Carat Tuning Party 2015

Ahojky dievčatá a ak by to čítali aj chalani tak  Ahojte chalani. 
Dnešný článok bude pre milovníkov rýchlych  a nadupaných autách. 

V piatok (19.6) a v sobotu (20.6) som navštívila Piešťanské letisko kde sa konala skvelá akcia Carat Tuning Párty. Myslím, že to bol XII. ročník. Veľmi som sa tam tešila a bola som plná očakávaní čo tam uvidím. Na takúto akciu som šla po prvú krát v živote. Takže si viete asi predstaviť (milovníci takýchto vecí) aký to bol pocit. Nevedela som sa dočkať keď uvidím tréningy driftov. Na tie som sa tešila asi vážne najviac. 



Poobede a večer sa tieto tréningy uskutočnili ale na ten večerný nemal nič. Bola krása cítiť vôňu spálených gúm a vidieť iba svetlá z áut ktoré práve driftovali. Ale aj tak si myslím, že najviac bola paráda keď šiel jazdec ( myslím, že už profesionál) na záver a dal tak úžasný drift. Mne len spadla sánka a nechápala som.

V piatok večer po tomto všetkom bola dosť dobrá párty. Obrovský stage na ktorom moderovali ľudia s Európy2. Myslím že to sú najlepší moderátori na svete. Rozhadzovali tam tričká a kondómy. :D Všetci ľudia tam sa veľmi tešili ako na Majka Spirita rovnako aj na H16 ale najviac asi na Kontrafakt. Na ten som sa dosť aj ja tešila. Myslela som, že Majk neurobí takú šou ale poviem vám bola to bomba. Hrozne sme si užili všetci tú skvelú atmosféru a tancovali asi ako nikdy predtým. 

(Stala sa mi celkom vtipná vec. Keď som sedela priateľovi na ramenách a kamerovala nejaký idot do mňa hodil klobúk. :D Myslela som že spadnem z neho. ) 

Druhý deň v sobotu keď sme tam prišli boli už kvalifikácie a závody. Či už šprintov na jednej strane letiska alebo driftov na opačnej strane letiska. My sme samozrejme s Denim pozerali drifty. Ale kým sme sa šli posadiť na lavičky odkiaľ sme pozerali na tieto drifty som prvý krát v živote ochutnala BubleTea. Síce nieje najlacnejší ale tak raz za čas sa to dá. 
Potom nasledovali drifty a ako som spomínala aj šprinty. 

Takéto odznaky sme dostávali pri vstupe.

Nechcem vás unudiť všetkými týmito písmenkami a tak vám už dám fotky aby ste si to vedeli predstaviť. 







(ospravedlňujem sa za kvalitu niektorých fotiek ale inak to fotiť ani nešlo)
A na úplný záver vám prihodím fotku s Egom, ktorý vystupoval so skupinou Kontrafakt. Stretla som ho v Utorok keď sme šli do Emaily si kúpiť technický benzín. 

Komentáre

  1. Tie autá sú super :O pekný článok :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja nie som na takéto akcie, ale hlavné je, že si si to užila! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára