Maska a balzám-DM


Ahojte krásky. 
Dnes bude reč o dvoch nových produktoch z DM drogérie. Viete, že každým mesiacom Vám predstavujem novinky z DM-drogérie a ani tento mesiac nebude výnimka. Tento mesiac sa DM-drogérií podarilo mi ulahodiť. Ja a balzám na pery? Alebo maska? Dúfam že teraz nie som jediná blogerka ktorá píše  o týchto dvoch produktoch a má na sebe aj masku aj balzám. 

Máme mesiac pred Vianocami a celkovo pred oddychom od všetkých vecí a budeme si užívať sviatky a pohodlie v teplých dekách,čajom v ruke a dievčatá maskou na tvári a naše pery budeme zachraňovať, napríklad s týmto balzámom. Ja teda rozhodne áno. 



Keď som už začala písať o balzáme,zostanem pri ňom.
Začnem asi od balenia,ktoré je naozaj moc krásne,žiadne prečačkané,jednoducho jednoduché. :D
Iba trošku nepraktické v jednej veci, a to v otváraní. Pretože keď sa mi dostane balzám medzi vrchnáčik a nádobku šmýka sa to a nejde tak ľahko otvoriť. Asi si ho dám do chladničky a už by mi to nemusel robiť. Čo poviete?
Prejdem k samotnému produktu. Vonia po citróne a mandliach. Obsahuje bambucké maslo a kokosový olej,včelí vosk a karnaubský vosk.
Veľmi dlho vydrží na perách a necítim ho ako niečo mastné a otravné na perách, ale ako príjemný balzám ktorý lieči moje pery s krásnou vôňou.


A čo k maske?
Momentálne ako už viete ju mám na pleti a hneď sa mi tento článok ľahšie a lepšie píše. Hneď keď ju spotrebujem si musím kúpiť ďalšiu.
Znova poviem k baleniu niečo. Páčia sa mi tie levanduli hrozne a myslím že vďaka tejto maske ich začnem milovať. Či už kvôli obalu ale aj kvôli samotnej vôni tejto masky. Dokonca má aj fialovú farbu tá maska.
Nerada si masku natieram rukami a tak na túto aplikáciu som použila štetec určený na rozotieranie masky. Jednoduchá aplikácia,krásna vôňa a výsledok s ktorým som naozaj spokojná.
Veľa krát sa mi stalo že po maske som mala mastnú pleť alebo veľmi vysušenú. Vďaka bohu mi to táto maska nerobí,mám príjemne jemnú pleť a necítim ju ako pred nanesením. Mastnú a celkovo takú unavenú. Jednoznačne doporučujem túto masku.
Čo píšu na obale? 
Ošetrujúca maska rozmayná Vašu pleťsvojím inovatívnym zložením. Hodnotné oleje z provenálskej levandule Vám po nanesení navodia príjemný pocit. Prírodný mandľový olej, bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, podporuje regeneráciu a dodá Vašej pleti pružnosť a jemnosť. Bambucké maslo ošetruje pleť a chráni ju pred vysušením,pantenol upokojí pleť a dodá jej hydratáciu, zároveň podporuje regeneračné procesy pokožky.

Komentáre

  1. Levanduli v kosmetice moc nevyhledávám.. :/ Takže mě maska vůbec nezaujala.. :) Ale balzám nevypadá špatně.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě hodně zaujal balzám na rty, jen bych si asi vybrala jinou vůni jestli je. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) uff neviem či je ešte nejaká iná príchut. :)

      Odstrániť
  3. Tie balzamy sú najlepšie :3

    Tiež ťa pozývam, aby si sa zapojila do súťaže na našom bloguo jednu z najlepších kníh tohto roka DÁM TI AJ SLNKO!
    http://booklovers-world.blogspot.sk/2015/11/sutaz-takto-sa-vsetko-zacina.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára