Potešenie od Aďulík a Elnino

Ahojky krásky.

Konečne som si našla čas na svoj blog, aby som napísala článok aspoň o tom čo je u mňa nové. Úprimne, stále som v práci a makám jak fredka, domov chodím unavená a zničená+ moje krásne ladviny sa ozvali pretože som podľa nich asi na ne zabudla. No nevadí snažím sa to prežiť. A cvičenie? To nestíham absolútne tak v práci sa snažím aspoň drepovať keď upratujem alebo sa snažím robiť čo najviac pohybov ktoré sa podobajú na cvičenie. Ale tento článok nie je o sťažovaní sa ale o radosť ktorú mi spravila Aďka z blogu http://www.aduliksun.com/
Vyhrala som na jej blogu Giveaway v ktorej bol najhlavnejší produkt voňavka od Beyonce Heat Kissed. Ja tú voňavku milujem už od Vianoc a nemohla som si nechať ujsť príležitosť sa do nej zapojiť. Súťaž bola hlavne sponzorovaná stránkou parfemy-elnino.sk

A čo som teda vyhrala a dve ďalšie slečny? 


Samozrejme ako prvý produkt vám ukážem voňavku od Beyonce. Nevychvaľujem ju pre to, že som ju vyhrala rovnako ani nie ostatné veci ale pre to, že mám zo všetkých vecí obrovskú radosť a padli mi viac než vhod. Presne ako táto voňavka. Dostala som malinkú najprv od ocina na vianoce a teraz o niečo väčšiu a už keď som ju dostala som z nej mala obrovskú radosť pretože je to vôňa presne pre mňa. Sadla mi, nie je vôbec násilná ako niektoré voňavky a nemôžem jej nič vytknúť. 

Druhý produkt ktorý mi padol viac než vhod je micelárna voda od Nivea. Je to Nivea Sensitive 3in1 a hlavne je pre citlivú pleť ktorú ja mám a sadla mi tiež perfektne. Neštípu ma z nej oči a ani sa mi nezačervená pleť po jej použití. Rovnako aj dobre hydratuje a odlíči všetok make up. 


Vec bez ktorej nedám ani ránu a myslím, že veľa ďalších dievčat je kokosový olej. Či už sa dá použiť na varenie, pleť,pokožku alebo vlasy. My na praxi s ním dokonca masírujeme. Príjemnejšia a voňavejšia masáž asi neexistuje. Kokosový olej je proste na všetko a ten sa vždy a všade zíde. 


A ako predposlednú vec tu mám lícenku. Mám nový bronzér a rozjasňovač tak prečo rovno nie aj lícenku. Má nádhernú farbu a nie je vôbec násilná-výrazná. Ako aj s ostatnými vecami tak aj s touto lícenkou som až moc spokojná. Je od značky Revolution.

Kozmetická taštička a štipec sa vždy zídu. Neviem si pomôcť ale taštička mi trošku pripomína značku Victoria Secret. Je praktická a od dňa kedy mi prišla ju mám neustále v kabelke s produktami ktoré patria medzi moje každodenné veci ktoré potrebujem vždy a všade. Štipec do vlasov mi padol vhod už len z toho dôvodu, že som si chcela nejaký kúpiť. A nesmiem ani zabudnúť na myslím, že vzorku voňavky ktorú som mala tiež v balíčku. Aďka povedala, že každá si v balíčku prídeme na to svoje. Ale ja som si našla to svoje vo všetkých produktoch.



Ďakujem ešte raz veľmi Aďke a El nino za prekrásne produkty. :) Je to krásne potešenie po tých namáhavých dňoch. 

Ahojte, 

Vaša Betty

Komentáre