Praktická taštička

Ahojky krásky. Ako sa máte? Leto nám pomaly končí a aj naše dovolenky končia. O pár dní znova zasadneme do školských lavíc a čaká nás hrozných 10 mesiacov. Ale medzi tým máme veľa prázdnin a hlavne tí ktorý sme na strednej škole a niektorý aj na vysokej. Vždy sa tam nájdu rôzne sviatky,udalosti,skúšky a podobné. Cez zimu chodíme na rôzne lyžovačky,cez jeseň a podobné rôzne výlety k rodine a ták. Snáď viete čo všetko tým myslím.



Podľa názvu viete že by som vám chcela predstaviť túto kozmetickú taštičku,ktoré je hlavne určená na cestovanie. Je to zo stránky stoklasa-sk.sk. A je to táto kozmetická taštička. Nájdete ich aj na Facebooku.
Videla som už viacero ľudí a blogeriek ktoré si objednávali z tohto eshopu. Nemajú v ňom iba takéto kozmetické taštičky ale veľa rôznych vecí.
Majú tu: Bižutériu
               Textílnu galantériu
                Tašky a kabelky
                Výtvarné a kreatívne potreby
                 Bytový textil
                 Dekorácie
                 Módne a odevné doplnky

Tie ktoré radi tvoríte a máte naozaj veľkú fantáziu či už šijete,robíte rôzne náramky a náhrdelníky a proste veľa ďalších veci,nájdete si tam naozaj veľa vecí na takúto výrobu.

Čo sa týka dopravy musím tento eshop veľmi pochváliť. Na to že je to z Českej republiky balíček prišiel do 2 dní.



Teraz prechádzam na samotnú taštičku.
Je to teda Kozmetická taštička ktorá je rozkladacia a vďaka tomu je aj veľmi praktická.
Vo vnútri má 6 priehradiek z toho sú dve na zips a 4 sieťkované. V tejto taške sa ukrývajú ešte ďalšie dve menšie taštičky ktoré sú  pripevnené suchým zipsom. Veľmi praktické na tejto taške je háčik,takže taštičku si môžete hocikam zavesiť.

Keďže ja som hrozný maniak na kozmetiku a musím stále ju zo sebou nosiť hlavne na dlhé cesty a aj keď niekam cestujem na dlhšiu dobu. Mala som to vo viacerých menších taštičkách. Teraz však sa mi všetko zmestí do jednej. Kým som si vybrala farbu taštičky mi to trošku potrvalo. Ale nakoniec som moc spokojná a je omnoho krajšia ako na obrázku.




Takáto taštička mi veru chýbala. Veľmi sa mi hodí na naše výlety do Prahy. A čo na túto taštičku hovoríte vy? Páči sa vám? A hodila by som aj vám takáto nejaká?

Komentáre

Zverejnenie komentára