Banánové lievance

Ahojky krásky.

Boli ste aj vy na Halloweenskych párty? Ak áno aká ste boli maska? Mne sa moc vymýšľať masku nechcelo a tak som si vzala Dolly sukňu, kostrové pančuchy, obyčajné čierne body,baseballovú bundu a vysoké topánky. Všetci si hlavne všimli sukňu, ktorá mala veľký úspech u všetkých. 

Dnešný článok, keďže je nedeľa som si pripravila recept na obyčajné chutné a zároveň diétne banánové lievance. Tieto lievance si robím už dosť dlhú dobu a strašne moc mi chutia. Mrzí ma však, že nie vždy keď mám chuť si ich aj dokážem spraviť, preto mi je vzácne keď si ich urobím a tak si na nich pochutnám a som rada, že takéto veci nepapám každý deň. Potom by mi určite aj prestali chutiť a mala by som toho dosť. 

Ja dúfam, že sa článok bude páčiť a napíšte mi či by ste chceli viacej takýchto receptových článkov. 


Čo budeme potrebovať? 

Ovsené vločky
Mlieko
Vajce
Banán
Trochu kypriaceho prášku
Kokosový olej
A ovocie podľa chuti

Ja si takéto jedla zarábam v shakery, je to praktickejšie,nezašpiním toľko riadu a viem, že sa mi to tam všetko dobre zamieša. 

Nemám vymedzenú presnú váhu na všetko, koľko čoho, vždy to dávam tak od oka. 
Základom je rozmixovať si ovsené vločky na úplný prášok alebo len tak na jemno, podľa toho či máte radi tam tie ovsené vločky alebo nie. Ak by ste si to nerozmixovali až na prášok a zostali by vám tam malé kúsočky ovsených vločiek, dajte do na pár sekúnd do mikrovlnky aby zmäkli. 

Pridala som k ovseným vločkám trošku kypriaceho prášku. Môžete ho tam pridať a aj nemusíte, všetko to záleží od vás. Môžete si tam pridať ešte hocičo iné. Mne chvíločku trvalo než som prišla na to ako mi chutia keď si ich spravím na kokosovom oleji,olivovom alebo obyčajnom. A keďže je to zdravšia varianta rozhodla som sa pre kokosový a úprimne ten mi chutí najviac a začala som na ňom robiť všetko.

Pomaly pridávame ostatné ingrediencie. Ak by ste chceli ešte pred tým než to začnete miešať v  shakery zo všetkým, premiešajte si najprv prvé 3 suroviny. Keď je tam ten banán nemusí sa to tak dobre premiešať. Ja som to vyriešila tak, že som zmiešala ovsené vločky,kypriaci prášok , vajíčko a mlieko. A až na záver som pridala banán a premiešala to vidličkou. 

Banán si vždy takto rozdrvím s vidličkou na tanieriku a dávam tam približne polku. Ale to je tak isto na vás, či ho tam chcete celý alebo polovičku alebo neviem koľko. 

No a tu je to ako som vám spomínala, že to premiešam s vidličkou ten banán. Pretože potom sa mi to zachytávalo v shakery v tých (ja to tak volám) mriežkach. 

A na koniec už len dáme na panvičku, opečieme s jednej,druhej strany a môžeme podávať.
Dobrú chuť prajem. :)

Komentáre

  1. Mňam :) Škoda, že tu mám maximálne tak mlieko z tých ingrediencií :D A do obchodu ma nikto nevyženie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Romí, neboj sa niekedy znovu prídem a prinesiem ti tieto lievance :D

      Odstrániť
  2. Vypadají skvěle. Dlouho chci vyzkoušet banánové lívance, teď mi brání jen nedostatek surovin, takže zítra hurá do obchodu :)
    http://relaxwithkate.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Banánové lívance znám, je to neskutečná mňamka! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takéto lievance som už skúšala a musím povedať, že mi chutia oveľa viac, ako tie klasické ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Le blog de la Licorne *
    * G I V E A W A Y *

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňam, jsou výborné, taky je dělávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada ze je nas tu tolko co ich mame radi a robievame ich : )

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Som rada, že ich máš rada,Ďakujem za tvoj komentár. :)

      Odstrániť
  7. Mám rada banánové veci, od torty, cez chlieb či palacinky až po milkshake, takže toto ma hneď zaujalo ♥ každé ráno sa snažím robiť si niečo iné, na toto by som asi nemala veľa času, ale zajtra je sobota a myslím, že mám všetky ingrediencie, takže možno skúsim :)
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. <3 Budem rada ked vyskusas :) ja som skusila a odvtedy si ich robim stale <3

      Odstrániť

Zverejnenie komentára