Fotky a menší príbeh k nim

Ahojky krásky. 

Dnes to bude niečo oddychovejšie a článok ktorý som nazvala Fotky a menší príbeh k nim je niečo ako instagramový článok s tým, že by som k fotkám chcela napísať niečo viac než, Bratislava so sesternicou ten a ten deň. Chcela by som k vám napísať niečo čo som zažila alebo jednoducho aký ten určitý deň bol. Baví ma písať ale poslednú dobu na to nie je čas a v podstate ani nálada. Ale svojou zlou náladou vás tu nejdem otravovať, pretože pre mňa je dôležité rozdávať dobrú náladu a pozitívnu energiu ktorá je v tejto dobe viac než podstatná. 
Niekedy jednoducho príde na mňa nálada pásať o veľa veciach ale väčšinou si poviem, že načo keď by z toho článku šla naozaj negatívna energia a to nechcem.
Idem rovno na článok. 



Prvá fotka alebo lepšie povedané fotky sú zo dňa kedy som zobrala svoju sesternicu na výlet do Trnavy. Poviem vám, že dni s touto mojou opicou sú pre mňa oddych a hlavne ona nie je ani ako moja sesternica je to moja sestra. Na veľa vecí máme rovnaký názor a tak to bolo aj v deň kedy sme behali po City Aréne v Trnave, hľadali správne kúsky alebo jednoducho niečo rovnaké. My dve sa vyžívame v tom keď si môžeme kúpiť niečo rovnaké a tento krát to boli kryty na telefóny ktoré sme kúpili v Crop Town a budete mať možnosť ten kryt vidieť v nákupovom článku. Boli sme v Hause,Crop Town, New Yorker, Tally Weil, Sinsay a vo veľa iných obchodoch. A samozrejme sme zašli aj do Mcdonaldu kde sme podivuhodne sa nenajedli jak nejaké prasiatka a navyše keby sme to aspoň jedli tam ale my sme si jedlo vzali do vlaku, kde sme akurát vychytali miesto pre dvoch. Tak sme sa tam na stolčekoch rozložili a kŕmili sa. 



Tento rok som konečne svojho priateľa donútila aby sme si išli oddýchnuť niekam aj keď len na 3 dni ale my sme si tieto dni užili naplno. Teda aspoň my sme to tak brali, ležanie pri vode, bláznenie sa v bazéne a spojili sme to s výletom môjho otca, jeho priateľky a mojej nevlastnej sestry. Oni mali to šťastie a mohli tam zostať celý týždeň len ja s priateľom sme museli ísť domov v stredu. Chytili sme trošku bronz, vychutnali si varenú kukuricu ktorá k letu neodmysliteľne patrí a nevynechali sme ani ľadovú drť ktorú zbožňujem od malička. A kde sme to teda boli ? Volá sa to Termálne kúpalisko Chalmová, kde som chodila ako malá a teraz som sa tam vrátila po 12tich rokoch. S priateľom sme sa dohodli, síce nie úplne, že dohodli ale z časti, že Chalmovú navštívime aj budúci rok. To ešte však nevie, že ho chcem vziať do Bojníc do zoo a na zámok a tak si pripomenúť svoje detstvo a chcem aby aj on mal so mnou krásne spomienky. 



A posledné fotka je zo včerajšieho dňa kedy sme s priateľom išli do Trnavskej City Arény, áno znovu som tam bola a bola tam moja jedna z najobľúbenejších SK speváčok a to Dominika Mirgová. Je to neskutočne sympatická mladá žena (mamička), usmievala sa stále a aj keď tam bolo asi 50 stupňov, skvelá nálada a hlavne pozitívna energia z nej išla. Mala som možnosť Dominiku stretnúť už minulý rok v Trenčíne keď sme tam boli zo školy a boli tam vlastne rôzne súťaže s odborov, Dominika tam mala koncert a od tej doby nie len, že sa zmenila ale aj ako aj média o tom dosť hovoria schudla. Včera rozdávala radosť a samozrejme keďže to bola autogramiáda tak aj podpisy na fotky ktoré sme dostali. Stretla som tam ešte aj jednu slečnu s priateľom s ktorou sme sa videli v bubblelogy v Bratislave keď tam bola Sharlota. Spolu so mnou tam bol priateľ za čo mu neskutočne ďakujem. Boli sme si dať ešte predtým Mcdonald ale ja som si dala pomarančový džús a Mcwrap (to teraz malo byť, že akože haha chudnem :D). A všetko toto obetoval aj keď ho čakala nočná v práci.
A aby som nezabudla Dominika má svoj Army tea ktorý je mimochodom fakt super a nie toto nie je reklama ale raz za čas si rada dám tento čaj a ten jej nie je ani sladký ani kyslí je to úplný stred. Navyše má tam aj trblietky.



Ďakujem za prečítanie tohoto článku a tento týždeň sa môžete tešiť na pokračovanie haul článkov s doplnkami a oblečenie a recenzie na niečo od značka Mary Kay.Prajem krásny deň.
Ahojte <3


Komentáre

Zverejnenie komentára