New In March

Ahojky krásky. 

Zas a znovu pridávam na blog najobľúbenejší článok a to New In, niekde to je ako Haul, Nákupy za ten a ten mesiac. Baví ma sledovať kto si čo kúpil, nechať sa ním inšpirovať a potom sa vrhnúť do obchodov a skúšať jednotlivé kúsky oblečenia ktoré som videla v tom a tom haul článku. A keďže ma v poslednej dobe hrozne moc chytila móda a priam ju zbožňujem neodpúšťam si ani ja tieto typy článkov vydávať na svoj blog. Ako je vám dobré známe som nejaký ten shopaholic a musím minúť peniaze do posledného centa ale verte mi, snažím sa, aby som nenakupovala toľko vecí ale naozaj len tie ktoré sú nevyhnutnosť. Áno Betty pre teba je nevyhnutnosť aj nejaká kozmetická taštička pritom ich máš doma asi 25. Nepomôžem si a tie ktoré ste shopaholičky tak ako ja prosím napíšte mi komentár aby som v tom nebola sama. Za mesiac Marec sa toho naozaj zas nahromadilo a ja som si ale povedala, že čo je na tom. Sú to veci ktoré potrebujem a ktoré viem, že vynosím, že mi nebudú ležať v šatníku. A verte mi alebo nie, celkom sa aj teším na vypratávanie šatníku keď sa bude blížiť leto aj keď mám to naplánované na blízku budúcnosť a pred letom znovu. Nikdy neviete čo sa vám ešte prestane páčiť a budete chcieť vyhodiť alebo darovať. A samozrejme obnovovanie šatníku patrí medzi moje naozaj veľké koníčky. 

Keď sa pozerám do zošita kam si píšem všetko to, čo som si nakúpila za daný mesiac, tak som aj zistila, že to nie je až tak hrozné. Ale koniec vypisovania sa o svojich pocitoch alebo ako to nazvať a šup na samotné kúsky. 


Ako prvými vecami ktoré tu mám by som chcela začať plavkami. Som z nich hrozne rada, pretože tá farba, ten strih, dokonalosť sama o sebe. Pozerala som sa na ne už  minulý rok a všetko nechávala na poslednú chvíľu takže asi viete ako to dopadlo. Keď som tam šla v polovici apríla nedokázala som dať dokopy jedny plavky tak aby som mala dva spodky a jeden vrch. Avšak hneď ako im prišiel tovar ja som to nenechala na náhodu a nabehla tam aby som si mohla kúpiť tieto vyhliadnuté plavky.
New Yorker.

Teraz tu mám len čisto vrch plaviek. Kúpila som si ho k čiernemu spodku plaviek ktorý mi je chvala bohu dobrý a tie ostatné môžem dať preč. Pretože niektoré plavky ktoré mám tak majú už nejaký ten svoj rok a ja som to nechávala stále tak presne aj ako som vyššie napísala. A keď už som brala ten vrch plaviek, tak som nezabudla ani na plátenú tašku ktorú som tam zbadala a zapáčila sa mi veľmi a ako správna shopaholicka som ju tam predsa nemohla nechať.
New Yorker.

Ako môžete vedieť z predošlých článkov tak pracujem hneď oproti New Yorker a Tally Weijl. Áno je to neskutočná výzva a hrozne ťažké aby som si nič nekúpila. Ale ja si stále kupujem. Sakra, malo by to prestať aj celkom. Či nie? :D No ale keď už som pri tom Tally Weijl kúpila som si tam, ja to volám bambulku na kabelku. Je to teraz až moc v móde a tak aspoň takýmto kúskom sa jej trošku priblížim, pretože sa s tým hrozne rada hrám ako je to jemné. Má takú slabú marhuľkovú farbu a retiazku so zapínaním v zlatej farbe.

Zo školy sme boli zbierať smeti a potom som s babami druháčkami išla do auparku, že si idem pozrieť len podprsenku. Myslíte, že to zostalo len pri podprsenke? Nakoniec tú ktorú som tam mala vyhliadnutú tam nemali a kamarátka mi našla krásnu podprsenku ktorá vyzerá ako kožená, no proste je neskutočná. Čiernej farby samozrejme a má taký detail, neviem či sú to kamienky alebo taká retiazka. Ďalšia vec sú kraťasy ktoré majú ružovú farbu a sedia na postave podľa mňa moc dobre. Ešte, že som tam mala baby aby mi poradili. Vec ktorá bola mojou nutnosťou je peňaženka. Vzala som si obyčajnú čiernu a hlavne viem aké sú fajn tieto peňaženky, mala som rovnakú ale ružovú. Posledná vec je tielko. Pozor je khaki farby. Nie nedám si asi ja nikdy povedať a khaki farba je proste moja TOP farba aká môže byť.
New Yorker. 




Presúvam sa k obchodu ktorý našťastie nie je oproti mne ale rada do neho zájdem a vyhliadnem pekné veci.  Vec ktorú som tam náhodne zbadala je podprsenka na cvičenie. Boli k tomu aj nohavičky ale bohužiaľ nie v mojej veľkosti a tak som si odniesla len podprsenku. Takýchto podprseniek nie je nikdy dosť a moc pohodlne sa mi nosia. V čom je táto super je, že nie je to len obyčajná látka ale má aj takú ako keby výstuž na prsia. (neviem si spomenúť ako sa to presne povie) Navyše sa mi trošku podobá podprsenkam od CK.
Gate.


Ten pocit keď idem s krstnou na nákupy a ona mi schváli to čo som si vybrala. To ma presvedčila už na 100%, že si to mám zobrať. Sú to také tričko šaty, obyčajné čierne len s malým detailom na rukáve.  A kedže boli aj Eva hriešne nákupy, tak so zľavou ma vyšli za naozaj smiešnu sumu.
Gate.

Ďalšia nutnosť boli slnečné okuliare. Priznám sa, v ženských som si nedokázala vybrať, pretože mne hocijaké okuliare nesedia a tak som si vybrala s pánskych. Sedia mi viac než dobre a ja som spokojná. Či už s tým ako sa cez ne pozerá a som rovnako spokojná s farbou a tým ako vyzerajú všeobecne. Mám ich z New Yorker. K nim som si ešte dokúpila púzdro aby som to nemala len v nejakom obyčajnom púzdre ale keď už tak nejaké pekné to chcelo. Toto púzdro mi ladí k okuliarom hlavne farbou takže výber TOP. Sú z  Gate.

A teraz asi ten naj naj kúsok za ktorý som hrozne rada je kabelka. Áno ja som si kúpila takúto kabelku. Prekvapila som samú seba ale keď sme ju na tovare vykladali tak som nemohla dovoliť aby si ju kúpil niekto iný než ja. Je prekrásnej fialovej farby, tvar má super, drží sa super. No proste nemám je čo vytknúť. A navyše krásne sa k nej hodí tá bambulka z Tally Weijl. A tiež som ju kupovala v hriešnych nákupoch a bola na ňu zľava 30%.
Lara Bags. 

A keď som už spomínala Hriešne Nákupy tak u nás a v ostatných auparkoch dávali magazín Eva ktorý im zostal a diáre. Baby boli hrozne zlaté a navyše v časopisoch Eva ktorý vyšiel 6.3. boli kupóny na tieto hriešne nákupy, medzi kupónmi bol aj na tašku ktorú navrhla hana Prevratilova. Taška je papierová a vždy keď sú takéto nákupy tak sú aj tieto tašky. Avšak čo ešte bolo super na týchto nákupoch bol Piatok a Sobota kedy ste sa mohli nechať odfotit a fotka bola ako obálka časopisu Eva. Skvelý nápad a ja som si to nemohla nechať újsť.



Ďakujem za prečítanie článku, dúfam, že sa páčil a aj vy ste boli na týchto nákupoch? Ak áno ktoré obchody ste navštívili a zároveň v nich aj zaplakala vaša peňaženka? Napíšte mi do komentára a ja vám ďakujem, že ste stále so mnou, že čítate moje články. Ďakujem vám za vašu podporu. Krásny zvyšok dňa prajem.

Vaša Betty

Komentáre

  1. Moc se mi líbí ty tričko/šaty. Mám rada takový styl :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že nie som jediná komu sa to páči, pretože veľa ľudí tomu tak trošku nechápe, či je to tričko či šaty. :)

      Odstrániť
  2. Moc hezké věci :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ta taska je top <3 zároveň ta chcem pozvať na moju GA http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/2017/04/pixerscz-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi a rovnako aj ďakujem, za fotku na instagrame. :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Takto na fotke nevyzerajú až tak dobre ale na postave sú fakt super. :) Ďakujem za komentár.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára