Exclusivo Clothing

Ahojky krásky a želám vám krásny deň.

Dnes som viac než dosť potešená z tohoto článku, prečo?
Pretože konečne prišiel na rad v mojom zozname článok o Exclusivo clothing. Mali ste vidieť moju reakciu keď mi tričko prišlo domov. Skákala som po celej izbe a nemohla uveriť. že som konečne našla tričko také aké som hľadala a také, ktoré ma vystihuje. Všeobecne celý Eshop exclusivo clothing je zvláštny produktami ktoré tam má, ktoré sú originálne a líšia sa od ostatných,ktoré ma fakt veľmi zaujali a hlavne ktoré vystihujú moju osobu. Je to asi vtipné pre vás, že tričko vystihuje osobu ale verte mi, s tričkami je to u mňa presne tak ako s tetovaním, musí ma vystihovať a hlavne musí mať pre mňa určitý význam ten obrázok ktorý je na ňom. Dosť som si v poslednom čase potrpela na tričkách a takáto moja takpovediac úchylka stále zostáva so mnou a drží sa ma ako kliešť. Keď sa do niečoho zamilujete nedáte od toho ruky preč (ak nehovoríme o chlapoch ktorý samy utečú :D). 



 Ako som už vyššie spomínala tričko je zo stránky exclusivo.sk a nie len toto jedno ale je ich tam hneď niekoľko a ak máte podobný vkus ako ja prídete si na to svoje. Veľmi ma baví tričko kombinovať s bielymi nohavicami a buď čiernou bomberou alebo obyčajnou riflovou bundičkou. Konkrétna cena tohoto trička ktoré mám ja je 16€ a samozrejme treba rátať aj poštovné. Avšak čo som vám sem nestihla odfotiť boli Jojo cukríky ktoré som mala pribalené v krabičke a aby som ani na to balenie nezabudla, prišlo tričko naozaj Exkluzívne zabalené v krabičke a na vrchnej strane z vnútra krabičky boli prilepené tie gumové cukríky ktoré padli  za obeť. Slečna na obrázku na tričku vo mne vzbudzuje taký krásny kľud, asi som divná ale tie tunely,tetovania a celá aká je, milujem ľudí ktorý sú odlišný a to isté platí aj u tričiek, pri takých ľudoch sa cítim naozaj skvelo a rovnako skvelo sa cítim aj v tom tričku. Neprechvaľujem ho pre to, že je to spolupráca, ale pre to, že som z neho naozaj moc moc moc nadšená a je to tričko ktoré tak ľahko z rúk nepustím. 

 Páči sa mi prístup ľudí vo firme, komunikácia,dodanie,všetko bezchybne. Páči sa mi aké majú skvelé nápady a vám jednoznačne odporúčam ísť sa pozrieť na ich stránku. Ja už popri písaní článku na ňu pozerám a rozmýšľam čo objednávam hneď po výplate. Som človek ktorý miluje trička a preto mám hlavne takýto postoj k tomuto tričku. Sú originálne a myslím, že len tak, také tričko nikto nevyrobí, pretože to chce naozaj kus práce a hlavne plnú hlavu nápadov. Na stránke nájdete dámske ale aj pánske tričká a jednu krásnu dámsku mikinu. Dúfam, že tých mikín tam pribudne viacej a bude väčšia možnosť z čoho vyberať. Ďakujem stránke exclusivo.sk za perfektné nápady a za to, že ich vôbec niečo takéto napadlo, ďakujem za tričko ktoré sa stalo mojou srdcovkou a prajem veľa veľa predaných vecí a nech sa im to tam rozrastá. Exclusivo clothing family. 

Prajem krásny zvyšok dňa a hlavne užívajte každého dňa, každý deň nech je pre vás exkluzívny a jedinečný. Ďakujem za prečítanie článku. 

Vaša Betty

Komentáre

Zverejnenie komentára