Fitness diary 4 týždeň

Ahojky krásky. 

Ako sa máte? čo nové? Nešiel mi internet a tak som samozrejme nemala ako pridávať články. Štvalo ma to,to je jasné. Čo už ale narobím. Znova mi ide a ja sa môžem naplno venovať blogu. Ani neviete ako som rada, že znova môžem písať články. Chýbalo mi to celkom dosť. 
Minulý týždeň som bola iba dva dni vo fitku. Prečo? Uvidíte za chvíľu. 

Svoj režim 3x do týždňa cvičiť som však aj dodržala aj keď som bola len 2 dni vo fitku a v posilke. 

Ideme na to.

Pondelok

Boli prázdniny jednodňové a ja spolu s priateľovou sesternicou sme si dali ranný tréning vo fitness bella. Moje obľúbene fitness ako dobre viete a už ma aj poznáte. Avšak nejako som sa rozhodla znovu šetriť za vstupy a začala som chodiť do posilky na gymnázium. Tam som si dala s priateľom taký večerný tréning. 
Dvojitý tréning nôh,skoro ma porazilo. :D


Utorok
Voľno

Streda 
Voľno

Štvrtok

Tento deň bol znova v posilke na gymnáziu. Spolu s priateľom sme tam behli a musím povedať, že sa mi tam znova moc zapáčilo. Dobre sa mi tam cvičia drepy a vytláčanie. Samozrejme aj tento tréning bol v znamení nôh. Po mesiaci a niečo cvičenia vidím na sebe prvé zmeny. Nohy mám už o niečo pevnejšie a riť tiež. V tento deň som cvičila aj ruky a chrbát. Dala som si biceps s jednorúčkami a chrbát na strojoch. A samozrejme ako na záver každého tréningu som si odmakala brucho. 



Piatok
Voľno

Sobota
Tento deň bol pre mňa dňom kedy som sa tešila na celý deň s priateľom. Od rána ako sme sa zobudili,behli sme do obchodu,nachystali veci a išli sme si pri Váh opekať. Bola som hrozne moc rada. Bolo krásny počasie tak prečo to nevyužiť? Vzali sme so sebou aj nášho psíka. A keď sme tak sedeli pri ohni premýšľali sme čo ešte tento deň podnikneme. Prišli sme na to, že by sme mohli ísť na motorku. Všetko bolo super až na to keď sme spadli. Hneď ako sme prišli k priateľovy sme bežali na pohotovosť. Zašívanie. Priateľovi sa zapichol šróbik pri páde do nohy. Takže rana hlboká cca 1,5cm.


Nedeľa
Nariadené voľno

Komentáre