Ako som sa znovu dokopala k cvičeniu

Ahojky krásky. 

Už dlhšiu dobu som premýšľala, že by som mohla pridať nový článok o cvičení. Spisovala som si niekoľko bodov pre seba, ktoré by som chcela dodržiavať a chcem sa s vami o ne podeliť. Dôvody prečo som prestala a znovu začala nechcem rozoberať, ale prečo som začala vám povedať chcem určite. Veľa z vás ktoré ma sledujete na instagrame alebo snpachate viete, že určitý čas som bola sama. Bolo to približne 7 mesiacov. Na začiatku som neznášala samú seba, denno denne som si vyčítala aj to za čo som nemohla. Jednoducho som sa opúšťala. Avšak už po nejakom mesiaci možno mesiaci a pol som si uvedomila, že takto žiť nechcem. Ľutovať sa dokáže každý, avšak nie každý sa dokáže postaviť na nohy a ukázať svoju silu. Ja som sa postavila na nohy a zo začiatku bolo fitko môj liečiteľ na dušu a na smútok. Do fitka som chodila pravidelne, dokonca som si kúpila permanentku. Ale k tomu sa dostaneme ešte. 
Hlavné čo vám chcem povedať je, že keď si budete myslieť, že ste už na samotnom dne dvihnite sa z neho,ukážte vašu silu a vaše okolie vás začne inak vnímať. Budete sa mať lepšie,budete si viac veriť a hlavne, budete mať rada samú seba. 


1.Kúp si permanentku.
Ako som spomínala vyššie, aj ja som si ju kúpila a keď už ju mám a vyhodila som za ňu peniaze, tak nech to stojí za to no nie? Chodila som pravidelne. Vždy som bola rada keď som znovu prišla do fitka a uvidela tam veľa známych. Hlavne majiteľku a pracovníčky vo fitku. Vysmiate dievčatá ktoré ma hneď pri vstupe nabili pozitívnou energiou.

2.Nakúp si oblečenie
Áno znova ďalší bod, že kúp si niečo?  Nie len ja to radím, ale videla som to na blogoch veľa iných dievčat. Veľa ich motivovalo ich nové oblečenie rovnako aj mňa. Nabehla som do Biotech USA a kúpila si oblečenie od značky Nebbia. Určite viete ako ja mám rada Army a toto oblečenie, teda aspoň legíny a podprsenka boli army+tielko s nápisom. Obyčajné čierne ale ten jeho strih je proste super. Veľmi som sa vždy tešila keď som šla do fitka,pretože som toto oblečenie mala hrozne rada na sebe. Nie len, že robilo peknú postavu ale aj bolo pohodlné a dobre sa mi cvičilo.

3.Motivuj sa
Základ tohoto všetkého je motivácia ktorá nemôže chýbať. Mne na začiatku chýbala to mi verte,bola som znechutená zo všetkého. Ale hneď potom ako som sa dala dokopy som začala vyhľadávať motiváciu. Či už sú to stránky na facebooku, alebo google obrázky alebo ľudia ktorých som stretávala vo fitkách,ktorý behali po vale na Lodenicu,ktorý chodili na bicykloch vonku. Všetko toto som brala ako veľkú motiváciu.

4.Obklopuj sa ľuďmi ktorý ta ťahajú hore
Často si to neuvedomujeme ale máme okolo seba negatívnych ľudí ktorý sa hrajú na kamarátov, pri tom by vás najradšej videli padnúť. Ja som sa začala obklopovať ľuďmi ktorý mi priniesli do života radosť a idú spolu so mnou za snom. Veľa z nich tiež cvičí a hovorí, že to spolu dáme a podobne.

5.Plánuj si tréningy a zapisuj si čo zješ počas dňa
Veľmi užitočná rada s písaním jedla pokiaľ cvičíme preto aby sme niečo dosiahli. Prečo inak by sa malo vlastne cvičiť nie? Odkedy som si tréningy začala plánovať je to všetko jednoduchšie a ako hovoria dievčatá z A cup of style, čo je na papieri to platí. Musí to byť pre vás sväté.
Napríklad pondelok bicykel, utorok fitko,streda prechádzka (oddych),štvrtok kickbox,piatok fitko,sobota oddych,nedeľa tréning doma (strečing alebo podobne). 
Čo sa týka zapisovania jedla uvidíte samé a zistíte prečo som to vlastne napísala. Určite keď sa večer pozriete akú hlúposť ste si dali na raňajky, nebude sa vám to páčiť a budete to chcieť zmeniť. 

Mám teraz priateľa ktorý je pre mňa neskutočne veľkou motiváciou tým, že maká na sebe denno denne. Chodíme spolu na kickbox a keď ho tam vidím, áno baby aj slinka mi trošku ubehne :D, ale hlavne vidím ako maká a potom to aj mňa motivuje a snažím sa byť tak dobrá ako on. Schudla som asi 4-5kg a musím povedať, že som stále so sebou viac a viac spokojnejšia a to je najhlavnejšie. 
Článok s ďalšími typmi už čoskoro. 

Ďakujem, že ste si prečítali môj článok, dúfam, že sa páčil a teším sa na vaše komentáre. So srdečným pozdravom vaša Betty. 

Komentáre

Zverejnenie komentára