Náhodne fakty o mne

Ahojky krásky. 

Dnes tu mám pre vás nový článok o náhodných faktoch týkajúcich sa mojej osoby. Už dosť dlhú dobu sa chystám tento článok napísať a prišlo mi, že teraz je asi ten najvhodnejší čas. Aj keď mám naplánovaný iný článok ale jednoducho tento musí byť. Veľa blogeriek robí tento typ článkov a nie, že by som chcela opakovať ale príde mi to super už len skrz to, že sa dozviete niečo viac o nás/mne. Ja sa až moc rada dozvedám nové veci o určitých ľudoch a niekedy by som to ani do nich nepovedala a predsa len to je pravda. 

1.Som veľmi bláznivý človek. Keď chodíme po vonku mám občas pocit (keby len občas), že ľudia ktorý so mnou sú sa na mňa hanbia ale niektorý ma chápu a zdieľajú túto takzvanú retardáciu so mnou. kade chodím tade sa snažím vyčarovať úsmev a super náladu. 

2. Spája sa to s faktom č 1. trošku a to, som hrozne ukecaná. Či už s obľubou skáčem do reči,motám sa do rozhovorov do ktorých mi nič neni ale musím sa ozvať a povedať si svoje,kecám aj keď nemusím a to čo nemusím. Jednoducho ťažko zavriem pusu. Možno niekomu príde, že som neslušná alebo čo, ale v konečnom dôsledku robím dobre,dostaneme sa k takým témam, že ani by som neprišla na to, že niečo také existuje.

3.Viem si vážiť svojich kamarátov a viem rozoznať ktorý je ten pri ktorom sa oplatí stáť a v určitom prípade na ktorého sa oplatí čakať z radšej neurčeného dôvodu. Za rok 2016 som hlavne zistila kto patrí medzi pravých a kto medzi len známych okoloidúcich/ľudí ktorý mali prísť do môjho života ale majú aj z neho odísť. Zbožňujem, keď môžem pomôcť kamarátovi, keď mu spravím radosť už len tým, že ma videl,ktorý mi zavolá ráno o 4tej len aby ma počul a uistil sa, že som v poriadku, poprípade ma zobudil pre to aby mi oznámil, že za 20 minúť je pri mojom dome aby som sa nachystala.

4.Milujem fitko,kickbox, bicykel a snowboardovanie. Už po dvoch týždňoch začína na sebe pozorovať zmeny ktoré sa týkajú cvičenia. A keď vidím výsledky začnem to milovať,kickbox som podľa priateľa dobrá v kopoch a mám asi aj dobrú techniku ako to povedal on. Rada sa učím a pozorujem druhých. Mám rada keď môžem s priateľom byť na tréningu,keď si len tak dáme doma rukavice a poprovokujeme sa trochu. Na bicykli jazdím už pár rokov a musím povedať, že ma to nesmierne baví a rovnako som si aj kúpila výstroj ako sa patrí a to sa trošku týka aj snowboardovania. Kúpila som si teraz po novom, novú mikinu a termotričko a nesmierne ma to baví a už aj skrz ľudí ktorých stretnem na kopci, s ktorými sa zoznámim a môžem ísť za chalanmi na vleku a pokecáme, zapálime a hneď je ten deň krajší. 

5.Viem si povedať svoj názor. Nepatrím medzi ľudí, ktorý sú ticho keď sa im niečo nepáči a sú len ticho skrz to aby niečo nepokazili. Bola som aj aj taká a verte mi,občas to nieje dobré. Ja som na to doplatila, že som bola ticho. Teraz sa však karta obrátila a ja som tá ktorá si povie svoj názor aj šéfovy aj keby ma to stálo vyhodenie. Verte alebo nie, s týmto prístupom som sa dostala celkom ďaleko a to nie je ešte koniec. 

6.Od malička chcem ísť k policajtom alebo vojakom,zaujímam sa o zdravotníctvo, lepšie povedané ako sa v určitých situáciach zachovať a podať tú najdôležitejšiu prvú pomoc.  A to, že chcem ísť k policajtom sa len potvrdilo keďže priateľ robí u polície. Nie som však ten typ ktorý bude sedieť za stolom a vypisovať papiere, chcem byť hliadka,chodiť kontrolovať objekty,voziť sa po meste a riešiť keď sa niečo stane. Mám rada adrenalín a som typ človeka ktorý chce plniť pomáhať a chrániť aj keď viem, že chalani to chcú tiež ale musia sa počúvať nariadenia od vyšších. 

Ďakujem, že ste si prečítali článok, ja dúfam, že sa páčil a chystá sa ďalšie pokračovanie článku, poprípade ak by ste mali otázky na mňa sem s nimi budem len a len rada. 

ĎAKUJEM. 

Vaša Betty

Komentáre

  1. Taky jsem dříve byla ticho, ale více se mi oplatilo být ke všem upřímná, nemlčet a říct svůj názor. Jinak držím palce, ať ti vysněná práce vyjde. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. môžem sa spýtať, kde chodíš na kickbox? :) tiež ma to veľmi láka :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára