Konečne podľa môjho gusta

Dlho som hľadala nejaké dosť dobré očné tiene ale nikde som nič nemohla zohnať čo by teda mne vyhovovalo. Hlavne keď idem do práce a chcem sa namaľovať s nejakými tieňmi ale žiadne sa dlho neudržia na mojich očiach a už som naozaj bola zúfala z toho. Naskytla sa mi príležitosť spolupracovať so značkou Make-up Studio. A tu sa moja veľká radosť začala.
Poslali mi to v krabičke ešte s takou krásnou obáločkou v ktorej sú nejaké letáčiky a ich kartička. 



Keď som sa šla pozrieť na túto stránku zamilovala som sa do veľa vecí. Nechápala som že ja ktorá nebola na takéto veci tak teraz kvôli takýmto veciam úplne šalie. Našla som si tam kopec krásnej dekoratívnej kozmetiky. 
A čo tam teda môžete všetko nájsť? 
Veci na pery,oči,tvár,nechty,štetce,kufríky a tašky,vizážistické pomôcky,výbava pre profesionálov a fantasy a bodypainting. 
Balenia sú naozaj prekrásne a matnú čiernu farbu ja zbožňujem. 


Mne zaslali 3 produkty ktoré sú na oči. A áno sú to očné tiene. Všetky som podrobila testu a skúšala viac krát sa namaľovať s nimi pretože som si myslela že je náhoda že mi tak dlho drží prvý krát. Ale bola som na omyle. Náhoda to nebola. Tie tiene naozaj tak dlho držia, či už z podkladovou bázou alebo nie. Najviac si ma získali svojou výdržou ale aj vzhľadom balenia. 

Prvý očný tieň ktorý by som vám chcela predstaviť je Runway Rockin'Mauve 3G. 
Jeho cena je 14€.
Farba: Tmavo fialová
Balenie: Matne čierne a vyklápacie
Čo si o tomto tieni myslím? Som z neho viac než nadšená. Milujem tú farbu a bola to láska na prvý pohľad. Nanáša sa veľmi jednoducho a môžem ho naniesť aj vlhký. Je doslova dosť pigmentovaný. Naozaj je tá farba intenzívna a určite mu nemám čo vytknúť. Keď ho nanášam nepráši sa,takže sa nemusím báť pri nanášaní že mi to pôjde po celej tvári. 
Dávam mu určite známku 1*


Ako druhý tieň by som vám chcela predstaviť Lumiére-Designer Duo Olive§Prune. 
Jeho cena je: 22,50€
Farba Keďže je to duo tak sú tam dva tiene a jeden je Hnedý a druhý taký zlato zelený ako keby.
Balenie:viečko je matné a spodok je už taký lesklý a je teda okrúhly a šrobovaci. 
Čo si o ňom myslím? Krásne sa kombinuje s prvým tieňom či už je to ten hnedý alebo zlatý. Výdrž je skvelá  a čo sa divým na týchto všetkých očných tieňoch je že aj keď sa spotím a mám úplne mokrú tvár tak síce trošku zblednú ale stále sú tam a je ich krásne vidieť. Znova moc dobrá pigmentácia a sú to vypaľované očné tiene. Tiež sa nedrobia a aj dosť ľahko sa nanášajú prstom. 
Známka 1*


A posledný tieň alebo skôr pigment je Couture Copper 5G.
Jeho cena je: 16:90€
Farba: Hnedo-Oranžová (teda aspoň mne to tak príde)
Balenie: Priesvitná tubička a vrchnáčik z hora priesvitný a z bokov matný. 
Čo si o ňom myslím? Výdrž rovnaká ako u predošlých očných tieňoch. Môže sa použiť ako samostatný očný tieň alebo na už existujúci očný tieň ako extra efekt. Ja som ho použila na ten Hnedý z dua. Krásne to zvýraznilo oči a rozžiarilo. Tento sa mi nenanáša až tak dobre ale samozrejme mojou vinou pretože ešte neviem s tým dobre robiť a taký pigment som nanášala prvý krát. 
Známka určite 1*

Chcela by som sa veľmi poďakovať firme Make-up studio za príležitosť spolupráce. Odvádzate skvelú prácu a vaše produkty sú naozaj úžasné. 

Komentáre

  1. Pigmenty ma lákajú už nejaký čas a tento vyzerá ozaj krásne. Bronzové odtiene si užívam počas celého roka, takže u mňa by ozaj našiel svoje miesto. Ale ako sa poznám, asi by som neostala len u jedného odtieňu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Je perfektny uplne :) a aj ta vydrz :) strasne dlho vydrzia :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára