďakujem veľmi

      Odstrániť
  8. Batiste mají vážně skvělé šampóny a značku Avon jsem si taky v poslední době dost oblíbila:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že je tu ďalší človiečik ktorý má rad veci ako ja <3 Ďakujem.

      Odstrániť
  9. Balea věci krásně voní a bez Batiste šamponů už se prostě neobejdu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od kedy mám batiste tak jednoducho ho milujem. Už viem čo na ňom všetci videli <3 Ďakujem za tvoj komentár.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára