Haul #2

Ahojky krásky.
Máme tu pokračovanie Haul článku. Dnes to bude trošku v športovejšom duchu. Mám tu veci ktoré patria neodmysliteľne k športu ale....No veď uvidíte v článku. Dúfam, že sa Vám toto pokračovanie bude páčiť a práve tento Haul píšem ešte z väčšou radosťou ako ten minulý. Pretože v tomto Haul článku sú veci ktoré ja jednoducho milujem a veľmi rada ich nosím. 
Znova ako v minulom Haul článku. tak ani v tomto nebudem písať ceny. Ďakujem za vaše pochopenie. 

FOX

Takže podľa názvu už viete o akom obchode je reč. Tento obchod mám asi 7minút peši od domu. Veľmi rada ho navštevujem a verte tomu, že toto nebola posledná návšteva. 
Zháňala som nové oblečenie na bicykel ale rovnako aj pri tomto nakupovaní som sa porozhliadala aj po veciach ktoré patria k bežnému životu. Takže začnem asi tými vecami. 

Ako prvú vec tu mám Batoh spoločne s Peňaženkou. Batoh nieje zrovna do školy ale povedala by som na cestovanie. Ja osobne si tam zbalím veci na tie 3 dni. A peňaženka ktorá je priamo k tomu. No nemohla som ju tam nechať.

Vždy som túžila po tričku z foxu, ale nikdy som sa k tomu nejako extra nedostala. Tento krát som to nemohla nechať tak a našla som si toto krásne fialové tričko ktoré má vpredu nápis FOX a v zadu RIDE. Nedávno som sa trošku rozhliadala po instagrame a toto isté tričko má jedno dievča a nosí ho na jazdenie. Ja ho zatiaľ nosím do mesta. K tomuto tričku som si našla šiltovku. Priznávam, mávam ju na sebe keď idem jazdiť alebo keď dojazdím. Samozrejme keď idem z kopca tak si dávam helmu. nemôžem riskovať. Zamilovala som si ju a nosím ju aj do mesta spolu s tričkom. 

A teraz prechádzame k veciam na jazdenie. Nemala som vôbec chrániče na kolená a s mojím šťastím a kolenami by stačil už len jeden pád a operácia by bola nevyhnutná. Takto ich mám chránené, aj keď chrániče nezaručujú 100% ale stále lepšie s nimi ako bez nich. 

Pod chrániče musím mať podkolienky. Samozrejme aj tie som si kúpila vo farbe trička a šiltovky. Nemohla som ich tam nechať. Aj keď je vonku neskutočné horko a mám na sebe toľko  vecí som vďačná za tie podkolienky. Nezošuchujú sa mi chrániče a cítim sa aj osobne tak lepšie. 

Krátke nohavice som sa bála nosiť do lesov a tak som si musela zaobstarať dlhé. Keď som uvidela tieto bielo-čierne nemohla som ich tam nechať a hneď som si ich šla vyskúšať. Sadli ako uliate. A keďže som žena, som rada, že sa dajú kombinovať s hocijakým dresom ale predsa len, chcelo to aj nový dres. Posledný ružovo-čierno-biely dres tam mali a tak som sa modlila aby mi bol dobrý. 


No ale keď už mám nový dres, nohavice...hmm čo tak rukavice? Už dlho som si na internete pozerala aké by som chcela. A tak som dúfala, že moje vysnívané rukavice budú mať ešte vo foxe. Našťastie ich tam mali a Betty má svoje vysnívané rukavice. 

Dve veci ktoré patria k bicyklu a ja vám ich chcem ukázať sú tieto obyčajné ružové gripy ktoré som dostala na narodeniny od kamaráta a ružovo čierne tričko.  Gripy ste mohli vidiet na fotke pri chráničoch na kolená. Vždy som chcela mať nejaké svoje vlastné tričko a tak som poprosila kamaráta ktorý má firmu na robenie takýchto vecí. Jeho grafik mi pomohol s návrhom ako to tam rozmiestniť a ja s veľkou dôverou som to na neho aj nechala. S výsledkom som viac než spokojná.

Biotech

Určite poznáte tento shop. Nájdete ho skoro v každom nákupnom centre. Ja som si tam zašla a spravila menšie nákupy. 
Chcelo to pár nových vecí do fitka ako napríklad uterák a fľašku. Všetky fľašky mi už tečú a táto zatiaľ drží. Navyše tá farba proste. :) Áno mám moc rada ružovú. A uterák,nebavilo ma stále brať hocijaký z domu. Proste som chcela jeden. A tak som si v biotechu zaobstarala tento. Obyčajný modrý z výšivkou biotech. 

Poznáte značku Nebbia? Ja som o nej počula ale nijako sa o to viac nezaujímala. Teraz tú značku zbožňujem. Kúpila som si od nich svoje vysnívané army legíny a k nim som si vzala krásnu army športovú podprsenku.



Ako sa Vám páčil dnešný Haul? Máte aj vy niektorú z týchto vecí? 
Krásny deň vám prajem. 

Facebook Betty: Betty Blog

Komentáre

  1. Ahoj. O značce Biotech, pokud vím, jsem ještě neslyšela, ale zaujal mě army vzor u legin a podprsenky, vypadá to zajímavě, ale škoda, že jsi nepřiložila fotku, jak to vypadá na těle :/

    IDEY JEDNÉ HOLKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) mala som fotky ale zistila som, ze tie fotky su rozmazane :( ale mozno este dolozim :)

      Odstrániť
  2. Fuu, toľko športových vecí. Možno by som sa aj donútila pravidelne a aktívne sa niečomu venovať, kebyže ich mám. :D Ten batoh musí byť super, keď si tam zbalíš veci na tri dni. Ja si už na dva beriem takú menšiu cestovnú tašku + ruksak. Pekný nákup. :)
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Velmi dakujem za tvoj komentar :) hehe ono ma to dost nuti a motivuje chodit cvicit a bikova ked som do toho vlozila velmi vela penazi a preto som aj nepisala ceny aby neboli hlupe komentare :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára