Slúchadla v ušiach a toľko pocitov.

Ahojte dievčatá. 
Dnešný článok bude trošku o pocitoch. Dúfam že sa bude páčiť.


Poznáte ten pocit keď idete po ulici slúchadka v ušiach a nepočujete zvuky ktoré sú okolo vás. Vnímate len tú hudbu ktorú ste si pustili a tá cesta je hneď iná. Ja vždy keď idem niekam tak si musím vziať slúchadka a počúvať hudbu pretože bez hudby by to nešlo. Je to ako keby taká droga. Ale zdravá droga. Pred nedávnom som si posťahovala nové pesničky do telefónu a musím povedať že aj keď ich absolútne nepoznám a nikdy predtým som ich nepočula ale tá ich hudba a text vo mne vyvolávajú veľa myšlienok,spomienok a predstavujem si veci ktoré sa kedysi stali. Jedna určitá pesnička vo mne vyvoláva veľmi krásne spomienky a neviem prečo zrovna tá. Je to proste pre mňa menší šok ale nikdy som ju nepočula a vyvoláva vo mne toľko spomienok. Nechápem tomu. Tá hudba a text ma tak hrozne očaria že už tú pesničku nepustím z hlavy pretože tie spomienky pri nej sú úžasné.  

Všimla som si však jednu vec a to že keď počúvam hudbu na slúchadkach
 a keď si ju pustím bez nich len tak nahlas je to od seba veľmi rozdielne. Ja to vnímam tak že keď ju mám na slúchadkach vnímam ju omnoho ako to nazvať precíznejšie a viacej sa do nej dokážem vžiť než keď je nahlas. 
Keď je nahlas vnímam ju ale počujem zvuky okolo seba a to sa mi absolútne nepáči. 

Pri písaní tohoto článku som mala pustenú tu svoju pesničku ktorá vo mne vyvoláva tie krásne spomienky. A poviem vám chcela som sa vám tu tak rozpísať ale zas by to nebolo len k téme. :D 
Dúfam že sa aspoň trolilinku článok páčil a ako to máte s hudbou vy? 
Krásny deň prajem. 
Vaša Betty 

Komentáre