Joylent

Ahojky krásky. 

Ešte len pred malou chvíľkou som prišla domov,prezliekla sa a v diári  mi "svieti" moja poznámka, že dnes je čas na článok ktorý mal byť už v sobotu, ale presunula som to skrz určité veci. Nemohla som sa však dočkať kedy vám o tomto produkte napíšem recenziu. 
Ako ste určite pochopili je to spolupráca, ale spolupráca taká, že ešte nikdy som o tomto produkte nepočula a tak som šla do úplne niečoho nového. Veľmi som sa tešila, pretože ja som moc zvedavý človek. Hneď keď som zistila, že niečo takéto existuje začala som googliť a našla som si o produkte toho viac. Musím povedať, že ak by ste chceli o tomto produkte vedieť o dosť viac, určite  neváhajte a napíšte  na JoySlovakia. Odpisujú veľmi rýchlo a hlavne sú to moc milý ľudia. 

A teraz už o samotnom produkte. 

Tento produkt je podľa mňa niečo podobné ako proteín. Aj keď mne sa to môže len zdať, ale tak trošku by som ho k proteínu prirovnala. Joylent je výživový doplnok,komplexné jedlo, ktoré obsahuje  všetky živiny, ktoré ľudské telo potrebuje. ( takto to je písané na ich stránke).  
Keď som nápoj skúšala prvý krát, bála  som sa, že mi nebude chutiť alebo, že to bude mega hnusné. Ja som si vzala čokoládovú príchuť a nemôžem si pomôcť ale chutí ako kakauko. 

Tento nápoj je skvelý hlavne keď nestíhate raňajky, obed alebo večeru. A nehovorte mi, že to vždy stíhate. Ja to poznám sama na sebe. Nestíham si občas ani sadnúť, keď hlavne bežím zo školy do práce alebo na tréning. Nestíham sa najesť a do školy je na ťažko brať obed, Keďže celú tašku tvoria knihy,zošity a veľa iných vecí ktoré patria do školy. Ledva sa mi tam zmestí desiata. Ale tento nápoj sa mi vždy zmestí. Prečo? Keďže sa dá jednoducho zarobiť do shejkera,hodiť do tašky na bok a ísť, je to jednoduchšie a už veľa krát ma zachránil.

Stalo sa mi, že som nestihla raňajky,zarobila som si nápoj a po ceste do práce som ho vypila a mala som pokoj skoro až do 13tej, kým som sa nešla na prestávku naobedovať. Bola som moc rada, že všetky živiny ktoré potrebujem,sú v tomto jednom nápoji. Tak som sa toho bála a tak mi zachutil. Večer po tréningu nechcem len tak hocičo do seba pchať. Vezmem si vždy shaker,dám si 3,5naberačky prášku, pridám 500ml vody a mám jedlo. 

Čo nesmiem zabudnúť napísať a čo mám ako hlavnú poznámku je, že Joylent má aj toto jedlo pre Vegánov. Takže tí čo ste vegáni, nemusíte sa báť, že by sa na vás zabudlo. V poslednej dobe sa zaujímam o veganstvo a snažím sa o ňom zistiť čo najviac a preto ma to aj veľmi potešilo. 

Na eshope: http://eshop.joyslovakia.sk/sk/ nenájdete len tento prášok ale aj tyčinky a štartovací balíček Joylent. či už sú rôzne príchute prášku ako napríklad čokoláda,jahoda, banán,vanila ale aj tyčinky, ktoré  sú v dvoch príchutiach a to čokoláda a banán.  Keď už som spomenula štartovací balíček, Obsahuje:1 x Joylent BPA-free šejker (700ml),1 x Banana Joylent (3 jedlá),1 x Vanilla Joylent (3 jedlá),1 x Strawberry Joylent (3 jedlá),1 x Chocolate Joylent (3 jedlá)

K tomuto jedlu mi pribalili aj Shaker a odmerku. Čo ma v shakery moc potešilo, bola (ja to volám) strunka, ktorá je tam na lepšie rozmiešavanie a nieje tam  mriežka ako v obyčajných shakeroch. 
Je veľmi dôležité aby ste vedeli
zloženie produktu a tak teraz vám ho sem napíšem. 
Ovsené vločky, mliečny proteínový koncentrát / kravské mlieko, laktóza, sójový
lecitín, sukralóza, aróma, prírodné farbivo, zahusťovadlo: guarová guma, sójová múka,
Joylent Vitamix ( maltodextrín, citrat Chlorid * 2H2O, sodík, L-cholín bitartrát, uhličitan
vápenatý (vyvážený), D-glukozamín sulfát 2NaCl, horčík (tažký) , Vitamín C (kyselina
askorbová), Vitamín E 50% (dl-alfa-tokoferol acetát, 500 IU), niacín (niacín amid, Vitamín A
(retinol acetát) 325000 IU, kyselina pantoténová ( kalcium-D-panthotenát) Vitamín D3, Síran
meďnatý, Vitamín K1 5%, Vitamín B1 (tiamín mononitrát), Vitamín B6 (Pyridoxín
hydrochlorid), Vitamín B2 (riboflavín), Jodičnan draselný, Chlorid chromitý, Kyselina
listová, Biotín, Vitamín B12 (kyanokobalamín), ľanové semeno, zvýrazňovač chuti (sušený
ovocný prášok (jahoda/banán 5%/vanilkový prášok/surové kakao/.
Môže obsahovať stopy orechov. 

A to je z dnešného článku všetko. Ak vás tento produkt oslovil, zanechajte mi komentár. 
Ďakujem za každé pozretie a hlavne firme Joylent za príležitosť spolupráce. 
Prajem krásny zvyšok dňa. 

Komentáre