10 Dní do Vianoc-El nino


Ahojky krásky. 

Je úžasné mať tak skvelého priateľa ako mám ja. Prečo? Zachránil ma. Ako? Svoj notebook som musela dať do opravy a preto posledný článok bol 13dní do Vianoc. Našťastie dnes to môžem napraviť aj keď s omeškaním dvoch dní. Nebudem dobiehať tie dva dni a rovno začnem 10 Dní do Vianoc. Dúfam, že sa na mňa nehneváte, bohužiaľ som nemala inú možnosť a dúfam, že ma chápete. 
Avšak dnes vám sľubujem, že to všetko napravím a tento článok+ďalších 9 čo má vyjsť vyjde. Dnes večer keď sa vrátim z práce, začnem na tom pracovať a navyše nám dala riaditeľka voľno z praxe, takže mám predĺžený víkend. Aj keď pravdu povediac, tento týždeň som nebola v škole vôbec, obličky sa znovu ozvali a ja som rada keď si dokážem sadnúť a postaviť sa. Bohužiaľ dnes musím ísť do práce tak dúfam , že to zvládnem a budem sa modliť aby sa mi zajtra prilepšilo. 

Ako žena milujem kozmetiku a tak v spolupráci so stránkou El nino, vám môžem ukázať a podeliť sa s vami o názor na tieto 4 produkty. Mám ich už dlhšiu dobu doma a ja som sa rozhodla vám ich ukázať aj ako TIP na vianočná darček a nie len tieto produkty, ale aj iné produkty s tejto stránky.
Ja osobne som už mala možnosť raz spolupracovať s touto stránkou a bola by som rada keby sa ešte takáto príležitosť naskytne. Nie len, že mám veľmi rada ich produkty ale prístup je skvelý a keď som sa nevedela absolútne rozhodnúť Pani/Slečna mi ochotne poradila. Nie len, že ja si takto vážim prístup ľudí k svojej práci ale je vidieť, že ich práca baví. Ja viem, že ich moc vychvaľujem ale verte mi, hovorím len a len pravdu. 


Mala som možnosť vybrať si 4 produkty. Naschvál som si vybrala značky s ktorými ešte žiadnu skúsenosť nemám. Značky sú Bourjois a Astor.
Bourjois
Čo sa týka značky Bourjois prišli mi krásne dve veci a to ceruzka na oči a špirála. S počiatku som bola k špirále dosť skeptická keď som ju len tak otvorila a pozrela sa. Myslela som, že ten kartáčik čo tam je mi neurobí také riasi na aké som zvyknutá pri používaní o dosť väčších kartáčikov. Baby neviete si predstaviť aká som vďačná za túto špirálu. Vydrží mi na očiach celý deň, urobí mi riasi fakt nádherné a používam ju denno denne. Áno už mi bohužiaľ dochádza. Nezlepuje riasi, takže sa nemusím rozčuľovať ako ich dať od seba.
Ceruzka na oči
Čo sa týka ceruzky spomenula som si na svoje mládi keď som používala ceruzku denno denne a dávala si ju na spodok oka. Nooo začala som to znovu robiť. Nie len, že mi táto ceruzka vydrží dlho aj keď nie vtedy keď idem niekam na párty, čo je pochopiteľné ale vždy ju mám v kabelke, rýchlo na toalety sa upraviť a naspäť za kamarátmi.Páči sa mi hlavne to ako farbí. Nemusím s ňou prechádzať milión krát aby mi chytila farba. Stačí pár krát a je to.


Korektor Astor
Produkt o ktorom som toľko čítala, počula a veľmi ho chcela vyskúšať je korektor od Astor. Baby tej pani som len napísala akú mám pleť a ona presne vedela aký odtieň má poslať. Akože za toto vážne klobúk dole. Ja mám korektory rozdelené na letné a zimné. Pochopiteľne tmavé a bledé. Tento je konkrétne bledý. Do tej doby som používala korektory od iných značiek, ktoré boli síce kvalitné ale urobila som tú chybu, že som používala tuhé. Moc som sa tešila keď som si vybrala tento tekutý a to hlavne pre to, že sa sním lepšie pracuje a aj tak na tuhý korektor by sa mal použiť tekutý. Na korektor od značky Astor nemôžem povedať nič zlé. Výdrží celý deň, pokiaľ si teda tvár neutieram do uteráku počas tréningu alebo pokiaľ sa vážne moc nespotím. Zakryje mi kruhy pod očami s čím mám teda fakt ja problém už od malička a vyrážky ktoré potrebujem zakryť zakryje.



Lip Butter
A úplne posledný produkt ktorý tu mám je maslo na pery od značky Astor. Áno aj o tomto produkte som počula a čítala toho už veľa. Ale nikdy som nenabrala odvahu ísť do drogérie a kúpiť si ho. Popravde nikdy som si nevedela vybrať odtieň a bála som sa, že ak by som si už nejaký vybrala nesedel by mi. Aj s týmto mi pomohla Pani/Slečna ktorá mi pomáhala s výberom produktov. Výdrž nieje boh vie aká hlavne keď máte priateľa a on sa s vami rád pusinkuje. Vydrží ich zopár ale potom si ho musíte znovu naniesť. A ja ako človek ktorý má síce frajera ale keď si už len dám balzám na pery nevydrží mi ani ten. Nemôžem zas povedať, že by toto fakt bolo niečo hrozné ale keď pijete a papáte pochopiteľne to zlieza. Ale aj cez to všetko patrí k mojím obľúbeným produktom hlavne teraz cez zimu.
Dúfam, že sa vám článok páčil. Ja vám ĎAKUJEM za prečítanie a rovnako veľké ĎAKUJEM patrí stránke El nino ktorá mi tieto produkty poskytla na testovanie.
 Krásny deň prajem.

So srdečným pozdravom vaša Betty

Komentáre

  1. Přesně toto máslíčko na rty od Astoru mám a patří mezi mé oblíbence :-) škoda, že nabízí spíše výraznější odstíny. Preferuje přirozenější barvičky a toto mi přišlo nejdecentnější.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som naozaj moc rada že patrí medzi obľúbencov. :) Táto farba aj mne príde dosť decentná. :) nieje to vôbec tak výrazná. :)

      Odstrániť
  2. toto Astor masielko mám veľmi rada :) aj keď ho treba dopĺňať (ako každý produkt na pery :)), tak mi to nevadí, lebo sa s ním pekne pracuje :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkty vyzerajú skvelo, ani s jedným zatiaľ nemám skuseností . :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simi Ďakujem za tvoj komentár. :) Zatiaľ, môže sa to zmeniť. :)

      Odstrániť
  4. Super produkty, zkoušela jsem jen to máslíčko na rty :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára