Recepty

Ahojky krásky. Dnes po druhý krát vás zdravím a to z dôvodu že mi je vážne hrozne teplo a preto vám chcem napísať zopár receptov. Bohužiaľ fotky nemám :(. Ale všetky recepty sú moc výborné a doporučujem každému vyskúšať.  Nebudú to vlastne ani samotné recepty alebo recepty plus niečo na pitie. Článok sa má popravde volať recepty na párty ale uvidíme ako sa vám a k akej príležitosti budú hodiť tieto recepty. 

1. Ovocná pochúťka.
Budeme potrebovať:
Mandarinky
Banán
Jahody
Biely jogurt 
Ovsené vločky

Na spodok misky alebo pohára si dáme jogurt,ďalej pridáme ovsené vločky a ovocie môžeme kľudne zmiešať a pridať. Stačí to už len dať odstáť do chladničky na 1-2hodinky. Potom už lne podávať. Dobrú chuť. 

2.Ďalší recept je cestovinový studený šalát. 
Tento šalát budem robiť na zajtrajší obed. 
Budeme potrebovať:
Cestoviny
Biely jogurt najlepšie kde je najmenej tuku
Kukurica
Môžeme dať aj kuracie mäsko
Ananás 
A nejaké korenie. Ja najradšej dávam grilovacie alebo kari. 

Cestoviny si uvaríme,mäsko urobíme na panvici. Množstvo záleží od vás. Keď cestoviny budeme mať hotové dáme ich do misky. Mäso si nakrájame približne na rovnako veľké kúsky ako je ananás. Potom už len hodíme mäsko k cestovinám ako aj ostatné ingrediencie a zmiešame. Pozor však s korením. Najlepšie bude keď dáte menej korenia. Potom necháme odstáť v chladničke a po vybraní si korenie dosipeme podľa chuti. 

3.Melónová pizza.
Budeme potrebovať:
Melón
Jahody
Kivi 
Banán

Samozrejme výber ovocia je na vás. Môžete na to prihodiť ešte aj oriešky. Melón si nakrájame na hrubšie kruhy. O niečo samozrejme hrubšie ako je pizza. Nakrájané ovocie pokladáme na melón a potom už iba melón nakrájame ako pizzu. 

Nápoje

1. Voda s čučoriedkami 
Stačí nám len voda
Citrón a čučoriedky.
DO vody vymačkáme citrón a čučoriedky trošku rozrežeme. Aby nám pustili šťavu. Zatrepeme fľašku a dáme na hodinku aj na dve do chladničky. 

2.Voda s citrónom
Nieje nič ľahšie ako voda s citrónom. :) Do vody vymačkáme citrón a môžeme ešte koliečko citrónu prihodiť do pohára. 

3.Podľa chuti
Posledný drink si každý urobíme podľa chuti. Môžeme dať napríklad: bazový sirup,vymačkanú limetku,mätu môžeme pridať. Nápoj sa á urobiť naozaj z čohokoľvek. Stačí len trošku fantázie. Ja mám rada len takéto drinky pretože nechcem piť tie sladké vody. Najlepšia je čistá voda a pridám do nej len štavy z rôzneho ovocia. :) 

Komentáre

  1. Skvělý tu ovocnou pizzu vyzkouším. :D :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára