Výhra na blogu Alfa

Ahojky krásky. 

Dnes som nemala v pláne vydať článok ale keď mi prišiel balíček ktorý som vyhrala na blogu jednej šikovnej a milej blogerky,rozhodla som sa, že uverejním článok. Moja láska je na tréningu a ja nemám poriadne čo robiť. Dnes som ja na tréning nemohla ísť, pretože som musela ísť ráno k lekárke a stále to so mnou nieje nič moc. Nie len, že som dostala injekciu ale stále kašlem a mám nádchu. Celý deň  som preležala v posteli a sem tam zaspala. Čo robíte vy keď ste choré? Nejaké typy na film? Ja som si pozrela Zachráňte vojaka Ryana a pozerala Simpsonovcov. Ale to nieje to o čom by som dnes chcela písať. 



 Teraz sedím v kuchyni popíjam svoj čaj a premýšľam ako začať a čo napísať aby ste necítili, že sa vám ukazujem alebo nejakým spôsobom dávam na očí, že aha čo ja mám a ty nie. Tento spôsob sa mi zdá dobrý na ukázanie nového blogu+to aké skvelé ceny dala blogerka do súťaže a to, že ja som vyhrala je už len náhoda. Nejdem sa vám chváliť a ani mi o to nikdy nešlo. 



Nedá sa ani vyjadriť moja vďaka blogerke "Alfa" za krásne veci, ktoré ma veľmi potešili a to ešte aj ako si dala záležať na zabalení týchto vecí. Ale ideme rovno na produkty ktoré mi prišli. 

Odkaz na jej blog: http://alfa-lu.blogspot.sk/

Produkty

 Začnem týmto telovým mliekom od Dove.
 Osobne mám moc rada telové mlieka,hlavne v týchto chladných dňoch. Nieje nič lepšie, než sa osprchovať horúcou vodou,natrieť na seba nejaké pekne voňajúce alebo dobre hydratačné telové mlieko a zaliezť pod perinu. 

Zubná pasta od Zendium. 
Ešte som nemala možnosť vyskúšať túto zubnú pastu a tak sa na ňu teším,pretože som o nej čítala na blogu inej slečny. Uvidíme teda aký názor na ňu budem mať ja. 

Kondicionér Ponio Candy Mafia.
 Fúha,celkom dosť ťažký a zaujimavý názov a tá vôňa je ešte viac zaujímavá. Prirovnala by som to ku káve. Ale prišiel mi ako na zavolanie pretože mne sa kondicionér minul a tak som zvedavá aký bude tento. 

Tekutý korektor od Miss Sporty. 
Sama mám s touto značkou skúsenosti a veľmi dobré,mám od nich púder a som s ním spokojná a tak dúfam,že budem rovnako spokojná aj s korektorom. Inak trafila odtieň,presne ako uliaty pre mňa. 
Lesk na pery od Freedom
Vždy som túžila po nejakej kozmetike od značky Freedom a tak som teraz dostala možnosť vyskúšať lesk na pery. S odtieňom som spokojná, je taký jemný,takže nejaké výrazné líčenie a tento krásny lesk.

Podzim a sviečky. 
Do balíčku pribalila aj takúto krásnu sviečku s nápisom Don't Worry Be Happy.
Milujem sviečky a sama som si chcela ísť kúpiť nové v nejakom peknom obale. Alfa to urobila za mňa a mám si čo zapáliť dnes večer. 

Hubky na Make-up od Dermacolu. 
Nikdy nieje na škodu mať medzi štetcami aj takéto hubky. Ja osobne s nimi rada rozotieram korektor,ľahšie sa mi zapracováva. A vy čo radšej používate? Štetce alebo hubky?

Pribalila mi aj takéto dve krásne mydielka. 
Jedno je od Stibio cosmetics from nature a druhé od Soaphoria. 
Teda aspoň myslím,že oboje sú mydielka. Od Soaphorie je to Babičkina záhrada a druhé od Stibio je Olivové s medovkou lekárskou.

A ešte mi pribalila vzorku šampónu od Milva a dve kúry na vlasy.
Jedna je medová a druhá pomarančová. Som na ne zvedavá a keď budem mať znova svoj oddychový deň určite tieto kúry vyskúšam. 


A samozrejme nechýbal ani dopis ale ten som vám nechcela fotiť. Veľmi ďakujem Alfe za tieto krásne darčeky. Určite si pozrite jej blog,dúfam, že sa vám článok páčil a tak isto aj dúfam v to, že sa vám bude páčiť jej blog.

Prajem vám krásny zvyšok večera a aby ste sa zajtra zobudili s energiou začať krásny deň aj keď počasie nám zrovna nepraje ale USMIEVAŤ sa treba stále. Posielam vám pozitívnu energiu.
ĎAKUJEM za vaše komentáre a pozretia.
AHOJTE. 

Komentáre

  1. Normálne mi to urobilo radosť, že tebe to urobilo takú radosť. :-D A áno, tie dva sú mydielka, to som zabudla dopísať. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Mna si rozplakala, ja ked som to otvorila tak slzy do oci hned a nechapem preco :D Vazne dakujem velmi :) jooo uhadla som <3

      Odstrániť
  2. Gratuluji ke krásné výhře a přeji brzké uzdravení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Betka ty mas ake stastie...skore uzdravenie❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stastie v hre a v laske :) Nemyslim ani ze tak stastie jak nahoda. Velmi ti dakujem <3

      Odstrániť
  4. Gratuluji, krásná výhra a samé skvělé produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeej, tak to ti muselo spraviť ohromnú radosť! A prajem skoré uzdravenie, ja tiež ležím už tretí deň doma s horúčkami a nádchou... :/

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Kawaii box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Velmi velku radost :) moc ti dakujem,aj tebe skore uzdravenie <3 Musime to doliecit

      Odstrániť
  6. Tá medová kúra je super :D a gratulujem k výhre ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju este nemala tak som moc zvedava :D Dakujem <3

      Odstrániť
  7. Gratuluji, hned bych všechno brala! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára