Haul #1

Ahojky krásky. 

Dnešný článok, ako ste si už mohli všimnúť podľa nadpisu je Haul. Nazvala som to haul #1 už len z toho dôvodu, že nebude jeden, ani dva, ale budú asi 3-4. Za posledné mesiace sa mi toho nazbieralo viac než dosť, hlavne viem, že tieto Haul články patria medzi najobľúbenejšie články blogov. Ja osobne ich zbožňujem a rada čítam na iných blogoch.  No nič, nebudem sa už vypisovať a idem rovno na to. 

Fotky som tento krát robila trošku inak, takže sú také porozhadzované. 

Ešte upozorňujem, že ceny písať ani nebudem. Ak by ste chceli vedieť niečoho cenu tak mi napíšte ale úprimne nechcem ani moc písať ceny. A všetky tieto veci sa mi nazbierali za 4 mesiace. Niektoré veci boli aj ako darčeky k narodeninám ktoré som mala v máji. 

Wake Soul

Možno niektoré viete a možno nie, ale pracovala som na Wake Soul. Je to vodno lyžiarske stredisko. Nie len, že v obchodíku v ktorom som pracovala sú veci na wakeboard ako sú neoprény, helmy a podobne, ale aj veci ich značky, teda Wake Soul. Ja mám odtiaľto hneď niekoľko vecí. Prvé dve veci sú tričká. Jedno je obyčajný krátky rukáv ale druhé je basebalový strih. Neviem to presne napísať ale určite viete čo myslím.
Ako ďalší kúsok tu mám obyčajné čierne tieľko, pod ktoré som si zaobstarala podprsenku ktorá je akoby len taký pásik. Avšak má vypchávky za čo som rada. Nemusím dávať pod to ešte normálnu svoju podprsenku.

Všetkým som závidela mikinu ktorú mali z Wake soul. No a jedného dňa som si ju už aj ja zaobstarala. Skoro všetky tieto veci sú 100% bio bavlna takže materiálu sa nedá nič vytknúť. Mikinka má nápis v predu ale boli aj na výber s nápisom v zadu na boku. 
A ako posledné dve veci z tohoto shopu tu mám kraťasky a vrecúško namiesto batohu. 
Nesmiem zabudnúť, že na všetkých veciach je logo Wake Soul a to sa mi páči práve. Pretože to logo je dobre navrhnuté a ako jedna z mála mi to nevadí, práve naopak.


New Yourker

Z new yourker tu nemám toho zrovna najmenej. Skúsim sa moc nerozpisovať. 
Prvá vec ktorú tu mám je obyčajné tmavo modré tričko. Kupovala som si ho  keď som náhle musela odcestovať a nemala som nič pri sebe. Tak aby som mala aspoň niečo na spanie. 

Milujem tieľka z New Yourker a tak som si nemohla odpustiť ani kúpu tohoto. Nevedela som si vybrať farbu a tak mám znovu obyčajné čierne tielko za 3€. Zbožňujem ten materiál a cítim sa v nich fakt super a práve preto som si kúpila znovu toto. Hodí sa ku všetkému. 

Zostanem ešte pri tielkach. S kamarátom sme išli na Deň motorkárov. No a ja som išla hneď z práce a podľa seba som usúdila, že nemám správne oblečenie. Takže rýchlo do New Yourkeru kde mi moje bývalé kolegine poradili. Odniesla som si odtiaľ šedé predĺžené tielko z rozparkami po bokoch a obyčajný  ružový kardigan. 

Súrne som potrebovala tepláky. Či už do práce alebo len tak na doma. Proste nejaké obyčajné pohodlné tepláky. Našla som tam tieto čierne. A tak som si len našla číslo a vzala proste. Ani som ich neskúšala. Doteraz som s nimi spokojná a aj pri písaní tohoto článku ich mám na sebe. 

Neskôr ma napadlo, že by som prijala aj nejakú mikinu.  A tak som znova nabehla a vybrala si obyčajnú šedú mikinu na zips. 

Niekedy sa prekonávam a to sa mi aj stalo v City aréne. S kamarátkou sme si vyhliadli šaty. Vzali sme si ich do kabínky a vyskúšali. Musím povedať, že ja človek ktorý moc takéto veci nemusí, som si ich už v kabínke zamilovala a nemohla som ich tam nechať.

Pred letom som sa pozerala do svojho šatníku a úprimne, našla som tam dvoje kraťasy a z toho jedny totálne zničené. Keď boli nové vyzerali úplne inak. A tak som sa znova vybrala do NY a padli mi do oka zrovna tieto. Na postave podľa mňa vyzerajú super a veľmi rada ich nosím. 

Čo sa týka doplnkov mám tu krásnu kvetinovú čelenku. Rozhodla som sa, že toto leto musím mať aspoň 1 takúto čelenku. Už som ju aj využila na bratovej svadbe. A keď som už tam tak bola padla mi do oka kozmetická taštička. Dlho som nepremýšľala a rovno si ju kúpila spolu s čelenkou.

A posledná  vec z NY sú topánky. Tenisky mám do fitka ale nepohrdnem keď viem, že ma čaká dlhý deň a budem dosť chodiť. Sú pohodlné a nikdy ma z nich nebolia nohy.  


Gate

A úplne posledné veci z dnešného Haul článku sú dvoje okuliare a biele tričko. 
Keď som zbadala toto tričko prišlo mi celkom vtipné, že tam je znak wifi. A keďže mne sa páčia takéto detaily, musela som si ho proste zobrať.


Raz som šla s kamarátom von a myslela som si, že som na jednej akcii stratila okuliare a tak som si behla rýchlo do Gate kúpiť nové. Avšak keď sme prišli do auta kamarát mi podal okuliare takže som bola rada, že sa našli a bola som aj rada, že som si kúpila tieto druhé. A tie čierne sú zrovna tie o ktoré som sa bála, že som ich stratila. 



To je všetko k dnešnému Haul článku. ďakujem, že ste si ho prečítali a dúfam, že sa Vám páčil. Môžete mi zanechať komentár a nezabudnite sa pozrieť aj na moju facebook stránku.

Krásny deň vám praje Betty. 


Komentáre

  1. Ty šaty jsou vážně super :)
    Jinak hrozně se mi líbí ta kvetinova celenka a kosmetická tasticka :) po té taštičce se asi pokouknu u nás v Newyourkeru😄
    Taky se chystám dělat haul,vlastně prázdninový haul,tak snad to dám dohromady :D
    Přeju hezký zbytek dne ^^
    Essdeesthoughts.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi ti dakujem.
      Neviem veru či tam ešte tu taštičku majú. Bolo to asi 2mesiace dozadu,ale snad sa najde :) tak to si ho velmo rada prečitam.
      Ďakujem za tvoj komentár.

      Odstrániť
  2. Ty šaty jsou vážně super :)
    Jinak hrozně se mi líbí ta kvetinova celenka a kosmetická tasticka :) po té taštičce se asi pokouknu u nás v Newyourkeru😄
    Taky se chystám dělat haul,vlastně prázdninový haul,tak snad to dám dohromady :D
    Přeju hezký zbytek dne ^^
    Essdeesthoughts.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je super haul! Tepláky a tričko z Gate mám taky :D Tenisky jsou super :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja veľmi milujem hauly :D ♥ Super kúsky :))
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Haha, to poslední tričko je skvělé :D Ale celkově jsi koupila super kousky! A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Strasne moc ti dakujem za tvoj komentar :) Urcite si pozriem tvoj blog :)

      Odstrániť
  6. Úžasné kousky! Já jedu taky brzo nakupovat :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára