6 Dní do Vianoc-Tipy na Darčeky

Ahojky krásky. 

Dnes tu mám tak povediac tipy na darčeky na poslednú chvíľu. Blížia sa pomaly Vianoce a ja mám ešte zmätok v hlave pretože neviem či darčeky ktoré som kúpila sa budú páčiť a podobne. Poznáte to tiež? Alebo len ja som taká, že stále stresujem? 
V dnešnom článku som si pripravila tipy na vianočné darčeky podľa môjho vkusu a štýlu. Dúfam, že sa budú páčiť, a možno aj ich stihnete ešte objednať alebo kúpiť.
Ďakujem, za prečítanie tohoto článku a ide sa na to. 


Knihy
Kto miluje knihy ruka hore. Kedysi som nenávidela knihy a nechcela som o nich ani počuť. Avšak keď som trošku vyrástla zistila som, že knihy nie sú zlá vec a dobre sa pri nich učí gramatika a všeobecne nové slová. Hlavne malé deti sa tak dobre učia. Milujem knihy ktoré sú ničo v štýle A cup of Style,Zoella,Twilight,If i stay a podobne. Navyše teraz pracujem v Panta Rhei takže o knihy nemám núdzu a vždy keď sa mi nejaká zapáči, musím si ju kúpiť a potom čítam o dušu. Ku knihám však pripojím aj diáre. Ja som bez dvoch diárov nezaobídem a mám to rozdelené na škola-práca a voľný čas-blog. 



Oblečenie
Na vianoce nikdy nesmú chýbať dve veci. Spodné prádlo a ponožky. Ale ja som si pre vás pripravila mikinu ktorú mám zo stránky mampici.com. Táto mikina nieje len pre ženy ale aj pre mužov. Lepšie povedané je to pre oboch. Ja som si túto mikinu zamilovala a nosím ju stále,pokiaľ sa teda neperie. Od kedy som ju videla na Egovy musela som ju aj ja mať. A keď mi ju dal skúsiť a ten materiál. No proste niečo úžasné. 
A tričko, ktoré môžete dať vyrobiť. Ja si moc rada nechávam vyrábať tričká a doporučujem vám stránku limited.sk Kde som si dala vyrobiť tričko ale nieje to len stránka na ktorej si môžete dať vyrobiť ale aj kúpiť hotové. Veľmi sa mi páčili všetky tričká, pretože sú originálne a hlavne keď dáte nejaké vyrobiť,či už je to s vašou spoločnou fotkou alebo nejaký obľúbený spevák,herec poprípade nejaký nápis, či už motivačný alebo jeho obľúbená veta/citát. 




Doplnky
Hlavne pre ženy. Ja osobne milujem doplnky z Tally Weil. Áno nie sú nejako extra kvalitné ale vydržia aspoň nejakú chvíľu. Ale ak chcete investovať do maminy,priateľky,kamarátky nájdu sa aj o dosť kvalitnejšie doplnky a hlavne teraz fičí Pandora. 
Napríklad ľudí ako som ja (tunely,piercingy alebo tetovania) potešia nejaké tie tunely (hlavné je však zistiť si veľkosť tunelu), piercingy alebo poukážky na tetovanie. Môžete sa s určitým tatérom dohodnúť a vy vyrobíte nejakú alebo on už možno aj nejaké má. Dohodnete dátum a zvolený text, obrázok už sa dohodne obdarovaný s tatérom do sumy ktorú ste mu určili.

Kozmetika
Koho by nepotešila kozmetika? Nepoznám nikoho takého ktorému by ste neurobili radosť kozmetikou, či už dekoratívnou alebo pečujúcou. Teraz existujú rôzne kazety so sprchovými gélami alebo aj s dekoratívnou,poprípade im môžete vy niečo takéto zostaviť,dáte si dokopy napríklad sprchový gél so šampónom+deodorant alebo balzám na vlasy, Zaviažete stuhou,poprípade dáte do baliaceho papiera a môžete tak niekoho potešiť.  
Z dekoratívnej ja osobne dávam najradšej také tie random veci ako sú špirála,ceruzka,linka,púder,make up ale aj štetce na púder,korektor,make up.  Pre mňa je klasika ešte balzám na pery. Či už eos alebo baby lips. Naozaj hocičo.


Aj tak osobne si myslím, že najlepšie darčeky sú tie vyrobené od srdca. Ale keď už nieje ani moc čo vymýšľať a dochádzajú nápady tak už nakupujeme. Mňa osobne potešilo keď som dala tričko môjmu kamarátovi a on mi ho pokreslil. Je to od srdca a je hlavne originálne a nikto iný také nemá. A to je na tom to najkrajšie.

Krásny zvyšok dňa vám prajem.
Ahojte

Vaša Betty

Komentáre

Zverejnenie komentára