Depilácia ? Jedine s Italwax

Ahojte krásky.
Dnes tu mám naozaj dosť ženský článok. :) Dúfam že sa bude páčiť. 
Pokiaľ som sa nezačala učiť za kozmetičku dlho mi trvalo než som pochopila nejaké tie kozmetické veci, ako je napríklad vytláčanie,depilácia na tvári a na rôznych častiach tela. Nevedela som že sa na takom a takom mieste môže holiť len jedným voskom a zas na inom mieste iným voskom. 
Dnes by som vám chcela predstaviť vosk s ktorým sa depilujú nohy,ruky aj chrbát a samozrejme aj brucho. Na praxi si vždy holím len ruky a brucho.

Vedela som že to bude moc bolieť ale prekúsla som tu bolesť a vydržala to. Dobre priznávam sa,musela ma spolužiačka držať za ruku keď mi moja Pani Majsterka depilovala brucho. Bolo to naozaj rýchlo a moc som toho necítili ale miernu bolesť áno. 

Na fotke vidíte rôzne oleje a emulzie.
Prepáčte za kvalitu fotiek. :) Fotila som to na praxi a z telefónom. 

Dnes vám predstavím eshop Tasha a značku Italwax. 

Od tejto značky nájdete napríklad parafín ktorý sa používa na tepelné zábaly hlavne rúk a nôh, ale môže sa použiť aj na tvár. Tepelné parafínové zábaly majú hydratačné, vyživujúce a omladzujúce účinky. Je to špeciálny vosk z ropy obohatený o vitamíny. 
Ďalej nájdete rôzne vosky s rôznymi vôňami. Potom zrniečkový vosk alebo tvrdý vosk v tabuľke. 
Majú tam rôzne pred depilačné oleje,toniká,gély,púdre. 
A po depilačné oleje,toniká.
Emulzie na spomalenie rastu chĺpkov.
A čo na depiláciu chýbať nemôže je depilačný papier,ohrievač voskov alebo rôzne nádobky. 

Rôzne depilačné vosky.

Čo sa týka stránky Tasha je na Slovensku ale aj v Českej republike. 
Nájdete tam ešte veci na gélové a akrilové nechty. Potom pomôcky na manikúru a pedikúru. Rôzne pomocné tekutiny ako sú odlakovače,dezinfekcie a podobné tekutiny. Nástroje napríklad štetce ale nie kozmetické,pilníky, rôzne kliešte a podobné. Potom prístroje ako sú ÚV lampy, vanička na pedikúru...
Nail art,body art,riasy a očné okolie a dosť ďalších vecí. 

A ako som sa vlastne o nich dozvedela? 
Prišli k nám na prax a predstavovali nám značku ITALWAX. Videli sme aj ako používajú veci od tejto značky. Najviac ale ma zaujal zrniečkový vosk. Slečna nám ukazovala na spolužiačkách ako sa s tým voskom depiluje podpazušie. :D Ja som bohužiaľ  nestihla ale spolužiačky vraveli že je to úplne v pohodičke a bolí to menej. 


A teraz už k tomu čo mne prišlo na otestovanie od nich. 

Prišiel mi Po depilačný olej ktorý vonia ako citrón. Myslela som že to bude slabšia vôňa ale aj na praxi nám to dali ovoňať a vážne to krásne vonia. Podľa názvu viete že sa teda používa po depilácii ale ak vám ho môžem doporučiť a vyhadzujú sa vám nohy po holení ako aj mne investujte do tohto oleja. Mne sa vyhadzujú moc nohy po holení ale keď som si dala tento olej po holení a druhý deň nohy sa mi absolútne nevyhádzali a vôbec ma neškriabali. Čo sa teraz v lete dosť hodí. 
Vďaka tomuto oleju sa miesto kde ste depilovali upokojí a navyše vám moc krásne voňajú nohy. Stačí naniesť malé množstvo. Rýchlo sa vpije cca za 2-3 minútky možno aj skôr. Neviem či som to dobre odstopovala. :) A ak si depilujete nohy a použijete tento olej po depilácii, a ostane vám tam trošku z vosku odstránite ho aj týmto olejom. 
Cena 8,70€

Ako druhú vec vám chcem ukázať Vosk biela čokoláda. 
Moc krásne vonia. Je to stredná hustota vosku,odporúča sa na odstraňovanie krátkych a silných chĺpkov. Doporúča  sa hlavne na depiláciu nôh,rúk a chrbta. Ja som si s ním depilovala ruky. Je vážne super úplne a krásne mi vydepiloval ruky. Niektoré si môžno poviete že je to hlúposť depilovať si ruky ale poviem vám že nie. Nezapierajú sa vám chĺpky o retiazky a je lepšie ich depilovať vďaka tomu že po cca 4-5 depiláciach vám budú pomalšie rásť chĺpky. 
Cena 1,49€

A posledná vec je depilačný papier ktorý pri depilácii vážne chýbať nemôže. Je to špeciálny papier takže nahradiť ho nejakým iným nieje možné. 
Navyše je pružný a pri depilácii sa netrhá. Používa sa pri depilácií len tým voskom ktorý mám. Na zrniečkový vosk ich nepotrebujete pretože ten trháte normálne z rukou. V tomto balíčku je ich 100.
Cena 2,40€

A ako sa vlastne depiluje? 
Môžete ale nemusíte naniesť pred depiláčný púder alebo emulziu, vezmete vosk ktorý máte nahriaty tak aby bol vážne dosť dobre rozpustený. Ak nemáte doma ohrievač vosku stačí si v hrnci dať variť vodu a tam dáme ten vosk. Samozrejme sa zas na tento úkon môže použiť taký ako mám ja. Nanesiete v proti smere rastu chĺpkov. Priložíte depilačný papier pár krát po ňom prejdete ale kúsok z neho si necháte voľný aby ste ho mohli dobre strhnúť, potom už len strhnete v proti smere rastu chĺpkov, a pre upokojenie hneď priložíte ruku na miesto ktoré ste depilovali. Olejček ktorý nanášate po depilácii naneste až keď budete mať väčšiu plochu vydepilovanú aby sa nedostal na miesto kde ešte nebolo depilované aby ten vosk to všetko vzal. 

Komentáre

  1. Tú značku som nepoznala doteraz :/ :O
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-za-36-000-pozreti-na-blogu.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přiznávám se, že Vosk bílá čokoláda mi nahnal chutě :D :D Vím, zní to divně.Jinak pěkný blog- stávám se pravidelným čtenářem přes GFC ;-) A zvu tě na giveaway zde: https://kabelkyodhrabenky.wordpress.com/2015/07/16/soutezte-o-luxusni-znackove-kabelky-rominaco/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja verím len na žiletky, strašne sa bojím depilácii, možno aj kvôli zlej skúsenosti, kedy som si doma skúšala nohy depilovať a strašne som sa vyhádzala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mohla si mat zly vosk a po depilacii sa musis natret olejčekom pretože ta pokožka je samozrejme po depilacii v šoku a vyhádže sa :)

      Odstrániť
  4. používam epilátor a som spokojná :D
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára