Našla som svoje poklady

Ahojky krásky.

Aký máte deň? Ja som od piatku minulého týždňa chorá, bohužiaľ ale už je to stále lepšie a lepšie. Dnes by som Vám chcela predstaviť 4 produkty ktoré som si v poslednej dobe veľmi obľúbila a ktoré sú skoro mojím každodenným pomocníkom.
Ide o produkty z eshopu:http://kallosshop.sk/

Neviem či ste v minulosti postrehli ale na mojom blogu som už značku Kallos spomínala. Vtedy som si na interbeauty v Bratislave kúpila od nich veľkú litrovú masku a litrový šampón na vlasy. Moja spokojnosť bola naozaj veľká a tak je tomu aj tento krát. Začínam premýšľať, že už nebudem kupovať v drogériach šampóny na vlasy a podobné veci, ale zostanem verná tomuto eshopu. Mala som možnosť vyskúšať 4 produkty ktoré som si sama vybrala a dnes Vám chcem o nich niečo málo povedať, respektíve napísať.
Chcem Vás ešte požiadať, aby ste mi do komentárov napísali, či máte už nejaké skúsenosti s týmto eshopom a ich produktmi a ak áno jednoznačne mi napíšte Vaše dojmy a pocity. Ja Vám idem teraz opísať tie svoje.



Šampón

Moje vlasy sú citlivé na šampóny a už dlho dobu hľadám šampón ktorý by mi vyhovoval. Skúšala som všelijaké značky, naozaj ich bolo dosť. Žiadna však nebola taká, ktorá by vyhovovala mojím požiadavkám. Môj večný problém totižto je, že keď si zmyjem napríklad večer hlavu na druhý deň ju mám už mastnú. Aj keď si vyfénujem vlasy. Nikdy som takýto problém nemala. Neviem prečo zrazu to tak je. Avšak po začatí používania tohto šampónu sa moje vlasy konečne dali dokopy a poslúchajú ako majú. Hlavne je to šampón na mastné vlasy. Bol vidieť výsledok po pár umytiach. Vlasy som prestala mať na druhý deň mastné a niekedy mi vydržali aj 3 dni. Jednoznačne doporučujem každej, ktorá má rovnaký problém ako ja.

Ako som sa dočítala na ich stránke: čistiaci šampón je vhodný na rýchlo sa mastiace vlasy,obsahuje výťažok s prasličky roľnej, medovky a žihľavy. Čistí mastné vlasy a aj mastnú pokožku hlavy. Pri pravidelnom používaní sa normalizuje tvorba kožného mazu na pokožke hlavy. Šampón dodá vašim vlasom dlhodobý pocit sviežosti. Je vhodný na každodenné používanie.
Cena:2,99€(500ml)


Maska

Produkt ktorý mi nehorázne moc sadol a pomohol na moje vlásky, za ktorý som nehorázne moc vďačná a asi aj ktorému vďačím, že ešte tie vlasy mám. Nevedela som čo mám od nej čakať, keďže už pár masiek na vlasy som mala a hlavne masiek na farbené vlasy ako je táto. Po žiadnej maske som nemala tak jemné a lesklé vlasy. Ja človek ktorý si každý mesiac farbí vlasy na červeno a stále ich nejako poškodzuje ich mám fakt dosť jemné. Veľa krát sa ma aj moje kamarátky pýtali, že ako je to možné. A tu je moja odpoveď. Táto zázračná maska mi v tom pomáha. Myslím, že vo februári som im dala poriadne zabrať keď som odfarbovala lepšie povedané sťahovala farbu, potom som na to dala ešte dve blond farby a na koniec aj červenú. Chvíľu som naozaj myslela,že pri týchto mojich experimentoch prídem o vlasy. Táto maska mi ich zachránila a už len túto masku budem používať. Ako prvé ma na nej zaujala jej farba ale hlavne tá vôňa. Sladká žuvačková ktorá mi vždy pripomenie moje detstvo.

A čo o nej píšu: Maska obsahuje výťažok z čiernych čučoriedok (preto tá sladká vôňa), je ideálny na farbené vlasy. Pravidelnou aplikáciou masky sa dlhšie udrží farba na vlasoch, navráti sa im lesk,hydratujú sa vlasové končeky a chránia sa  pred lámaním. Masku naneste na umyté vlasy,nechajte pôsobiť 5-10minút a potom dôkladne opláchnite. Vlas sa posilní,zvláčni a uľahčí sa rozčesávanie.

Cena:1,39€ malé balenie (275ml), veľké (800ml) 2,59€

Spray

Posledný produkt ktorý sa týka vlasov je sprej na vyrovnávanie vlasov. Načo mi asi bude keď mám rovné vlasy čo? Hmm toto mi už veľa ľudí povedalo ale keď som bola malinká mala som brčkavé vlásky a keď ma ostrihali úplne na krátko a vlásky mi znovu začali rásť boli rovné ale niekde ešte čo to zostalo doteraz. Hlavne čo sa týka ofiny a trošku od nej ďalej. Zmyjem si hlavu a už keď sa fénujem tak sa mi brčkavejú niektoré vlasy. Určite si viete predstaviť ako mi to lezie na nervy. Nie som asi jediná čo?  Sprej však je aj dobrou ochranou pred teplom žehličky, fénu ale aj hocijakých iných pomôcok pri teplej úprave vlasov. Pekne sa mi vyrovnajú vlásky a ja si vždy idem spokojná von.

Čo o ňom píšu: Spray je rýchli pomocník pri žehlení vlasov. Jednoducho a bezpečne zabezpečí vyžehlenie vlasov, pričom ochráni vlas pred spálením od žehličky a od horúceho vzduchu pri fénovaní. Spray si nastriekajte na polosuché vlasy a dotvarujte účes.

Cena:2,19€ (200ml)




Lak na nechty

A sme pri poslednom produkte z tohto eshopu. O výdrži laku Vám moc neviem povedať z dôvodu, že mám prax a keďže som kozmetička nesmiem mať nalakované nechty. Takže vždy som si nechty nalakovala v utorok a odlakovala v nedeľu večer. Farba je moc krásna a výdrž musím povedať,že je tiež super. Vydržal mi vždy od toho utorku do nedeľe. A ak sa mi nejako poškodil vždy to bola moja vina,buď som varila alebo som sa hrala s nechtami a odlupla si kúsok. Teším sa však na leto kedy ho budem mať stále na nechtoch.

Čo píšu na stránke:Intezívne a žiarivé farby. Dlhotrvajúci lesk a stálosť farieb na nechty. Vydrží až po dobu 10dní.

Cena:1,59€


Ďakujem stránke http://kallosshop.sk/ za možnosť spolupráce a dúfam,že sa Vám páčil dnešný článok. Prajem krásny deň.  

Komentáre

Zverejnenie komentára