Pochopia ťa, ale pochop seba

2:23 ráno a ja nespím. Vždy keď je noc a čas na spánok mne sa nechce spať ale mám chuť  tvoriť, písať, vymýšľať nové články. Niekde som čítala, že v noci mozog funguje omnoho lepšie než cez deň. Uvidíme čo je na tom pravdy ale jednoznačne niečo na tom bude. Ako ste si mohli všimnúť podľa fotky, ďalší článok z fotenia s mojou sesternicou. Úprimne konečne som nafotila tieto  outfity ale bez pomoci mojej sesternice by to nešlo. Rovnako ako som  vďačná za jej šikovnosť pri fotení, tak rovnako za požičanie oblečenia bez ktorého by to nebolo ono. Po kom to dieťa bude? Hmm myslím, že som si ju dobre vychovala. Páči sa mi ako sa oblieka a než ja by som jej mala ísť príkladom v týchto veciach mi ide ona tým príkladom. Od malička si rozumieme a ja ju beriem ako svoju mladšiu sestru.



Na fotke ktorú pridal Môj Batoh na ich instagrame, napísal jednu vetu ktorú som si vzala k srdcu.

Si taká, aká si...pochop seba a pochopia ťa ostatný



V minulom článku som vám písala o tom aby ste sa nebáli byť INÍ. Budem k vám úprimná a myslím, že nebudem jediná ktorej sa toto stalo. Na základnej škole som nebola veľmi obľúbená, vždy tam boli nezhody. Bála som sa ľudí a tento môj strach stále pretrváva. Vždy som sa bála veriť ľudom, veriť ich rečiam ale naučila som sa vycítiť s ľudí kedy mi klamú, kedy mám radšej odísť od tej spoločnosti pretože nie je pre mňa vhodná.  



Keď bol ku mne vonku niekto zlý nechápala som prečo, prečo si ľudia na niekom druhom vybíjajú svoju zlosť. Ale jeden môj kamarát ma naučil jednu vec a to, že nauč sa odpúšťať takýmto ľudom. Pretože sa s tým dotyčným mohla rozísť jeho láska a ma nervy na všetky ženy naokolo, alebo ho vyhodili z práce alebo existuje milión ďalších problémov ktoré sa mu mohli stať.

Nauč sa odpúšťať ľudom, odpúšťať im to ako sa k tebe správali, pretože nepoznáš ich príbeh.




Ako ste na tom vy? Bojíte sa tiež ? Alebo ako to vnímate vy? Zaujíma ma váš názor. Krásny víkend prajem a ďakujem, že ste si našli čas a prečítali môj článok. 





Komentáre

  1. Je to stejné jako s větou: "Miluj sebe a budou tě milovat i ostatní."
    V těch věcech vypadáš krásně :), sluší ti. A to tattoo na stehně je moc pěkný :).
    Taky jsem nebyla ve škole zrovna oblíbená, zpětně ale můžu říct, že mě tyhle lidé naučili hodně :) takže v konečném důsledku bych jim i poděkovala.
    Jistě, že se bojím, ten strach tu pořád je, ale naštěstí ne tolik, jako býval dřív :).

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim s tebou ze im mozes podakovat. Mas pravdu aj ja by som im mala byt vdacna pretoze ma naucili toho vela.
      Velmi ti dakujem za pochvalu a hlavne za to tetovanie :) Je to moja srdcovka a vzdy som rada ked sa niekomu paci :)
      Dakujem za tvoj komentar. Vazim si to a dakujem aj za to ze si napisala nieco o sebe :)

      Odstrániť
  2. Súhlasím s Janie... Dôležité je byť sama sebou a spokojná, ľúbiť sa taká, aká si ;)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ako prvé idem chváliť. :-) Skvelý outfit, skvelé vlasý, super tetovanie ! :-) myslím to vážne. :) A ako druhé, súhlasím aj s tvojim článkom. Presne tak to beriem aj ja, vždy som mala problém s ľuďmi. Vždy som tichá, nikomu nič nepoviem, pretože nedôverujem ľuďom. Som človek, ktorého keď niekto sklame raz, už viac s tým človekom nevie fungovať tak ako predtým, ako by sa nič nestalo. A možno aj preto nemám moc kamarátov. Ale je mi to fuk. Radšej mať jedného, dvoch skutočných ako 10 falošných. ALe je to tak aj u cidzích. Snažím sa s každým jednať milo, nikoho neuraziť, nepôsobiť nepríjemne... niekedy ma ale dosť mrzí, keď práve tá druhá osoba reaguje presne opačne. Škoda, že niektorí ľudia sa tak správajúk iným, a pritom oni za nič nemôžu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, veľmi ti ďakujem za pochvalu. Som rada, že súhlasíš a hlavne, že si napísala svoj názor a ako to ty vnímaš. S tými kamarátmi máš úplnú pravdu. Radšej 2 pravých ako 10 falošných. Keď druhá osoba tak reaguje úplne opačne tak treba takých na tých pár minút pretrpeť a potom už si povedať, dobre už nikdy s ním nikam nejdem.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára