New In September/Október

Ahojky krásky. 

Tento krát tu nemám až toľko vecí ako naposledy, keď som to rozdelila do 3ch článkov, ale aj tak vám ich chcem ukázať, pretože za tieto mesiace som rada, že sa mi aspoň niečo podarilo v obchodoch uloviť. A ako som už veľa krát písala,sama rada čítam takéto články.  Neviem čo sa to so mnou v poslednom čase deje ale nejako už ma prestáva baviť oblečenie v našich obchodoch. Myslím takým štýlom, že keď vidím za jeden deň tú istú bundu asi 8 dievčatám, jednoducho aj keď sa mi páčila, zhnusí sa mi. Asi som divná ale nebaví ma kupovať si veci ktoré má ďalšia polovica slovenska. Horšie je keď ten kúsok vidím na nejakom chalanovi. To ešte len vtedy nastáva výbuch smiechu. Nie som neprajná alebo, že by som bola typ človeka čo sa potrebuje vysmievať ľudom. Ale ja vždy tak na hlas poviem, videla som 10ročné dieťa fajčiť,videla som 12ročné dieťa piť,videla som 12ročné dieťa fajčiť trávu a brať drogy ale jednoducho, nevidela som chalana ktorý ma na sebe rovnaké oblečenie ako dievča ktoré som stretla asi 15minút pred ním. A nie chlapčenské oblečenie to nebolo. Baby čo to je s dnešnými chalanmi? Veď to už niesu chalani ale ženy. Za pár rokov čo tu bude keď to bude takto pokračovať? Všímam si každý deň až moc dobre ľudí okolo seba a čím ďalej tým viac mi je z toho na nič. 

Ale o tom som tu zrovna písať nechcela, ale aj tak by ma zaujímal váš názor na to. 
Ale teraz už späť k samotnému článku a idem vám ukázať veci ktoré mi pribudli. 
Dúfam, že sa vám článok bude páčiť. 


Oblečenie

Ako vždy začnem aj tento krát oblečením. 

Mohli ste vidieť aj v predošlých insta článkoch, prišla mi krásna ružová mikina s potlačou mám.....Veď sa chápeme. Odkedy som bola vonku a uvidela som ju Egovy zapáčila sa mi a tak, že či mi ju nepožičia aspoň skúsiť. Hodila som si ju na seba a už na prvý dotyk som sa do nej zamilovala. Ale o tom viac v článku ktorý by mal byť už budúci týždeň. Mikina je z eshopu Mám piči. 

Ďalšia mikina ktorú tu mám je obyčajná čierna,veľmi rada ju nosím v teplejších dňoch, pretože nieje tak hrubá a skôr sa hodí na také teplejšie dni. Avšak zamilovala som si ju rovnako ako predošlú mikinu a zrovna tieto dve mikiny mi prirástli k srdcu a vždy ich striedam keď sa len dá.  A aj o tejto mikine bude samostatný článok. Je z eshopu Division-WW. 


Kúsok s ktorým som sa tiež pochválila na instagrame je tričko. Ale pre mňa nie až tak obyčajné, vždy keď si ho oblečiem vynoria sa mi krásne spomienky na deň, pre ktorý hlavne bolo určené toto tričko. Vzala som si ho na motocrossové preteky do Beckova, kde som mohla stráviť deň s 711ShopZonefoxracingsk. A keď už som tam šla s nimi, dali mi tričko aby som k nim jednoducho zapadla. Aby bolo vidieť aj komu držím palce. Tričko je z Fox Horná Streda.


Nutne som potrebovala košeľu. Keď som si uvedomila, že ju naozaj potrebujem, nečakala som, že zohnať obyčajný bielu košeľu s dlhým rukávom bude až tak veľký problém. Na koniec som to zvládla a ešte aj som ju zohnala v dobrom obchode s ktorého som si už dávnejšie chcela niečo kúpiť. Je mi trošku väčšia ale vždy si ju prispôsobím tak aby to nebol problém. Košeľa je z Manga. 

Poznáte to keď prídete o svoje obľúbené nohavice a nutne potrebujete druhé? Mne sa tento prípad stal minulý mesiac, kedy som si uvedomila, že zašívať svoje staré nohavice nemá cenu pretože sa aj tak stále trhajú. Zašla som teda do obchodu a rýchlo vyskúšala  a som s nimi nadmieru spokojná a teraz sa presne tieto nohavice stali obľúbenými nohavicami. Sú z New Yorker. 


Moji dvaja skvelý kamaráti vyrábajú tričká a tak aj mne sa jedno ušlo. Používajú na to sieťo tlač a osobne som bola pri zrodený nového trička.Musím uznať, že to vyzerá jednoducho ale sama si myslím, že to tak jednoduché zrovna nieje. Na tričku je krásna mandala  a v zadu chameleón a mravce. Milujem nosiť oblečenie ktoré skoro nikto nemá. 




Úplne posledná vec ktorá sa týka oblečenia sú ponožky. Celkom vtipné nie? Ale ja sa vám s nimi jednoducho musím pochváliť a hlavne povedať, že aj o týchto ponožkách bude samotný článok. Mám vám čo o nich povedať. Hlavne sú to pre mňa najlepšie ponožky na svete. Prečo? Dozviete sa už čoskoro. Sú z GanjaFusky.cz.



Ostatné veci

Tento krát žiadna kozmetika. Nejako som si začala viac kupovať oblečenie a doplnky. Ale to bude asi tým, že kozmetiky mám až až a občas neviem čo s ňou keď jej mám už tak moc. 



Prvé dve veci ktoré by som vám chcela ukázať sú krásne obrázky. Dva malé sú od kamaráta ktorý mi aj to tričko vyrábal. Sám to kreslil a je neskutočne moc talentovaný a ja ho za to obdivujem. Druhý obraz so srdiečkom a nápisom Love som dostala ako taký dosť predčasný darček k meninám ktoré mám 19.11. Páčia sa aj vám tak veľmi ako mne? 


A zas od druhého kamaráta, čo vyrábajú tie tričká, som dostala krásnu dekoráciu, ktorú vyrábal sám. Títo dvaja chalani sú naozaj veľmi nadaný a majú talent. Viktor vyrobil z obyčajnej plechovky od spreju krásnu dekoráciu. Páči sa vám tento nápad? 



Mamina mi doniesla ukázať náramok ktorý dostala od jednej známej, keďže dobre viem, že moja mamina takéto náramky nenosí a ja ich milujem, dala mi ho. Neviete si predstaviť tú detskú radosť ktorú som mala z toho náramku. Viem, že tieto náramky majú aj svoj názov ale bohužiaľ som ho zabudla a nedokážem si spomenúť. Tak ak by niektorá z vás vedela,napíšte mi to do komentárov prosím. Ďakujem. 


Vec ktorá nesmie chýbať každej kozmetičke je pinzeta. S maminou a dvoma susedami sme sa vybrali do Rakúska, pretože Slovensko je smrrrrrť. :D Žartujem. Ale niečo na tom pravdy aj bude. Kúpila som si tam dve veci ale tá druhá vec bude až za chvíľočku. Táto pinzetka stála len nejaké smiešne 2€ a ja si znovu nemôžem spomenúť na názov drogérie v ktorej je kupovaná. 



Pomaly sa blížime ku koncu a predposlednou vecou ktorú tu mám sú vody známe ako Voss. Ja viem podľa niektorých zbytočnosť, zbytočne vyhodené peniaze a podobne. Avšak ja na to taký názor nemám a predsa len je ta voda o dosť lepšia než u nás ktorá nám tečie vo vodovode. Jedna fľaška je sklenená a druhá umelá. Tá sklenená je očividne menšia. O týchto vodách sa tiež dočítate v článku ktorý by mal byť v blízkej dobe.


A máme tu úplne posledné veci. Tento mesiac som sa trošku hecla. Nie len, že som si v ešte v tom Rakúsku kúpila Fake Piercing,Jja som si nechala minulý a tento mesiac prepichnúť 3 a musím povedať, že tie dva pod pusou naozaj neskutočne boleli. Avšak som dosť spokojná s výsledkom a veľmi sa mi to páči. A kde je ten tretí? No predsa na uzdičke pod hornou perou. Myslím, že sa mu hovorí Smajlík. A keď už sme pri tých piercingoch mám tu aj 4 páry tunelov do uší. Jedny sú ružové, ďalšie drevenné,potom srdiečkové a na koniec zlaté. Čo na ne hovoríte? Ja som extrémny človek a dám sa na hocičo.






Ja dúfam, že sa vám páčil dnešný článok. Ďakujem, že ste si ho prečítali a prajem vám krásny zvyšok menších prázdnin a dnešného dňa. Chcem vám ale ešte viac poďakovať za vašu podporu. Denno denne mi napíše pár ľudí ako sa im páči môj blog a mňa to moc hreje pri srdiečku a posúva ďalej. Dodáva mi to silu. ĎAKUJEM vám. 





Komentáre

  1. Krásny článok ako vždy a tá ružová mikina je najviac TOP ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nájsť padnúcu bielu košeľu je naozaj niekedy problém :) tiež to poznám...ale super, že sa ti to podarilo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára