Tvoja Bižutéria.sk

Ahojky krásky. 

Tento článok mám naplánovaný už naozaj dosť dlhú dobu ale nejako sa mi ho stále nepodarilo zrealizovať. Konečne nastal čas aby sa aj tento článok dostal na môj blog. Podľa názvu ste už asi pochopili, že pôjde o nejakú recenziu alebo oboznamovanie s nejakým eshopom. 

Odkaz na eshop:http://www.tvojabizuteria.sk/

Na tomto eshope nájdete naozaj mnoho krásny vecí. Ide samozrejme o bižutériu na to nesmiete zabúdať. Sú tam naozaj krásne a hlavne lacné veci. Ja som si vybrala 3 veci z tohto eshopu o ktorých Vám chcem dnes povedať niečo viac. Bohužiaľ z dvoch vecí som moc sklamaná a tie veci sú tieto dvoje tetovačky.

Tetovačky,ktoré by mali aj vydržať. 
Bohužiaľ tieto naozaj nevydržali, čo mi je fakt ľúto už len z toho dôvodu, že sa mi moc páčia a chcela som ich nosiť aj von keď sa pôjdem niekam zabávať alebo tak. Avšak stala sa mi nepríjemná vec a stále som skúšala dať im šancu, avšak sklamali aj po 10ty krát. Hneď po aplikovani na ruku vyzerali moc moc krásne. Bohužiaľ po ani nie pol hodinke sa mi tetovanie ošúchalo a na druhý deň už boli len obrysy  tetovaní, až napokon všetko zmizlo. Nebolo by Vám ľúto takýchto krásnych tetovačiek? že sa vám hneď ošúpu z kože,proste tam nevydržia ani hodinu. 




Na druhý produkt však negatívna nebudem., Prečo? jednoducho preto, že som si zamilovala tento krásny náhrdelník, ktorý sa hodí k elegantnejším veciam a od prvého momentu ako som ho vytiahla z balíčku sme si sadli. je krásnej zlatej farby a má veľmi zaujímavé prívesky. Veľmi sa mi páči ako je riešený a takýto náhrdelník som zháňala už dosť dlhú dobu.   Tento náhrdelník sa im naozaj podaril a moje sklamanie z tetovačiek nieje až tak veľké, keďže tento náhrdelník to zachránil. Mám veľmi citlivú pokožku a aj keď som z náhrdelníku veľmi nadšená nosiť ho  nemôžem. Dostala som alergickú reakciu na bižutériu a musela som už viacero náhrdelníkov kvôli tomu vyhodiť ale tento si nechám a niečo s ním vymyslím pretože sa mi naozaj veľmi páči a bola by ho škoda. Nemohla som ho ani na sebe odfotiť ale tie ktoré ma sledujete na instagrame ste ho mohli vidieť keď som ho začínala nosiť.





S eshopu určite doporučujem doplnky ako sú náhrdelníky, náramky ale aj  prstene . S tetovačiek ako som už napísala som naozaj sklamaná ale snáď niečo vymyslím a použijem ich na niečo iné. Skúste mi niečo poradiť do komentárov, ako by som ich využila. Premýšľala som, že ako ozdoba na nejaký  pohár,ktorý použijem ako dekoráciu. Ale ak Vás napadá niečo lepšie sem s tým budem naozaj rada. Krásny deň Vám prajem a ďakujem eshopu Tvoja bižutéria.sk za možnosť vyskúšať ich produkty. Ak by sa ešte nejaká takáto možnosť naskytla budem veriť, že budem ešte viac nadšenejšia a plánujem si aj v blízkej dobe objednať niečo z ich eshopu už na jar ale hlavne na leto.

Komentáre

  1. Tetovačkami si môžeš napríklad ozdobiť nejaký zošit :) krásny článok ♥
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se ty tetovačky moc líbí a vydrží opravdu málo. Jak už psala Aďa, tak je můžeš využít i jinak a ozdobit s nimi něco jiného. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa moc paci ten nahrdelnik:)
    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine:) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne osobne sa moc páči ale štve ma čo sa mi stane keď si ho dám. :(

      Odstrániť
  4. Ahoj Betka, ďakujeme za recenziu. Tetovačky vyskúšame aj my v našom e-shope a ak skutočne vydržia len polhodku, tak znížime cenu a dáme to aj do popisu:) Retiazku (5,90 €) si si vybrala sama, keby vieme, že máš citlivú pleť, isto ti ju neodporučíme:) Naša rada: skús ju nosiť s vecami s golierom alebo ju v oblasti krku natri priehľadným lakom na nechty (minimálne pri náušniciach to pomáha:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) velmi Vam dakujem :) Ja som o tej retiazke nevedela absolutne pretoze sa mi to este nestalo :( Ale s tym lakom na nehty to vyskusam :) pretoze je naozaj krasna a bola by skoda ju nenosit :( Velmi vam dakujem :) <3

      Odstrániť

Zverejnenie komentára