New in Marec

Ahojky krásky.

Keďže sa blíži koniec mesiaca tak ja som sa rozhodla vydať článok New in marec. Je tu aj oblečenie z minulých mesiacov, keďže som to nedala do predošlých nákupov kompenzujem to týmto. Snáď teda nevadí a dúfam aj, že tento článok nebude nejako extra dlhý. Pášem ho vlastne o 21:15 a mám v hlave toľko myšlienok,že mám pocit,že sa zdržím pri článkoch a celkovo pri písaní dlho. Snáď sa mi teda podarí aj fotky upraviť,ktoré som dnes pre Vás nafotila do nových článkov. Nebudem sa tu vypisovať na úvode a rovno prejdime k veciam ktoré som si kúpila. 

Ako prvým by som chcela začať kozmetikou pretože tej tu mám naozaj minimum. 

So spolužiačkami sme sa vybrali na Interbeauty do Trenčína a tam som si zaobstarala dve vytúžené veci. Prvou vecou je krásny lak na nehty od Tasha cosmetics. Myslím teda, že sa to tak píše. 
Cena:2€

Ako druhú vec ktorú som si odniesla odtiaľto je od značky Golden rose. Dlho som hľadala rúž ktorý bude úplne fialový. Proste totálne tmavý. Našla som ho a nemohla som ho tam nechať.
Cena:2,50€

Čo patrí ešte ku kozmetike dostala som krásny lak od essence. Hneď som ho musela vyskúšať a už sa teším keď si s ním ešte dnes nalakujem nechty. 




A čo sa netýka tej kozmetiky.

 So sesternicou sme boli dávnejšie v New Yourkery v Piešťanoch a ona si kúpila taký bočný kryt na telefón  s uškami. Keď som ho uvidela v Trenčíne v New Yourkery neváhala som a hneď som si ho vzala. Príde mi hrozne roztomilý a bude pekný na nejaké tie fotky o zrkadlo.
Cena:2,95€

Prečo si nekúpiť zošitok no nie? Prisahám tento naozaj používam čisto len na blog a zapisujem si svoje tréningy. Kúpila som ho v Kik v Trenčíne na námestí. 
Cena:0,69€


A mám tu ešte jednu nekozmetickú vec. Trošku menší doplnok do mojich šuplíčkov. Respektíve boxík v ktorom mám uložené všetky svoje blazámy na pery a rúže. Kúpila som ho  tiež v Trenčíne na námestí v Kik.
Cena:0,79€



A teraz sa vrhneme už na oblečenie. 

Ehm no,možno to je divné ale verte mi,že ju budúci rok,respektíve tento rok v zime využijem. :D Kúpila som si čiapku. Načo mi je teraz čiapka že? Takže na svoju obhajobu poviem len toľko,že nemám ešte čiapku v takej farbe a hneď mi padla do oka. A za tú cenu?
Cena:1€


Mám tu takéto krásne tričko, ktoré mi priniesla mamina z Rakúska. Najviac sa mi páči tá ženská na ňom a to jej tetovanie. Už aby som aj ja mala vytetovaný lapač snov.
Cena okolo 5€






Toto tričko som rozhodne nemohla nechať v obchode. Kupovala som ho v New Yourkery. Proste začala som ulietavať na tejto farbe. Pretože podľa mňa to je proste vojenská farba a hotovo.
Cena:4,95€



Zostávam pri vrchnej časti oblečenia. A verte mi,že toho ešte bude celkom. Nemohla som si odpustiť nekúpiť si tielka. Keďže sa už vykúka slniečko a ja rada využívam aj tieto tielka do posilky,tak som si dve zobrala. 
Cena za jedno:2,95€

Poznáte to keď idete niekam von a ostane Vám zima? Ehm no ja áno. :D A presne takýmto spôsobom som si kúpila túto mikinku. Proste bola mi zima no. :D
Cena:4€

Nie nemohla som odolať tejto mikinke. Túžim po nej už Vážne dosť dlhú dobu a bolo na čase si ju zaobstarať. Počúvate kontrafakt? Alebo len Ega/Rytmusa?
Cena:40€cca


A posledná vec ktorú by som prirovnala k vrchnej časti oblečenia je bundička ktorú som si kúpila v Gate. Ja tú bundičku proste milujem a len skrz túto bundičku som šla do Trenčína.
Cena:30€


Nemohla som si odpustiť aj dve sukne. Jedna je áčkového strihu a druhá obyčajná obtiahnutá. Chcete s nimi outfity? Veľmi rada sa s Vami podelím o to ako ich nosím ja. Áčková je z Terranovy a normálna z New Yourkera.
áčková:4€
obyčajná:5€






Potom tu mám šaty. Tiež sú z Terranovy. Kupovala som ich v Bratislave a proste sadli mi ako uliate a nemohla som ich tam nechať. Veď poznáte to no. :D Keď na Vás pozerajú,kúp si nás prosím.
Cena:5€

A už tu mám poslednú vec z tohoto New In článku a to sú nohavičky. Tieto sú také ja to volám na tancovanie. Majú taký strih a hodia sa na twerk. Tak ked budem doma twerkovať dám si ich a môžem si tancovať.
New Yourker
Cena:2€

Komentáre

  1. Tú istú čiapku mám ♥ ale ja som ju kúpila za 3 eurá :D máš šťastie! :D a ten bočný kryt na mobil s ušami sedí na všetky mobily, či je špeciálne na nejaký?? :D Inak naozaj moc krásny článok ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Mne sa podarilo :D sedi na vsetky mobili ;) Dakujem ti strasne moc

      Odstrániť
  2. Ten rúž vyzerá úžasne, naozaj krásne veci. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rúž vyzerá skvelo, mám ich už pár fialových, ale zatiaľ žiadny nesplnil moje očakávania, tak držím palce aby tebe vyhovoval :)

    World STYLE and ME

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten sešit je moc pěkný :-) pěkné věci sis pořídila :-) hlavně ty obyč tílka jsou nejlepší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten sešit je krásný! ☺ Z oblečení za mě asi šatičky a kraťásky, jsem na jiný styl.. ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné věci! Ta army bundička je boží! :o
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára