Novoročné predsavzatia

Ahojte krásky. 

A teraz ruku na srdce. Ktorá z Vás si dá novoročné predsavzatie,hlavne také,že začnem chudnúť,budem sa viac učiť,budem sa inak obliekať,upracem si izbu a poriadne,vytriedim šatník a podobne. 
Každá z nás si určite nejaké takéto predsavzatie dala. Ale čo tak ho ešte splniť? Napoviem Vám trošku ako ich splniť. 
Budem moc rada keď mi do komentáru napíšete aké novoročné predsavzatie ste si dali. 

A ešte popredu. Prajem šťastný nový rok 2016 aby ste v tomto novom roku kráčali hrdo a hlavne neopite sa moc. 


1.Prečo chcem schudnúť v tomto novom roku? Prečo som to odkladala?
Každá poznáme tieto dve vety. Ja som dala podľa seba samozrejme ale vy si ich položte v znení toho predsavzatia. 
2.Položte si otázku či sa páčite takto sama sebe? Ja Vám rovno aj odpoviem. Nie nepáčim sa sama sebe. Mám veľké brucho hlavne po sviatkoch a cez leto nebudem predsa vyzerať ako hroch. 
3.Dobre sa ti na seba pozerá v zrkadle? Ja sa radšej ani do zrkadla na seba nepozerám. Za 1 asi by prasklo a za  2 by som sa rozplakala. 
4.Všíma si to už aj moje okolie,rob s tým niečo Betty.
Áno pravdu povediac už vyzerám ako fakt ten hrošík a okolie si to všíma. Hlavne priateľ,pretože ten je vždy so mnou všade a vidí keď sa napríklad prezliekam. Cítim sa nesvoja a nie moc príjemne keď počujem túto vetu. 
5.Určuj si ciele ktoré ľahko splníš. 
Nie, že si určíš,že za 1mesiac zhodíš 20kíl. Nebuď hlúpa prosím ťa. Za rok áno ale nie za mesiac. A vôbec. Prečo stále pozeráš na tú váhu? Tá nieje dôležitá,dôležité je tvoje telo ako vyzerá. Poznám prípady ktoré sa každé ráno vážia a to je fakt choré. Zabudni na tú váhu a rob podľa toho aké je tvoje telo. Máš väčšie bruško? No tak jedz normálne a cvič. A normálne tým myslím,že 5x za deň v menších množstvách. Ak úplne prestaneš jesť neschudneš. Prečo? Pretože tvoje telo si začne robiť zásoby a budeš tam ten tuk mať stále. Ale ak budeš normálne 5x denne jesť v menších množstvách a večer si nedáš čokoládu ktorú zješ len tak pri telke tak to zvládneš. 

6..Urči si odmenu za to čo urobíš. 
Myslím, že toto je fajn motivácia. Odmakáš si 3dni vo fitku a budeš normálne jesť a nie sa prežierať,tak na konci týždňa si daj buď jednu kocku z čokolády alebo za peniaze ktoré by si vonku minula na zmrzlinu alebo inú vec si na konci týždňa kúp tričko alebo niečo čo sa ti proste páčilo. Je dôležité sa odmeňovať. Je to motivácia ale aj dobrý pocit, že si tú odmenu zaslúžiš,
7.Buď na seba prísna. 
Čo to je byť vlastne na seba prísna? Prídeš domov zo školy alebo si bola len tak niekde vonku. Dáš sa za notebook a sedíš pri ňom aspoň 5 hodín. Čo tak obetovať s tých 5tich hodín aspoň 2 hodinky kedy sa zbalíš a vyrazíš do fitka? Ublíži ti to? Pozri na seba do zrkadla a opýtaj sa samej seba či fakt chceš sedieť pri tom notebooku a nemať žiadny pohyb a len jesť nejakú zeleninu pri tom alebo pôjdeš do fitka zamakáš si a s radosťou zješ to kuracie mäsko z ryžou a zeleninkou. Buď na seba zlá. Nedávaj si čokoládu keď si ju ani nezaslúžiš,nekupuj si tričko keď si ani to nezaslúžiš. 
8.Motivácia je základ.
Motivácia je základ všetkého. Či už pri učení,cvičení, upratovaní,no proste pri všetkom. 
Po izbe si daj rámčeky s motivačnými textami,na tapetu telefónu si daj fotku štíhlej alebo vypracovanej postavy a povedz si, že ty tak chceš vyzerať. Lajkuj a folowuj rôzne fitnesáčky na facebooku,instagrame,snapchate a podobne. Veľmi to pomáha. 


Dúfam, že sa Vám tento článok páčil a, že si z neho nejaké ponaučenie vezmete. Budem rada keď mi dáte do komentáru vedieť či máte problémy splniť to predsavzatie alebo nie.

Komentáre

  1. Super príspevok, určite ho odporučím na mojom blogu. Normalne s toho tvojho članku ide motivacia, ja sa tieš teraz chystám niečo také napisať ale v inom zmysle :) Ale naozaj, velmi dobrý članok a celkovo super blog. Pridávam si ťa.
    http://simastylelife.blogspot.ie/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky. To ti velmi dakujem :-) som stastna ze sa paci :-)

      Odstrániť
  2. Je to mazec, taky se na sebe snažím být přísná, ale přiznám se, že to nedokážu ze dne na den. Ale už vidím na sobě pokroky a změny. Mám výhodu, že jsem skoro celý den venku v pohybu, takže už jen stačí se nepřežírat :D
    Pěkně napsané! ♥
    http://sissreveur.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak to máš perfektné držím ti palce :)
      Veľmi ti ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Hezký článek, taky jsem měla v plánu napsat o mém novoročním předsevzetí. Pak jsem si uvědomila, že žádné nemám :D Btw. moc se mi líbí tvoje oslovení pro čtenářky, krásky ! :)
    http://onebookfanatic.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ti moc :)
      Ešte nieje neskoro na predsavzatie :)
      Hehe :D ďakujem veľmi :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára