Insta diary

Ahojte krásky. 

Dnes máme už 29.decembra a ani neviem ako ale veľmi rýchlo to uteká. Ešte si pamätám ako som sa tešila, že o dva týždne je štedrý deň a teraz už o chvíľu končí rok 2015. 
Avšak v tomto roku som zažila toho veľa ale o tom asi v inom článku. 

Veľmi rada chodím cvičiť a vy to môžete sledovať na mojom instagrame ale aj tu na blogu. Viem, že teraz som nič nepridala ale pochopte ma. Teraz som ani nechodila keďže sú sviatky. Áno pribrala som ale je to moja chyba. Od nového roku budú znova tieto články. Nie ani tak, že som lenivá ale proste užívam si tie sviatky. 

Milujem cvičenie.je to môj život a najlepšie fitko ktoré poznám je to u nás v Piešťanoch. Je to čisto fitko len pre ženy. Takže to je presne pre mňa. Zaobstarala som si permanentku na 10vstupov. 
Ten koláčik som dostala na meninky ešte. Priateľ si urobil vianoce skôr a kúpil si BMW. Tie chlapecké sny. :) Ale konečne je šťastný a to som šťastná aj ja. Môj kútik kde skladujem kozmetiku. Ak by ste chceli článok dajte vedieť. A posledná fotka ponožky ktoré som dostala od mikuláška. 
Moja sparing partnerka Saška. Tieto fotky myslím. že sú z jedného tréningu. Možno z dvoch. Ale vidíte, že toto fitko je pre mňa najideálnejšie aj keď je drahšie ale stojí to za to.
130te výročie našej školy. Predstavovala som Renesanciu. Bolo to skvelé a som rada, že počas štúdia  na tejto strednej škole som sa mohla zúčastniť tohto predstavenia. Bolo to skvelé a všetko bolo tak iné. V škole sme to nacvičovali 2 týždne. 
Znova fitko. Tento krát som tam bola sama. Je niekedy lepšie isť sama a dať si taký tréning. Tú vestičku na cvičenie milujem a nedám na ňu dopustiť. 
Niečo málo aj z pitia a jedla. Energeták som proste musela. Bola som unavená a čakalo ma vystúpenie na tom 130 výročí. Mimochodom tú fľašku nosím stále so sebou. Či už škola,len tak von,tréning. 
Balea. Značka ktorú milujem a za malé peniaze tak perfektné produkty. Výhra na Patkinom blogu. A posledná fotka je z Lo loca u nás v Piešťanoch kam chodievame občas si sadnúť. 

S priateľom chodíme do čajovne. Je to tam krásne,oddýchneme si tam a hlavne pochutnáme na výborných čajoch a jedlách. Či už vegetariánske jedlá alebo nejaké sladšie. Je to tam proste skvelé a zbožňujeme to tam. 

A ako posledné fotky tu mám z posledných dní. 
Balíček ktorý som vyhrala u Janky na blogu. Darček od mojej lásky mucinka. Pohoda pri Vianočnom stromčeku a knižka od A cup of style ktorú som mala prečítanú behom niekoľkých hodín. Je perfektná a som strašne šťastná, že ju mám. 

Komentáre

  1. Knížku od A cup of style mám taky. Byla jsem i na jejím křtu v Praze, takže ji mám i s autogramem a s věnováním :). Je opravdu skvělá, doporučila bych ji každému :)).

    coolour-life.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja idem v Januáry do Bratislavy kde budu dievčatá takže tam si ju nechám podpísať. :)

      Odstrániť
  2. Skvely clanek, tyhle insta randomy me vazne bavi :) Navic kdyz je vetsina fotek z fitka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné fotky, nalákala jsi mě k tomu, abych tě na Insta začala sledovat:))
    Pinki Claire
    Zvu tě na Giveaway o balíček plný překvapení

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára