Wishlist Manzara.sk

Ahojky krásky.


Dnes som sa rozhodla urobiť menší Wishlist a tak isto vám ukázať nejaké kúsky z eshopu Manzara.sk. Kedže asi 3 články do zadu som robila na tento eshop článok so šatami a som s nimi viac než spokojná, tak som sa trošku na eshope pohrabala a našla ďalšie zaujímavé kúsky ktoré vám tu chcem ukázať a tak isto si pomocou nich urobiť aj menší Wishlist na kúsky ktoré by som si v priebehu blízkeho obdobia chcela zaobstarať. Kedže sa blíži leto a ja samozrejme nemám moc času tak by som si chcela zaobstarať hlavne nejaké pekné plavky a samozrejme aj nejaké pekné šaty.
Dala som si sama pre seba takú výzvu na leto, že sa nebudem hanbiť chodiť v plavkách pretože je toto pre mňa neskutočne obrovský  problém a časť výzvy je aj namiesto nohavíc nosiť viac šaty. Ja dúfam, že sa mi táto moja výzva podarí splniť.

Prvými asi začnem tými plavkami a našla som si tam plavky ktoré sú naozaj zaujímavé svojím strihom a hlavne tá farba. Sú ešte v čierno bielej variante a aj tie sú hrozne moc zaujímavé tou farebnou kombináciou tak sa začínam rozhodovať, že ktoré si vezmem. Nie som síce spokojná so svojou postavou ale v predošlom článku ste si mohli prečítať prečo sa takto toto všetko deje. Ja som sa však rozhodla, že budem sebavedomá žena a budem sa riadiť tým ako sa ja cítim a hlavne budem nosiť to na čo sa cítim ja sama.
https://www.manzara.sk/plavky/plavky-mila-cierno-fialove

Druhé plavky sú trošku iného strihu a myslím, že tie by boli pre mňa možno aj tak trošku ako stvorené kedže moja postava nie je naozaj dokonalá ale chcem schudnúť do plaviek ktoré som sem pridala hneď ako prvé. Ale tak čo poviete aj na túto druhú variantu ? Celkom dosť ťažké rozhodnutie a viete ako to je, žene nestačia len jedny a ani dvoje, keď už ide žena na dovolenku tak aby si neobliekala každý deň rovnaké.Ja som mala doposiaľ asi sedem párov plavok ale po čase sa samozrejme vyprali a ich farba nie je taká aká bola na začiatku.
https://www.manzara.sk/plavky/bikiny-cadence-modre



Druhou kategóriou môjho wishlistu sú šaty. Ako som si sľúbila, tak budem nosiť viacero šiat cez leto a keď už mám takéto predsavzatie tak aj nejaké som si ponachádzala na tomto eshope. Odkedy som videla na Shopaholic Nicol šaty ktoré vyzerali ako košeľa povedala som si tak tie alebo podobné proste musím mať. Ako som tak blúdila na tomto eshope našla som ich, našla som svoje vysnívané šaty. Prosím len nech sa všetko podarí ako má a budú doma.
https://www.manzara.sk/saty/midi-saty-fata

Zablúdila som aj do trošku elegantnejšieho štýlu, pravdu povediac tieto sú na mňa až moc elegantné ale zmena je život nie ? A predsavzatie je predsavzatie. Nebudem sa báť kombinovať farby, nosiť šaty rôznych strihov a štýlov. Budem nosiť to na čo mám náladu a chuť. Žiadne obmedzovanie a nosenie vyťahaných vecí len preto aby som zakryla to, za čo v podstate nemôžem.
https://www.manzara.sk/saty/midi-saty-kenza-modre

O tom aký som milovník športového oblečenia vám tu písať nebudem ale základ môjho šatníka je aj dobré a hlavne pohodlné oblečenie do fitka. A čo tak niečo pestré ? Trošku farby ? Našla som krásne legíny, síce je písané, že jóga ale u mňa majú legíny využitie na kickbox, fitko, prechádzky (striedanie behu s chôdzou) a podobné športové aktivity. Legíny sú proste typ oblečenia ktorý nikdy nezavadzia a veľa krát mňa osobne poteší viac než nejaký iný doplnok (oblečenia) na cvičenie.
https://www.manzara.sk/nohavice/nohavice-na-jogu-amilia-ruzove

A ako posledné  veci z môjho manzara wishlistu je obyčajné čierne bodyčko. Už dlhšiu dobu sa pozerám po nejakých v obchodoch ale stále nejako tá odvaha nie je. Avšak, dala som si ďalšie predsavzatie a to také, že si jedno kúpim a bude to moja motivácia. Ako to myslím?
Keď uvidím ako mi teraz v tom pupok vytŕča nebude to asi veru najkrajší pohľad pre mňa samotnú ale keď budem po čase sa v ňom znovu pozerať do zrkadla budem vidieť, že to bude lepšie a lepšie. Verím si na toľko pretože odhodlanie do zmeny seba samej je asi to najdôležitejšie. A teraz hurá šetriť peniažky aby som si z tohoto môjho wishlistu kúpila všetko po čom túžim.
https://www.manzara.sk/tricka/top-s-dlhym-rukavom-charlotte-cierny


Prajem vám krásny zvyšok dňa, večera a aj vy sa pozrite na tento eshop, pretože čoskoro sa blíži leto a naozaj k nemu neodmysliteľne patria hlavne krásne šaty a plavky. Budte samé sebou, nepozerajte na ostatných pretože práve TY si tá hlavná hviezda tvojho života a žiješ ho podľa seba a svojich prianí. Ďakujem, že ste stále so mnou, že vás pribúda a čoskoro Giveaway na blogu.

Komentáre

Zverejnenie komentára