Obľúbenci za február.

Ahojky krásky. 

Také to rozmýšľanie čo napísať a či sa vám to bude páčiť. Okey na začiatok jedna správa, začína to so mnou vyzerať sľubne a ja začínam byť konečne zdravá. Dostala som sa zo všetkého čo ma trápilo vyše mesiaca a ja som bola bez cvičenia, bez nálady, depresie som mala a podobne. Nemôžete sa mi diviť, že články neboli. Asi by ste nechceli čítať ani moje výlevy srdca ako nenávidím svoj život,  že zrovna na mňa sa všetko nalepilo, no jednoducho keď sa darí tak sa darí. Teraz som tu plná síl a odhodlania vám písať nové články, hľadám inšpiráciu všade kam prídem a hlavne začínam sa snažiť nevšímať si ľudí ktorý ma odsudzujú a jednoducho zahadzujú, pri tom absolútne nepoznajú môj príbeh a navyše, nechápem čo som im spravila ale srdečne mi to je jedno. Mám vás, skvelých čitateľov ktorý ma potešia či už prečítaním môjho článku alebo zanechaním komentára. Každá pozitívna aj negatívna spätná reakcia je reakcia a je jedno aká je. Viem váš názor vy viete môj. Avšak idem na článok ktorý má byť a nie aby som sa tu vypisovala o tom, ako žijem a podobne.


Kozmetika
Už veľa krát ste mohli na mojom blogu vidieť a čítať o kozmetike Mary Kay. A čoskoro sa dočítate viac aj o týchto dvoch produktoch od tejto značky. Je to odličovač očí a hydratačné regeneračné tonikum. . Pokiaľ som nezačala používať tieto dva produkty netušila som, že sa stanú mojimi TOP produktami za mesiac Február. Nie len, že Mary Kay má neskutočne krásne obaly ale aj skvelé produkty s ktorými som vždy spokojná a za tú cenu sa to oplatí.

Oblečenie
Nejako až moc som začala byť náročná na oblečenie a nekupujem to čo prvé zbadám a poviem si, že toto je pekné a bez skúšania to vezmem.
Mojimi TOP  a najviac nosenými vecami  je krásna Bomber bunda o ktorej ste sa mohli dočítať aj v článku womanology.sk a sveter, ktorý ste mohli vidieť v predošlom článku. Nie len, že sú pohodlné ale aj krásne spolu ladia, zahrejú a hlavne pri bomber bunde sa nemusím báť, pretože je zateplená.

Jedlo
Asi najobľúbenejšia časť článku. :D Kto by nemal rád jedlo no nie?
Aj keď s takého papania sa viac než dosť priberá ale to sa vybehá a vytrénuje. (motivačné slová nie? :D) S priateľom chodievame na začiatku a na konci mesiaca na hamburger a keď nie takto, tak ako odmena za niečo. Keďže včera bolo MDŽ tak ma môj priateľ prekvapil a vzal na večeru na hamburger. Asi si viete predstaviť, ako mi svietili očká od radosti. Asi nepoznám lepšie jedlo než toto.

Kniha
Stále som nemala čas ju ešte úplne dočítať ale chytila ma a teraz keď sa mi podarí prísť domov skôr tak ju čítam o 106. Je to kniha Nech Sneží od Johna Greena a ďalších dvoch autoroch. Milujem knihy od Johna Greena a túto som si nemohla odpustiť. Je fakt podľa mňa skvelá a je tu aj niekto kto ju čítal? A aký máte na ňu názor?

Doplnok
Naj naj naj doplnkom ktorý je nie len obľúbencom vo februári ale bude ním ešte veľmi dlho je choker. Nosím ho denno denné a ak by sa mi stalo, že si ho zabudnem doma, tak mám vo svojej taštičke prvej pomoci vždy jeden nachystaný. Som asi blázon ale keď si obľúbim nejakú vec tak už mi to nikto nevyhovorí.


Ja dúfam, že sa vám článok páči a prepáčte mi za oneskorenie článku. :) Prajem vám krásny zvyšok dňa. Vopred ďakujem za každé pozretie a komentár a hlavne za krásnych 160 sledovateľov. Ste úžasný a čoskoro Giveaway. 

Komentáre

  1. Já taky úplně naprosto miluju hambáče :D Fakt nejlepší věc na světě! <3
    Jinak tuhle knížku jsem nečetla, vlastně jsem od Greena četla jenom Hvězdy a bylo to pro mě osobně to nejhorší. A od tý doby se jeho knihám vyhýbám, ale chápu, že se někomu líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Ešte aj som dostala na jeden chuť keď teraz pozerám znovu na fotku.
      Nie každý máme rovnaký vkus a každému sa páči niečo iné. :) Ďakujem za tvoj komentár.

      Odstrániť
  2. Od Mary Kay nemám nic, ale je to dobrá kosmetika -slečna mě tím líčila na ples a super. .)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mary Kay odličovač a tonikum sú naozaj topky! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je mega hamburger, taky na ně ráda chodím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale je to hrozne návykové. :D Keď si dáš jeden chceš ďalšie. :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára