Instadiary

Ahojky všetci. 

Ako sa máte? Mne sa za posledné obdobie začalo aj dariť ale aj všetko kaziť. Najviac by som však chcela podotknúť na to, že mám menšie zranenie, ktoré mi zakazuje cvičiť a podobne. Takže cvičenie ako je fitko alebo kickbox ahoj vidíme sa za dva týždne ak mi bude lepšie. Je to otrava keď vás niekto kopne do brucha pri tréningu, niekto kto nemá vôbec cit a už vôbec ani nevie kopať a kopne vás teda do brucha, aby som bola presnejšia podbruško, vy kvôli nemu trpíte dva týždne v bolestiach a potom sa až rozhodnete, že aj k lekárom by sa patrilo ísť. Mňa skôr donútilo okolie. Môžem si zaklopať, že to nieje neviem ako vážne, ale našťastie silno udreté a niečo o trošku zväčšené tam mám a zákaz cvičenia na dva týždne a ak sa to nezlepší tak aj dlhšie. Snažím sa ako tak, to zvládať a nie depkárčiť, pretože to nepomôže moc. 

Avšak dnes tu mám pre vás instadiary článok. Už dlhšie nebol na mojom blogu a hlavne, prosím prepáčte, že som nepridala dlhšie články ale verte mi, keď ma to bolí nemám chuť písať a ani nič iné, len ležím alebo som niekde a odreagovávam sa. Nie je to tak jednoduché, pretože keď som niekde, zrazu chytím silné bolesti a vyzerám jak taký šašo, respektíve človek ktorému zrazu preplo a zvíja sa v kŕčoch. Aspoň ja si predstavujem samú seba, že tak vyzerám a vníma ma tak okolie. Možno to ani tak nie je. 


Ale už dosť písania o mojich problémoch ktoré má trápia a šup na článok. 
Dúfam, že sa bude páčiť a školáci užite si zajtrajšie pol ročné prázdniny, predĺžený víkend.

Ešte chcem upozorniť, že prepáčte ale na skoro všetkých fotkách som ja. Nooo neviem akože to takto nejako vysvetliť, že prečo. :D Ale nejako som fotogenická až moc.

Práve tento deň,(nedeľa) bol deň, kedy moja sesternica stále hovorila, ja mám zajtra meniny, ja mám zajtra meniny. neviete si predstaviť ako mi s tým liezla na nervy. Keď som sa jej druhý deň opýtala, že čo dostala, jasné, že jedlo. Ona veľký žrút, čo všetko zje. 



Veľmi som si po cvičení obľúbila túto  proteinovú tyčinku od Max sportu. Jednoznačne čokoládová. 

Nemohla som si odpustiť túto fotku. Milujem, keď idem ku kaderníčkam a oni mi urobia vlasy, hlavne jedna moja šikovná kamarátka. Neskutočne vystihla moju osobnosť a nie jeden človek mi povedal ako mi to pristane. Nechválim seba ale šikovnú kamarátku. Podotýkam, že účes som mala už druhý deň na sebe, na tejto fotke.

Škola, škola, škola. Je radosť do nej chodiť len keď sa neučíme a keď je prax.

Táto fotka, je zo dňa kedy mi tie vlasy urobila. :) Páčia sa vám na mne ? 

Znovu jedna zo školy. Zo stredy, keď som nemala dva krát najlepší deň. Keby sa tak dá zdôveriť vám viac než tu píšem. 


Od priateľa som dostala asi ten najlepší darček na svete a to rúžového poníka (My little ponny) Neskutočne krásny plyšák. A áno bábätko má plyšáčika. :) 
Znovu, jedna z fotiek s mojou sesternicou. 

Nemám dva krát rada chodenie na kávy a podobne. Ale keď mamina navrhne aby sme spolu šli nenamietam a rada idem. Bola s nami ešte jedna susedka a v tento deň, sme aj čo to ponakupovali, čo sa dozviete v najbližšom článku.

Komentáre

  1. Ten účes se mi líbí a co se mi líbí ještě více je ta výrazná rtěnka na fotce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné fotky aj celý článok.Veľmi ti tie vlásky pristanú a aj ja už chcem dlhšiu dobu vyskúšať tú proteinovú tyčinku :) .

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti ďakujem. :) Je skvela,mne chuti a vela inym co poznám :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára