Čo najradšej papám hneď po posilke?

Ahojky krásky. 

Dnes vám chcem niečo povedať o mojich obľúbených tyčinkách od Max Sport.
Tieto tyčinky sú pre mňa najlepšie po tréningu. Mám ich namiesto proteínu. Ale keď si spomeniem tak aj priateľov proteín si dám. :)  Určite túto tyčinku doporučujem každému. Veľmi mi chutí, ste z nej úplne najedený. Vážne. Mám problém ju zjesť. A vyzerá to ako taká obyčajná ľahká tyčinka. 

Stránka Max Sport je vážne super. Nájdete tam všelijaké pochúťky ktoré sú dobre ako po posilke ale aj hocikedy cez deň. Či už keď ste v práci hladný, alebo doma a neviete čo zobrať z chladničky. Jednoducho dáte si túto tyčinku a ste najedený. Ešte vám aj z nej možno kúsok ostane. :)))

Aké sú však aktuálne produkty na stránke Max Sport?

Protein  
Protein kex
Protein Cake
Protein Shake
Life+Energy 
Slim zone
Fit Kid
Veggie protein
Protein snack mix

Legalized protein raw bar

Power coffe   


O všetkých týchto produktoch sa dočítate na ich stránke.

Ja by som vám chcela predstaviť ich 4 produkty. 
Ide o Proteín- Tyčinka
Proteín Cake
Life + Energy


Ako prvé vám predstavím spomínané proteínove tyčinky. Najradšej mám čokoládu a oreo. Ale mala som možnosť vyskúšať jahodu. 
Tieto tyčinky sú veľmi dobré a to ako chuťovo tak aj celkové ich zloženie je skvelé. Najete sa z nej aj keď možno niektorým prvý krát chutiť nebude. Ale časom sa dá na to zvyknúť a začnete ich milovať. Ja keď som ju ochutnala prvý krát nechutila mi až tak, ale na druhý krát už to bolo super a veľmi mi chutí doteraz. Odporúčam hlavne čokoládové a oreo. 
Tyčinka má 60g



Nutričné hodnoty na 60g:
Energetická hodnota- 989 kJ / 236 kcal
Bielkoviny-15g - 30%
Uhlohydráty-22,8g - 8,5%
Cukry -13,4g - 14,9%
Tuky-7,9g - 11,3%
Nasýtené -5,1g - 25,5%
Vláknina -5,4g - 21,6%
Sodík-0,1g - 3,8%


Druhú vec tu mám Proteín Cake. Tento produkt je u nich úplná novinka. Avšak mne osobne moc nechutil. Ten kex bol dobrý ale tá proteinová náplň mi až tak moc nechutila. Ale každý si musí prísť tomu na chuť. Vám zas môže toto chutiť a nebude vám napríklad chutiť proteinová tyčinka. 
Má vanilkovú príchuť a toto je môj problém že ja vanilku nemusím moc. Ale pýtala som sa kamarátky aký ma na tento Cake názor a ona hovorí že je perfektný. :)
Je to vhodné pre diabetikov a celiatikov. 


A posledný produkt tu mám Life+ Energy. 
Túto tyčinku som si dala keď som šla na bicykel a šlo sa mi s ňou lepšie než bez nej. Myslím to tak že som mala o trochu viac energie. Moje telo je navyknuté na tabletky ktoré používam pred cvičením ale pomohla mu aj táto tyčinka. Čo som veľmi rada. Tyčinka chutí dobre aj keď je to moja nie moc obľúbená príchuť a to vanilka. Obsahuje komplexné sacharidy a proteíny.  Je určená na dopĺňanie stratenej energie pri dlhších výkonoch. Je vyrobená zo sacharidov s nízkym aj vysokým glykemickým indexom, čo zabezpečí rýchly nárast energie za krátky čas a udržuje stabilný výkon po dlhú dobu. Nezaťažuje tráviaci trakt, a tak zostáva viac krvi vo svaloch, čo umožňuje lepší prenos kyslíka k pracujúcim svalom. Ideálna pri vytrvalostných športoch, pri turistike, pre horolezcov, lyžiarov, maratóncov, cyklistov, ale aj pre ostatných športovcov ako náhrada jedla.
Má 50g

Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota-885 kJ / 211 kcal
Bielkoviny-4,51 g - 9%
Uhlohydráty-29,25 g - 11%
Cukry-15,17 g - 17%
Tuky-10,14 g - 14%
Nasýtené-7,28 g - 36%
Vláknina-7,2 g - 29%
Sodík-0,11 g - 5%


Na tieto produkty sa aj vy môžete tešiť v blízkej Giveaway. 

Komentáre

  1. O týchto tyčinkách som už počula :-) Pre športovcov super vec :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Docela by mě zajímala ta chuť. Je super, že zasytí jedna tyčinka. Čtu o nich poprvé.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára