New in August

Ahojte krásky. Je koniec mesiaca a ja prichádzam s novým článkom, ktorý má názov New in August.  Ako viete tak každý mesiac robím takéto články. Tento mesiac som však urobila ešte jeden nákupný a to rýchlo a zbesilo nákupy. Odkaz naň: http://m2betka.blogspot.sk/2015/08/rychlo-zbesilo-nakupy.html

Myslela som že už nič nenakúpim ale mýlila som sa. 
Dúfam že sa vám článok bude páčiť a budem vďačná za každý jeden komentár a chcem vám dať ešte do pozornosti moju facebookovú stránku kde sa dozvedáte všetky novinky. Odkaz na ňu:https://www.facebook.com/pages/Betty-Blog/1468149160097220?ref=bookmarks

Nebudem sa už viac vykecávať a idem na to. 

Ako ste si mohli všimnúť v článku Back to school,kúpila som si nový peračník od Eastpaku. Ako dobre viete spolupracujem s touto firmou, a názov eshopu je Môj Batoh. Má moc krásnu farbu a je vlastne k tomu môjmu batohu. Veľmi sa teším už na to ako si ho vezmem do školy. Už len kvôli nemu sa teším do tej mučiarne. :D
Cena pre mňa 10€. Ale myslím že normálna cena je okolo 17€.

Od priateľovej mami som dostala knížku najedzte sa do štíhlosti. Som zvedavá aké budú jedla z nej. Veľmi sa teším keď ochutnám jedlá z tejto knihy.


Odličovacie tampóny som súrne potrebovala a tak som behla k nám do potravín a kúpila si tieto za 0,85€. Som zvedavá aké sú.

Viem že leto už pomaly končí ale tak chcela som si urobiť proste radosť. Navyše mala som jeden deň čas kým priateľ bol niečo vybavovať. Zašla som do Charvátu u nás v Piešťanoch. To je záhradné centrum a má 2 poschodia. :D Všetky som obehala. Až som sa zastavila na prvom a tam majú rôzne umelé kvety dekorácie,no proste všetko. Ja som tam našla prekrásne kvetinky a nemohla som ich tam nechať a vznika z nich čelenka.


Vec s ktorej mám asi najviac radosť, čo sa týka doplnkov je tento prekrásny náhrdelník z Gate. Stál len  0,98€. Od mala zbožňujem kostry, lebky a proste všetko čo súvisí s kostrami Nemohla som ho tam nechať.


Najnutnejšia vec ktorú som potrebovala bol nový telefón. V orange mi končil paušál a pri obnovení paušálu som si mohla zobrať telefón. Keďže ja som verná značke LG a tento telefón sa mi pozdával najviac,či už dizajnom alebo funkciami tak za 25€ k paušálu bol môj. Je to LG White Leon.


A samozrejme k telefónu nesmie chýbať kryt. Tento som kúpila v Dates Mobile za 10€. Kúpila som si tento biely alebo aj skôr priesvitný pretože sa mi páči keď je vidieť zadná strana tohto telefónu.


Nemohla som zabudnúť navštíviť Pepco. Tam som si kúpila krásnu a hlavne krásne voňavú sviečku. Nieje rozkošná? Stála len nejaké 1,29€ a nemohla som ju tam nechať.

A mamina mi priniesla z Rakúska takýto maličký lak na nechty. Stál 0,50€ a je šedej farby.


A teraz niečo s oblečenia. 


 Z New Yourkeru mám čierne legíny na cvičenie. Moc sa mi páčili a už dlhšiu dobu som po nich pokukovala. Len tá cena sa mi nijako moc nepozdávala. Ale keď som tam včera vošla a zbadala ich hneď som si ich vzala. Bola som hrozne rada že mali moje číslo.
Cena 10€

New Yourker po tretie.Znova čierne legíny ale tento krát obyčajné na von. Zistila som pri upratovaní že mi proste chýbajú čierne legíny. A hneď som si ich musela ísť kúpiť, pretože mi nedalo že ja nemám čierne legíny. Ja čo som nosila kedysi len tie tak ich nemám. Ale najväčšia sranda bola že tam boli posledne vyložené M-kové a tie boli akurát zavesené tak že ich všetci videli. Ja som ich schmatla a už boli moje:D .
Cena 5€

Zavítala som do Gate. Aj tam mali zľavy ešte celkom, ale nijaké oblečenie zo zliav sa mi nepáčilo. Premýšľala som už dlhšiu dobu že by som si chcela zaobstarať nejakú vestičku. Samozrejme po 3 mesačnom uvažovaní a hľadaní som ju našla a hneď vzala. Vzala som si väčšie číslo aby som ju nemala moc úzku. A neľutujem to že mám vážne to väčšie číslo. Je veľmi pohodlná a  dosť teplučká. 
Cena 16€


V Gate mali výpredaje a našla som si tam tričko ktoré som už nejaký ten piatok hľadala. Konečne som našla tričko po ktorom túžim najmenej pol roka. Nieje to nič extra ale ide tam o tú sieťku. Je čisto biele a hore  z predu má sieťku. Stálo len 1,98€, Čo som fakt prekvapená.


A samozrejme keď som bola ešte v tom Gate nemohla som odísť bez toho aby som si kúpila ponožky. Sú hrozne krásne. 
Modré 0,487
Čierne 0,98€

Neviem prečo ale mám pocit že som ponožkový maniak. Nie len že mám tieto dvoje ponožky Yolo a Nope. Ale kúpila som si ďalšie do zbierky ktoré sú také ružové a je na nich napísane Love. Kúpila som ich neskôr a tak som ich nemohla všetky odfotiť spolu. Bola som nedočkavá a tie prvé som si už ako keby odbalila a nemám tam tu cedulku. :)  Taktiež tieto stáli 0,98€.

A posledné ponožky, naozaj prisahám, mám tieto. Taktieť sú z Gate ako ostatné. A taktiež stály 0,98€. Sú ako keby také Londýnske alebo ako to lepšie povedať. :)


Posledný kúsok z oblečenia tu mám ešte jedno biele tričko ktoré je z Tally Weil. Stálo 1,99€. Kúpila som si ho na obyčajné čierne legíny. 


A samozrejme že takéto nákupy vyčerpajú alebo aspoň mňa a kúpila som si Arizonu. Ja tento zelený čaj proste milujem.
Cena 1,19€.

Komentáre

  1. Jé ty ponožky jsou super! :D
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty legíny vypadají dokonale..takové ty s tím pásem! :O Možná bych si měla také nějaké pořídit, i když jedny už mám...nikdy se to neztratí, no ne? :D :) něco kolem 280 korun není moc na sportovní legíny, já za ty své dávala 1200. :D Tentokrát by s emi peněženka nemusela tak prohnout. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára